Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בספק שמישהו יצליח לשכנע אותי בדיבורים בלבד (גם אם קוראים לו ג'רמי קלארקסון) .

בדיוק באתי לכתוב שתדבר עם עפר, אבל אני רואה שהוא הגיב כבר.

מה שלא יהיה, בתקציבים כאלה כדאי מאוד לשקול ייבוא אישי - לכל רכב שתחליט בסופו של דבר.

משכנתא זה קל

פורסם

מי שהציע כאן S3 או VTS לא בכיוון לפי דעתי, ולא מבין איזה חוית נהיגה הS2000 נותנת. הרכב היחיד שבאמת אולי הוא אופציה הוא הZ370 בהתאם למה שפותח השרשור דורש, אבל...

לאחר נהיגה בכבישי הנהיגה הנכונים המוכרים לכולנו, על הZ370 ועל הS2000 במקביל. לפי דעתי אתה הולך להתאכזב מהZ370, הS2000 פשוט מחוברת יותר לנהג והרבה יותר כייפית לנהיגה נקודה.

שלא תטעה, הZ370 רכב מעולה, הכח זמין יותר מהאס, הוא מרגיש נטראלי בפניות, משרה ביטחון בנהיגה חזקה ומאוד קל להתחבר לZ מהשנייה הראשונה. הZ370 גם מצליח לקצר מרחקים באותם הכבישים במהירות מדהימה, ולא פעם אתה מוריד את המבט לספידו ולא מרגיש בכלל כמה אתה מהר יותר ממה שחשבת, אבל וזה אבל גדול! ה370Zהרגישה לי פחות חדה מהS2000, פחות מפחידה, ופחות מערבת בנהיגה. גם הוצאות זנב תחת כח קורות בSLOW MOTION ובקלות אתה משתלט, וממשיך הלאה,

בהשוואה לS2000 ששם אם הזנב יצא, נדרשות ממך תגובות מהירות ומדויקות בהרבה כולך מלא זיעה קרה, והידיים שלך רועדות במקרה הטוב, או שלפני שהבנת מה קורה, מסיים בספין תוך שפשוף הרכב בגדר ההפרדה+חיוג מקוצר לגרר במקרה הרע.

הS2000 נותנת כאפה לאגו שלך, מסבירה לך עד כמה אתה נהג פחות טוב ממה שחשבת, ומכתיבה לך נהיגת מסלול טהורה, נכון שקשה להסתגל לS2000 לתנוחת הנהיגה המוכתבת מראש ללא יכולת שינוי, לתגובות הדוושה האולטה מהירות, וכו', אבל כאשר אתה מתחיל מאפס לבנות את עצמך עם הרבה כבוד לרכב, ולאט לאט מתחבר אליו, זה פשוט כיף מזוקק ברמות שאין לתאר, שאני לא יודע כמה מכוניות אפילו יקרות בהרבה יכלו לספק.

ה370Z לעומת זאת תאפשר גם לפחות מנוסים להיות מהירים מהשניה שיצאו מהסוכנות, ותהיה סלחנית משמעותית על המגבלות וזה נחמד וטוב, אבל זה לא נראה לי מה שאתה מחפש, במיוחד אם אתה עובר לZ370 מהS2000. ככה שאם אתה יוצא לכבישים הנכונים פעם ב(שהרי רק בגלל זה אנחנו מחזיקים רכבי ספורט בעליות אסטרונומיות) אתה פחות תהנה מהZ370 תמצה אותה די מהר ותתתגעגע.

הפיתרון? פשוט משאתה חושב, תשאיר את הS2000 לטיולי הנהיגה ולמסלולים(אם היא מהשנים 2006-2007 אז מקסימום תחליף בולמים קפיצים כי בשנים הללו היא באמת קצת רכה) ותקנה לך עוד רכב ליום יום, רכב זול, מפנק, שיענה לך על הדרישות של הנהיגות המנהלתיות.

