Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה אומר שמשכת את ההילוך עד 80...אז יכול להיות שהגעת כבר למנתק הצתה..והטורים ירדו...בכל מקרה...אם רצית לבדוק כמה האוטו עושה מ 0 ל 100...לא היית צריך למשוך את ההילוך הראשון עד 80....

פורסם

קודם כל , לכל הספקנים: האוטו מגיע גם ל-90 בהילוך ראשון (וברור שאני גומר את המנוע אבל זה היה ניסוי חד פעמי).

עכשיו , יכול להיות שמה שקרה לי היה ניתוק מצתים (או ניתוק של משהו אחר. אין לי מושג...). אם מישהו יכול להסביר על הניתוק הזה קצת זה יהיה נחמד מצידו.

אם אתה אומר שמשכת את ההילוך עד 80...אז יכול להיות שהגעת כבר למנתק הצתה..והטורים ירדו...בכל מקרה...אם רצית לבדוק כמה האוטו עושה מ 0 ל 100...לא היית צריך למשוך את ההילוך הראשון עד 80....

אז כשעשיתי את הנסיון של 0-100 אז פשוט הרגשתי שהאוטו עדיין מאיץ ולכן לא מצאתי לנכון להעלות עוד את ההילוך.

נ.ב.

איתמר , אם יש לך את אותו הרכב שיש לי אז כמה מדדת 0-100??

וואלאק אתה!!

פורסם
אלנטרה מגיעה עד 70 +- (אוטומט)

בהתחשב בעובדה שהמנוע שלה חלש יותר מהסיוויק

ושהגיר של הסיוויק גם יותר טוב (ידני בד"כ יותר טוב , לא?)

העובדה שהוא משך עד 80 בערך - הגיונית.

:roll:

באוטומט היחסי העברה יותר ארוכים דווקא, אז אם כבר ההפך...

ושנית המנוע של הסוויק הוא 1.5 כפי שצוין אז לא בטוח מי יותר חזק..

קשה מאוד להאמין שעם ראשון הגעת ל80... תבדוק את המד האוץ....

פורסם
אני חייב לראות את זה...

תסתכל בספר עם הנתונים הטכניים של הרכב. אני פשוט אימתתי את הנתונים האלה והם התגלו כנכונים.

וואלאק אתה!!

פורסם
אני יודע שזה נשמע לא הגיוני אבל עיניי לא שיקרו לי והמחוג עמד על 80 (ומיניסויים שערכתי ניתן גם להגיע ל-90 בהילוך ראשון , עם הרכב שלי לפחות...) למרות שזה בטח גומר למנוע את הצורה ...

הנסיעה הזאת ב-80 קמ"ש הילוך ראשון קיצרה לך את חיי המנוע באיזה שנתיים... :lol::lol::lol:

פורסם
אני חייב לראות את זה...

תסתכל בספר עם הנתונים הטכניים של הרכב. אני פשוט אימתתי את הנתונים האלה והם התגלו כנכונים.

אם היה לי הייתי בודק. יש לך אפשרות לסרוק?

היתה לי סיוויק ידנית.

הילוך 1 - מנתק 7200 סל"ד -50 קמ"ש בלבד.

פורסם

אין לי אפשרות לסרוק כרגע , כשתהיה אני אסרוק. אבל אני בטוח שאפשר למצוא את זה בנתונים הטכניים של הרכב הנ"ל איפושהו באינטרנט...

אבל תאמין לי , עיניי אינן משקרות - האוטו מגיע ל-90 בהילוך ראשון (אלא אם כן משהו במד מהירות שלי לא תקין , מה שלא נראה לי...

וואלאק אתה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...