Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים נפלה החלטה בעצרת של הגוף שלי. כולם נגד הלב שלי. הלב שלי מת מפחד מלהגיע לרופא שיניים והמצב כבר חמור מאוד.

האם למישהו יש רופא על כלשהו שיכול לחולל קסמים? עדיף בתל אביב, אם לא, כל המרכז ועד נתניה זורם.

שאלה נוספת, האם מישהו התנסה או יכול להעיד על טיפולים בהרדמה מלאה?, הייתי שמח לגמור כל הטיפולים שיש לי ביום אחד.

בתודה מראש, בן אדם עם שישה קעקועים גדולים, אבל עם פוביה מרופא שיניים עם מחט קטנה...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני ממליץ לך לפנות בה"פ לחבר הפורום eli_i, רופא שיניים ומנהל מרפאה בעברו עם נסיון בארץ ובחו"ל.

פעם אחרונה שבדקתי הוא עבד באזור הדרום, אך סביר להניח שיוכל להפנות למישהו שעובד באזור שלך.

חזק ואמץ! :wink:

פורסם
חברים נפלה החלטה בעצרת של הגוף שלי. כולם נגד הלב שלי. הלב שלי מת מפחד מלהגיע לרופא שיניים והמצב כבר חמור מאוד.

האם למישהו יש רופא על כלשהו שיכול לחולל קסמים? עדיף בתל אביב, אם לא, כל המרכז ועד נתניה זורם.

שאלה נוספת, האם מישהו התנסה או יכול להעיד על טיפולים בהרדמה מלאה?, הייתי שמח לגמור כל הטיפולים שיש לי ביום אחד.

בתודה מראש, בן אדם עם שישה קעקועים גדולים, אבל עם פוביה מרופא שיניים עם מחט קטנה...

אם אתה סובל מחרדה דנטלית חפש איך להגיע לפרופ' אילנה אלי או ד"ר ניר עוזיאל. אילנה אלי היא ראש ביה"ס לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א וניר עוזיאל מדריך בבי"ס, שניהם מתעסקים בטיפול בפציינטים שסובלים מחרדה מרופאי שיניים.

הרדמה מלאה זה צעד מעט דרסטי (ומן הסתם בכל פרוצדורה של הרדמה מלאה קיים סיכון), ברוב המקרים כאשר לרופא יש גישה נכונה והכל עובר בשלום - או שעובר בשלום עם גז צחוק.

שיהיה לך בהצלחה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ד"ר מוריס סוויסה, האגוז 3, נווה מונוסון.

מקצועי, ציוד וחומרים חדישים, לא זול, לא עושה טיפולים מיותרים, עבודה טובה מאד, אוהב אתגרים.

דני

נ.ב. אל תדחה. סתימה היום תהפוך לטיפול שורש מחר, וכן הלאה. הזמן בפירוש לא לטובתך.

פורסם

וכמובן,

בע"ה, כשתהיה אחרי כל הטיפולים, הקפד על הגיינה דנטלית מקסימלית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חברים, תודה רבה על העצות וההפניות. אני אבדוק ואשוחח עם הרופאים על מנת למצוא את מי שיתאים לשריטה שלי. בקש להיגיינה. זה מה "שהציל" אותי מללכת לרופא עד עכשיו. אני מצחצח באדיקות כולל מי פה וחוט כל יום 3X. ההתעוררות הגיעה מזה שאני בתחילת דרכי כעצמאי, והשיניים במצב "לא אסתטי" כרגע. לא כואב או משהו, אבל ברור לעין שהמצב בכי רע. לא נעים לחייך בפה מלא, ואני משתדל לדבר יחסית רחוק מאנשים ע"מ שלא יראו, לא בדיוק התנהגות שמראה על בטחון עצמי ואמונה במוצר אותו אני משווק (אני). עכשיו, אחרי שהשתפכתי כמו נמושה (:oops: ) אני הולך למצוא את הרופא שיכאיב לי הכי מעט :lol:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בנערותי התחיל אצלי חור בשן שהזנחתי מהפחד ללכת לרופא שיניים. הפחד מכל הרעשים המוזרים והמכשירים המחודדים.

בשירות החובה שלי, אחד מחברי ליחידה היה עם שיניים במצב גרוע והוא נמנע מללכת לרופ"ש עד שיום אחד הכאב הכריע אותו ולא היתה לא ברירה. בסופו של דבר הוא חזר מרופא השיניים בלי שן (עקרו אותה). בשלב הזה ירד לי האסימון - גם הוא סבל כאבים וגם איבד שן. אם כך עדיף אולי שקצת יכאב אצל רופא שיניים אבל להישאר עם שן.