אני פשוט חושב שגם אם תשקיע עכשיו המון המון כסף, לא תצליח להגיע לרכב מהנה בכמה רמות מעל הS2000 שיהיה שווה את ההשקעה ובסופו של התהליך תשאר עם חור גדול בכיס ומקסימום רכב שיתן לך קצת יותרון בפרמטר אחד וחיסרון בפרמטר אחר.

לכן עצתי אליך היא להשאר עם הרכב שלך, שלפי דבריך אתה מחזיק אותו ברמה פדנטית וביחד עם האמינות המופתית של הונדה תוכל להנות ממנו עוד שנים רבות.

אגב יהיה מעניין לשמוע את התרשמותך על הZ370 בהשוואה לאס שלך, מעניין אם גם לך התחושות יהיו דומות.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

אפילו שאמרת בלי וואג, הייתי עושה סיבוב על שירוקו R, רק בשביל הקטע (למרות המחיר הממש לא הגיוני...)

אישית עשיתי סיבוב בפולו GTI עם שיפורים, ותאמין לי, כשרכב כזה (ומדהים שהוציאו מהמנוע הצנום הזה כל כך הרבה סוסים) משאיר לאימפרזה טורבו גרגירי אבק (5.1 ל-100, במקור 6.9) אז המבט ההמום של נהג האימפרזה משאיר אצלך חיוך כזה ----> :-D

בכל מקרה, אם כבר בלי וואג, אז הניסאן. חלום לכל דבר, ומניסיוני גם נוחה יחסית ומרשימה לא פחות מהS2000.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

- אתחיל בכך שאנני מכיר את ה Z370 ,וגם את הפורשים למיניהם שהוזכרו כאן ( חוץ מהבוקסטר שאותה אני מכיר אישית)

- גם אנוכי חיפשתי רכב קיצוני ( Hard Core ), מודרני , אמין , ונוח , ולבסוף מצאתי את הרכב העונה על כל הפרמטרים

שהזכרת , חוץ מהנוח.....

אחרי לא מעט נסיעות מבחן ב : BMW Z 4 , S-2000, C63 AMG , IMPREZA WRX STI מצאתי שהרכב

הכי מהנה לנהיגת אקסטרים הוא .....Mitsubishi Lancer Evolution X .

- את ה S-2000 המהנה לנהיגה לקחתי ליומיים מחברי הטוב , ואין לי ספק שמדובר ברכב מאד מהנה לנהיגה

אך המרחק בין המילה מהנה לנהיגה לרכב עם יכולות קיצוניות הוא רב ביותר ובהחלט תיאור שלא מתאים לרכב הנ"ל

שאין לו יכולות אחיזה גבוהות כלל וכלל , מה גם שתגובותיו ממש אינן חדות.

- המרצדס C63AMG זו כבר חיה אחרת אולם היא כבדה לטעמי , וממש לא זריזה ומתאימה לנהיגת ראלי .

- ל BMW Z4 גם אין אחיזת כביש מי יודע מה , שנכנסה לא מעט לתת היגוי בסיבובים , מה גם שההגה שלה

אינו סופר חד ומתחבר לנהג כמו באיוולושין ....

- ה WRX STI סובלת מתת היגוי + הגה הרחוק מלהתחבר לנהג בסיבובים , ולמרות שהיא זריזה ומהירה ומהנה

לנהיגה , נוכחתי לאבד את הביטחון איתה שכן התחוש שלי היא שאני צריך להיות מינימום נהג כגון קן בלוק

על מנת שאוכל לשלוט בה כמו שצריך , וכמובן אנני 10% נהג ברמתו של המאסטאר מקליפורניה.......

- לבסוף עליתי על הדבר האמיתי ה EVO X .

התאהבתי ברכב הזה בשנייה וחצי .... פשוט מכונית גם משפחתית סדאן , וגם חיה רעה מאד במלא מובן המילה!

