Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין לקבל המלצה על פחח זול ואיכותי באזור רמת גן \ הרצליה פיתוח..

צירפתי תמונה וברצוני לדעת כמה אמור לעלות תיקון?

תודה רבה.

IMAG0272.jpg

פורסם

אם תגיע לאזור הנגב (ערד) אני יכול לקשר אותך עם מישהו מצויין שעשיתי אצלו עבודה. מקסימום הפסדת 150 ש"ח דלק והרווחת יום כיף ......

Gn'f'R

פורסם

היי רפי,

אתה די צודק,אני מחפש המלצה לפחח טוב באזור המרכז,שאמרתי מחיר זול,התכוונתי למחיר נורמלי ולא מוגזם.

יש למישהו מושג מה עלות ממוצעת לתיקון כזה אצל פחח טוב ואמין?

וערן תודה רבה אך אין ביכולתי להגיע לאזור ערד.

פורסם

על פניו המכה ניראת שטותית וקלה לתיקון.

הקטע הוא שהזנחת את המכה הרבה זמן והתפתח לך שם חלודה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
על פניו המכה ניראת שטותית וקלה לתיקון.

הקטע הוא שהזנחת את המכה הרבה זמן והתפתח לך שם חלודה.

למכה אין יותר מחודש..

זה היה ככה מהתחלה פשוט המכה עמוקה שעברה את כל השכבות צבע..

פורסם

בגלגלי הפלדה בהרצליה פיתוח שיש את הפחח מוסך פיג'ו שנמצא מולו.

פחח מעולה. על מכה כמו שלך שילמתי לפני 4 שנים 700 ש"ח ולא היה שום הבדל (שאני ראיתי) בין המקור לתיקון.

יש איתו בעיה, וצריך להיות מודע לה.

שנתיים אחרי הגעתי לתקן מכה בכנף ברכב אחר, קיבלתי את הרכב והצבע היה כמו קליפת תפוז, גלים גלים, פשוט גועל נפש.

דיברתי איתו התווכחתי איתו לא עזר כלום, הוא הוציא אותי בתחושה של ככה זה ואין מה לעשות.

הלכתי למוסף ואמרתי למנהל העבודה שאני לא מוכן לקבל עבודה כזו, ונחש מה קרה ?

למחרת קיבלתי את הרכב עם עבודה ברמה כמו זו שקיבלתי שנתיים קודם.

פשוט תהיה מודע.

אם אתה מוכן לנסוע לאור יהודה, יש בחור שאני סומך עליו בעיניים עצומות, פחח מעולה וחבר טוב, אני יכול לתת לך שם + טלפון.

להרצליה הגעתי רק מתוך נוחות (2 דקות מהעבודה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...