Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול הכל היה בסדר, היום בצהריים התחלתי את הנסיעה ושמתי לב לרעשים חזקים באופן לא רגיל (שלדעתי הצנועה באים מתוך המנוע). פתאום שמתי לב שהנורה של המצבר נדלקה, אז נבהלתי ועצרתי את הרכב.

כשהסתובבתי לשים אותו בחזרה בחניה של הבית (נסיעה איטית קצרה של כ4 דקות בהילוך שני) שמתי לב שההגה היה ממש ממש קשה וכמעט לא ניתן לסיבוב כאילו הוא ננעל אבל עדיין היה אפשר להזיז אותו, והיו רעשים ממש חזקים של חריקות וצוויחות וכל מיני רעשים מוזרים שאני מצטערת אבל אין לי איך לתאר... מישהו יכול לומר לי מה לעשות? מישהו נתקל בבעיה דומה? אני גרה במקום שהוא גם נורא רחוק ממוסכים והייתי נורא נורא שמחה להימנע מגרירה... עזרה בבקשה!

תודה

פורסם

כנראה שנקרעה לך רצועת האביזרים.

אז אין טעינה, מזגן, הגה כח ומשאבת מים.

את צריכה לבדוק שלא נשבר איזה מותחן בנוסף לרצועה - יש שניים ( המקוריים מפלסטיק )

אם זה המקרה אני לא חושב שאת יכולה להמנע מגרירה/ מוסך.

תסתכלי על המנוע בצד שמאל. את אמורה לראות את הרצועה ( או את השאריות שלה )

תסתכלי בהודעה הזו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=390724

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה על התגובה, נראה לי שקלעת בול למה שזה, הרצועה עדיין שלמה היא פשוט יצאה מהמקום. כמה צריך לעלות תיקון כזה? לא רוצה שיעבדו עליי במוסך!

פורסם

צריך לבדוק אם הרצועה עדיין בסדר

רצועה חדשה ומקורית אמורה לעלות באזור 150 ש"ח פלוס מינוס.

מעבר לזה צריך לבדוק למה היא יצאה מהמקום, אולי אחד המותחנים נשבר.

כמו שאמרתי קודם, הם מפלסטיק ויש שניים.

מקורי מאוד יקר, אפשר לשקול תחליפי ממתכת.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

אין לי מושג, אבל ראיתי את הגלגל השבור במו עיני והמשאבה הרוסה. הניחוש שלי- אני נהגת חדשה ובדיעבד גיליתי שנהגתי עליו לא בדיוק נכון (החזקתי את ההגה כוח עד הסוף בחניות וכל מיני, הבנתי עכשיו שזה יוצר עומס על המשאבה או משהו בסגנון) וגם עליתי איתו על מדרכה פעמיים באותו היום (פגיעות חזקות יחסית שטלטלו אותו ממש) וכנראה שגם ככה הרכיבים לא היו במצב מדהים וזו התוצאה.

באסה :( מה לגבי המחירים? סבירים?

פורסם

אין לי מושג, אבל ראיתי את הגלגל השבור במו עיני והמשאבה הרוסה. הניחוש שלי- אני נהגת חדשה ובדיעבד גיליתי שנהגתי עליו לא בדיוק נכון (החזקתי את ההגה כוח עד הסוף בחניות וכל מיני, הבנתי עכשיו שזה יוצר עומס על המשאבה או משהו בסגנון) וגם עליתי איתו על מדרכה פעמיים באותו היום (פגיעות חזקות יחסית שטלטלו אותו ממש) וכנראה שגם ככה הרכיבים לא היו במצב מדהים וזו התוצאה.

באסה :( מה לגבי המחירים? סבירים?

פורסם

בהנחה וזה הנזק לי זה נראה סביר, אבל תשאלי עוד

כמה אחריות על העבודה?

האם המותחנים תקינים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

יש פה חלקים משופצים, כמה אחריות נותנים עליהם ועל העבודה בכלל?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

שלום שוב, בדיקה במוסך העלתה את התקלות הבאות: נשבר הגלגל של המשאבת מים, והציר של המשאבת הגה כוח. המשאבה נהרסה לגמרי ודורשת החלפה (לא היה ניתן לשפץ). צריך להחליף גלגל הגה כוח חדש, ורצועה חדשה. ההצעה שקיבלתי:

רצועה- 165

840- משאבת הגה כוח משופצת

50- שמן למשאבה

200- גלגל משאבת מים

450- עבודה

לא כולל מעמ

מישהו יכול לומר לי אם זו הצעה הגיונית?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום, לא עברו שלושה שבועות וכבר הרכב הקטן שלי זקוק לטיפולים נוספים!

והפעם ברשימה- אלטרנטור 4 רגליים זקוק להחלפה- 680

2 מותחנים (המוסכניק קרא להם גלגלות) בסוף כן צריכים החלפה- 200

משאבת מים נוזלת- חדשה ב 330.

עבודה- 450. סך כל הנזק: 1660.

מישהו יודע לומר לי האם המחירים האלה הגיוניים?

תודה.

פורסם

אוץ'! מה קרה עכשיו שצריך לעשות את כל העבודה הזאת? כל מה שציינת זה אביזרים כאלה ואחרים שקשורים לרצוע מפעם הקודמת.

לגבי המחירים - לא יכול לעזור כל כך. מקווה שלמישו יש מושג.

• תוכן חדש...