בכל מסלול שנסעתי ה EVO X היתה חדה כתער , עם הגה ואחיזת כביש שיש למכוניות בתקציב של כפול ממנה

ומעלה , מהירה , זריזה , יציבה , פשוט חוויה מעולם אחר , ששום מרצדס ו ב מ וו , וגם לא פורשה ברמות הנמוכות

לא יכולה לתת , ובטח לא בתקציב של עד 350,000 שח .

- כניראה שכל הכתבות לא טועות , כאשר כל הזמן שראיתי ב TOP GEAR איך גרמי קלארסון בוחן אותה מול הסובארו שהושפלה, ומול למבורגיני מוצילארגו כאשר המבחן היה אם ה EVO X תצליח לעקוב ולעמוד בקצב של הלמבורגיני , ולא רק שהיא

הצליחה , אלא בסופו של דבר באחד הסיבובים על המסלול הלמבורגיני שהיתה נהוגה עיי נהג מיקצועי עשתה סיבובים

על המקום והפסידה ל EVO X שעולה רבע ממנה........

ולאחרונה הפסידה גם הפורד פוקוס RS ל Evo X במבחן שנערך התכנית הילוך 5 הבריטית.

- בכל מקום על הגלובוס ה EVO X מנצחת בגדול בהנאה מנהיגה , ובביצועים , ביחס למחירה ואף להרבה יותר מכך .

- החיסרון הגדול , הוא שה EVO X לא נוחה לנהיגה יומיומית , אך בתור רכב שני , לאחד שנוהג 5,000-7,000 ק"מ

בשנה , זה ממש לא נורא .

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

בוקסטר או קאימן מדור ה987 (החדש יותר).. אם לא מפריעה לך תשומת הלב, שום דבר אחר לא יהיה כיפי באותה מידה כמכונית של 7000 ק"מ בשנה. הבעיות שהיו עם המנועים (מה שנקרא RMS) מתועדות ולדעתי גם נפתרו בדגמים החדשים יותר. במכוניות שאובזרו כהלכה יש סביבת נהג טובה מאוד.

יצא לי להסתובב לאחרונה ב3 קאב (E93, הדור האחרון) וזה אוטו מגניב עם המנוע הנכון (שלי בהחלט לא הייתה עם המנוע הנכון, לפעמים חשבתי שאין שם מנוע בכלל - 318). היא מרגישה קלילה ומהודקת למדי, לא היית מאמין על קאב ששוקלת טון שש מאות. יופי של שלדה\בלמים\הגה\גיר ידני, וב335 זה גם יופי של מנוע.

לא נראה לי ש370Z עונה על הקריטריונים של תא נוסעים, אבל תשפוט בעצמך.

בכל מקרה, הדבר היחידי שצויין כאן והיה מוציא אותי מהבית בשביל לנהוג זה הפורשה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לקחתי נסיעת מבחן חוזרת על הניסאן .

מבחינת הנעימות של הרכב , מדובר ברכב מאוד נוח ומאוד איכותי (מעט פלסטי , יש קרקושים אבל מעטים , ובידוד רעשי הכביש נמוך מידי למה שציפיתי) , מושבים טובים מאוד .

האחיזה רבה , התאוצה סבירה (לא מרשימה , אבל כמובן שהיא טובה משל ה-S2000) , הבלימה מעולה , הרכב יחסית מאוזן , ומתקשר באופן סביר .

היא מקבלת ביקורות אמינות לא טובות מידי (גם במבחנים וגם בשטח כשקוראים בפורומים של ה-370Z) .

כנראה שהיא טובה מה-S בכל פרמטר , אבל עדיין היא מרגישה חסרת פלפל , מהירה והכל , אבל לא מרגשת כמו שציפיתי ממנה להיות .

אני עדיין שוקל את הרכישה שלה , ולא פסלתי .

אני הייתי משקיעה 350 אלף, ומביא C63 AMG

מפתיע שזה המחיר , אבל זה לא רכב עבורי , אין לי לא צורך במקומות ועם כמה שכייף לדרפט , זה לא הכיוון (תרתי משמע) .

http://www.flix.co.il/tapuz/v/watch-1460997-.html

מקווה שזה יענה על דרישותייך

:lol:

ואישית בתקציב של הamg הייתי פוזל יותר לכיוון הgtr למרות שהיא לא הנעה אחורית ולמרות שהיא שוקלת כמו המרצדס.