אזרתי עוז והזמנתי תור לרופא שיניים בצבא. כשהגיע תורי נכנסתי לרופא ודבר ראשון הסברתי לו שאני די חושש מכל הציוד ווהייתי רוצה קודם הסבר מה כל מכשיר עושה ולראות הדגמה על סרק.

להפתעתי הרופא הסכים והסביר לה על כל אביזר ואביזר, הראה לי כיצד עובד, את כל הכלים הידניים הציג לי והסביר מה עושים עם כל אחד. אחרי שכבר הבנתי מה הוא כל רעש ורעש כבר פחות חששתי. אח"כ בדק בפי ומצא שהחור לא כל כך גדול ואמר לי שאם אני חושש מזריקה, אפשר להתחיל טיפול בלי הרדמה. זה קצת ינג'ס לי הקידוח אבל לא משהו שיכאב.

החלטתי להתחיל בלי הרדמה והאמת שגם סיימנו את הטיפול עד תומו ללא הרדמה.

בפעם אחרת שחזרתי אליו ישבו כולם בחוץ וחיכו והתור עוד היה ארוך ומייאש. פתאום נפתחה הדלת, הרופא יצא החוצה ואמר לכולם שלצערו נגמרו ההרדמות ומי שרוצה, אז אפשר טיפול בלי הרדמה. כולם קמו והלכו, רק אני נשארתי ונכנסתי. עדיין עם חששות אבל הטיפול עבר בשלום. ובאשר להרדמה - ברבות השנים ניסיתי הרדמה והטיפול עובר נעים יותר. פעם פחדתי מהמזרק והעדפתי להתמודד עם הניג'וס של המקדח, היום אני חושב שזה מיותר, אפילו את הדקירה של המזרק לא מרגישים.

אגב, אני מדבר על הרדמה מקומית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אצלי עד לאחרונה היתה הזנחה פושעת של השיניים כתוצאה מחוסר זמן לטפל בהן. אצלי חור קטן יכול להתפתח לטיפול שורש תוך פחות משנה.

לא הייתי אצל רופא שיניים במשך שנה, ועכשיו יצאתי עם הוצאות טיפול של למעלה מ10000 שקל-וזה עוד דרך "פלטינום" שיש לי. הצעת מחיר מרופא פרטי של אמא שלי היתה למעלה מ20 אלף ש"ח! :shock:

טיפול שורש 3 תעלות שבוצע ובתכנון לשים עליו עוד מבנה+כתר, סתימה שעשיתי אתמול, 2 כתרים שצריך לעשות מקדימה (אני הולך עם כתר זמני מקדימה עקב שן שבורה חלקית שנחלשה במהלך השנים) ועוד שתל לאחר עקירה כירורגית שרק מלחשוב עליה נהייה לי חם-כל אלו הם תוצאה של הזנחה ממושכת. בקיצור-אני משתדל לחייך כמה שפחות ולא כי רע לי :cry:.

רק אתמול הייתי אצל רופא השיניים שעשה לי סתימה. הבעיה היחידה היא שהוא היה צריך (לא פחות ולא יותר) מ3 מנות (!!) של חומר הרדמה מקומית כדי להרגיע את הרגישות שלי בגלל שאני לוקח ריטלין שסותר את חומר ההרדמה. עד כדי כך ההזנחה גדולה.

מוסר השכל? אל תזניחו את בריאות השיניים. עדיף לסבול את כאב הזריקה ורעש המקדח מלסבול לאחר מכן כאבים בכיס וגם בחשבון הבנק.

פורסם

אני מניח שאתה חבר בקופת חולים כולשהי, אז עדיף לך לגשת למרפאת שיניים שעובדת עם קופת החולים שלך, ולקבל טיפולים מוזלים,

אל תראה בטיפול שיניים משהו מפחיד, תראה את זה כסוג של חויה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אני הולך למצוא את הרופא שיכאיב לי הכי מעט

הרופא שיכאיב הכי מעט זה הרופא שיעשה רק את מה שצריך, ויעשה את זה טוב, כך שלא תצטרך טיפולים חוזרים. אני חוזר ואומר שטיפול שיניים טוב זה לא מובן מאליו. אני מציע לך להתגבר על הפחד ולחשוב על הטיפול הטוב ביותר.

דני

פורסם

אנצל את השרשור:

אם למישהו יש המלצה לרופא/ת שיניים מומלץ באשדוד / אשקלון / קרית גת / באר שבע - אני אשמח לקבל פרטים.(לחץ עלי בכדי לשלוח לי מסר פרטי).

עדיפות לשלושה הראשונים שרשמתי, כי ב"ש קצת רחוקה ואת האמת קצת קשה לי להתמצא שם. אבל בסדר מה לא עושים בשביל רופא שיניים טוב. :lol:

תודה והמון בריאות.

שנה טובה ומתוקה חבריי הפורום, תהיו בריאים, מאושרים :wink:

• תוכן חדש...