תלוש מהמציאות עבורי .

מי שהציע כאן S3 או VTS לא בכיוון לפי דעתי, ולא מבין איזה חוית נהיגה הS2000 נותנת. אגב יהיה מעניין לשמוע את התרשמותך על הZ370 בהשוואה לאס שלך, מעניין אם גם לך התחושות יהיו דומות.

פחות או יותר מסכים איתך .

לדעתי קאיימן S זה המעבר הכי קלאסי למי שחי עם S2000

יש לי ניסיון עם הקאיימן S, לא מעט.

הקאיימן S האופציה היחידה לדעתי.

אין שום רכב דומה לתחושות ש ה S2000 מעבירה!!!

הקורבט לא בר השוואה ל S2000 בכלל

LIOR RR

על פניו , הקאיימן אכן מעניינת .

היא בדיוק אותה החבילה של ה-S2000 , רק מתקדמת יותר בכל התחומים + יוקרתיות .

אבל כנראה שלא תהיה לי הזדמנות לקחת קאיימן לכמה נסיעות מבחן , ובאמת לראות עד כמה אני מתחבר אלייה .

כאמור , יש לי ניסיון מאוד מעמיק עם אחותה הגדולה בגירסאת ה-S , אבל תחושת בטן אומרת לי שאם אצפה לאותה המכונית , אתאכזב מאוד .

עופר תודה על הסקירה המושקעת , אם יהיו התפתחויות נוספות בכיוון הקאיימן כנראה שאפנה אלייך בשאלות נוספות .

בוקסטר או קאימן מדור ה987 (החדש יותר).. אם לא מפריעה לך תשומת הלב, שום דבר אחר לא יהיה כיפי באותה מידה כמכונית של 7000 ק"מ בשנה. הבעיות שהיו עם המנועים (מה שנקרא RMS) מתועדות ולדעתי גם נפתרו בדגמים החדשים יותר. במכוניות שאובזרו כהלכה יש סביבת נהג טובה מאוד.

לא נראה לי ש370Z עונה על הקריטריונים של תא נוסעים, אבל תשפוט בעצמך.

תשומת הלב כן מפריעה , אבל כל עוד "זה הרכב" (ולא בגלל איזה צבע ירוק זרחני ואביזרי הבלטה למיניהם) אני אתמודד .

ה-370Z עונה על הקריטריונים , כי הסלון בהחלט יותר איכותי משל S2000 (אם כי פחות מהוקצע) .

מה לגבי הZ4M?

מגניב , לא בשבילי .

הכי מהנה לנהיגת אקסטרים הוא .....Mitsubishi Lancer Evolution X .

מצטער , אבל סובייקטיבית ככל שתהיה ההגדרה של הנאה מנהיגה , פשוט אי אפשר להסכים עם זה .

נהגתי לא מעט באיבויים למיניהן בכל תוואי הכבישים האפשריים , והן מרשימות מאוד , אבל הנאה מנהיגה היא לא רושם .

אם היו מודדים לי זמנים והייתי מקבל כסף על נהיגה , כנראה הייתי שוקל איבו יותר ברצינות .

אף אחד לא מודד לי זמנים , וכדי לנהוג אני צריך לשלם הרבה , לכן הייתי מעדיף לעשות כמה שיותר כייף תמורת הכסף , ולא רק להיות הכי מהיר בכל תוואי .

לא שהן רעות מבחינת הפרטים הגדולים והקטנים שיוצרים הנאה מנהיגה , אבל הן מפגרות שנות אור מאחוריי הרכבים שהוזכרו כאן .

נהיגה היא ספורט , ואותי לימדו שכדי להשיג תוצאות בספורט - צריך להתאמץ , לא פשוט לזרוק את הרכב לתוך הפנייה ולתת לדיפרנציאלים לדאוג להכל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

יש מלא סירטונים על ה1M ביוטיוב..

אני עדיין בדעה שזאת המכונית הכי טובה שאתה יכול לקבל לפי מה שהגדרת בהתחלה.

לפחות תראה את הסירטון הראשון שמשווה את הרכב ל M3.

והנה הסירטון מ Top Gear

http://www.metacafe.com/watch/6653530/top_gear_bmw_m1/

,

תהנה

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

יש אנשים שסמל של פרופלור לא עושה להם את זה, ולא חסרות סיבות למה לא לאהוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אכן , הסמל לא חשוב במיוחד :wink:

עדכון : הקאיימן נזרקה בגסות ממדרגות השיקול , הקאררה S תמיד תהיה צעד לפנייה בהפרש עלויות קטן מידי .

יש לי עסקאות טובות על קורבט , האחת חדשה בייבוא אישי והשנייה כבר בארץ ומאובזרת בכל טוב , היא עדיין בשיקול וממתין לתיאום נסיעת מבחן רצינית .

את הניסאן הייתי קונה משלוש סיבות בלבד , הראשונה היא רכב חדש מהניילון , השנייה היא שהמכונית הזו דומה יותר ל-S2000 מהאחרות (אבל זה לא בהכרח יתרון) והשלישית היא שהיא יותר איכותית ונעימה (לפחות בהשוואה לקורבט , שדווקא הדור האחרון בגימור הגבוה מקבל ביקורות גבוהות , ואני עדיין לא מבין למה) .

אני לא ממהר , אני נהנה מכל רגע בבחינת מכוניות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
לקחתי נסיעת מבחן חוזרת על הניסאן .

מבחינת הנעימות של הרכב , מדובר ברכב מאוד נוח ומאוד איכותי (מעט פלסטי , יש קרקושים אבל מעטים , ובידוד רעשי הכביש נמוך מידי למה שציפיתי) , מושבים טובים מאוד .

האחיזה רבה , התאוצה סבירה (לא מרשימה , אבל כמובן שהיא טובה משל ה-S2000) , הבלימה מעולה , הרכב יחסית מאוזן , ומתקשר באופן סביר .

היא מקבלת ביקורות אמינות לא טובות מידי (גם במבחנים וגם בשטח כשקוראים בפורומים של ה-370Z) .

כנראה שהיא טובה מה-S בכל פרמטר , אבל עדיין היא מרגישה חסרת פלפל , מהירה והכל , אבל לא מרגשת כמו שציפיתי ממנה להיות .

אני עדיין שוקל את הרכישה שלה , ולא פסלתי .

מפתיע שזה המחיר , אבל זה לא רכב עבורי , אין לי לא צורך במקומות ועם כמה שכייף לדרפט , זה לא הכיוון (תרתי משמע) .

:lol:

תלוש מהמציאות עבורי .

פחות או יותר מסכים איתך .

על פניו , הקאיימן אכן מעניינת .

היא בדיוק אותה החבילה של ה-S2000 , רק מתקדמת יותר בכל התחומים + יוקרתיות .

אבל כנראה שלא תהיה לי הזדמנות לקחת קאיימן לכמה נסיעות מבחן , ובאמת לראות עד כמה אני מתחבר אלייה .

כאמור , יש לי ניסיון מאוד מעמיק עם אחותה הגדולה בגירסאת ה-S , אבל תחושת בטן אומרת לי שאם אצפה לאותה המכונית , אתאכזב מאוד .

עופר תודה על הסקירה המושקעת , אם יהיו התפתחויות נוספות בכיוון הקאיימן כנראה שאפנה אלייך בשאלות נוספות .

תשומת הלב כן מפריעה , אבל כל עוד "זה הרכב" (ולא בגלל איזה צבע ירוק זרחני ואביזרי הבלטה למיניהם) אני אתמודד .

ה-370Z עונה על הקריטריונים , כי הסלון בהחלט יותר איכותי משל S2000 (אם כי פחות מהוקצע) .

מגניב , לא בשבילי .

מצטער , אבל סובייקטיבית ככל שתהיה ההגדרה של הנאה מנהיגה , פשוט אי אפשר להסכים עם זה .

נהגתי לא מעט באיבויים למיניהן בכל תוואי הכבישים האפשריים , והן מרשימות מאוד , אבל הנאה מנהיגה היא לא רושם .

אם היו מודדים לי זמנים והייתי מקבל כסף על נהיגה , כנראה הייתי שוקל איבו יותר ברצינות .

אף אחד לא מודד לי זמנים , וכדי לנהוג אני צריך לשלם הרבה , לכן הייתי מעדיף לעשות כמה שיותר כייף תמורת הכסף , ולא רק להיות הכי מהיר בכל תוואי .

לא שהן רעות מבחינת הפרטים הגדולים והקטנים שיוצרים הנאה מנהיגה , אבל הן מפגרות שנות אור מאחוריי הרכבים שהוזכרו כאן .

נהיגה היא ספורט , ואותי לימדו שכדי להשיג תוצאות בספורט - צריך להתאמץ , לא פשוט לזרוק את הרכב לתוך הפנייה ולתת לדיפרנציאלים לדאוג להכל .

כפי שציינתי בהודעתי המקורית , אנני בקיא בפורשים ובניסן 370 .

אנני יודע באילו EVO נהגת , אך ה EVO X משולבת הגיר כפול המצמדים [sST] היא חיה אחרת לחלוטין מה EVO 8-9 המתולוגיות מבחינת הנוחות והקלות ביום יום כי יש לה גיר אוטומטי "כביכול " (sst )

אם הבנתי אותך נכון ה EVO X לא נועדה לנהג שמחפש רכב ספורט מרגש לנהיגה ,אלא לאחד שלא מבין בנהיגה , כי הדיפרנציאלים

יתקנו אותו ....מממ מעניין !? לדעתי זו הנחה ממש מטעה ומוטעת ביסודה.

מה שבטוח , אינך מכיר את הרכב הזה כלל !

להלן מבחר מבחנים עולמיים שלא משאירים מקום לספק , ולו הקל שבקלים , לגבי רכב הספורט מס 1 בעולם ביחס

למחירו ל אלא שכן מכירים ,נהגו ,וחוו אותו , מול כל המתחרים :

1. האיבו X הוגדרה ל Nisaan GTR בחצי המחיר :

2. מבחן TOP GEAR :

3. מבחן TOP GEAR USA :

http://www.youtube.com/watch?v=a8jIGXiqpc8

4. מבחן FIFTH GEAR באנגילה מול FOCUS RS :

5. EVO X Vs 370Z בקו ישר :

ֿhttp://www.youtube.com/watch?v=i2SHK...eature=related

6. EVO 8 מול למבורגיני ......TOP GEAR :

....והרשימה לא ניגמרת.....

....יכול להיות שכל כתבי הרכב מכל קצוות העולם טעו ? אני בספק

מה שכן , הם בטוח לא היו מסכימים איתך ....

ושלא תתבלבל , אין קשר לזה שיש לי רכב שכזה , אלא שיש טעם לפגם בקביעותיך התלושות מהמציאות

ביחס לרכב הנ"ל , זה הכל.

- בכל מקרה , שיהיה בהצלחה !

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

עוד אופציה-בייבי פרארי:

אלפא רומיאו 4c שאמורה להיכנס לייצור בשנה הקרובה(בחציון הראשון של 2012).

מנוע מרכזי,הנעה אחורית,עיצוב מחרמן,240 כ״ס פלוס מינוס(באדיבות ג׳ולייטה תלתן ירוק) ומשקל נוצה צפוי של 850 ק״ג(לגרסת הייצור!).

המחיר המשוער באירופה צפוי להיות פחות מ-50,000 יורו.

turboy

• תוכן חדש...