Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים,יום שישי בבוקר, עצרה אותי ניידת תנועה (מתנדב)באיילון צפון על "התפרעות" . בדו"ח נרשם:

"נהגת ברכב הנ"ל בלא זהירות בכך שעברת מנתיב לנתיב במהירות ובקרבה מסוכנת לכלי הרכב בכביש ולפעמים ללא איתות בניגוד ל" סעיף 21ג סמל 2429 - 6 נקודות.

האם כדאי לי לבקש להשפט ?

פורסם

בטח,תבקש... :shock: ואז תקבל כפול או פי שלוש מהעונש שקיבלת. אם קיבלת את הדו"ח הזה זה אומר שהתפרעת כמו משוגע על הכביש וסיכנת את כל המשתמשים בדרך. כל הכבוד למתנדבים שרשמו לך את הדו"ח. לך לשלם אותו ותתחיל לנהוג כמו בן אדם.

פורסם

תומר,

כל מה שאתה צריך זה להוכיח שהשוטר טעה וזהו.

עד אז, כל מילה של השוטר נחשבת לאמת לאמיתה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חזקת החפות מפשע?

אם קיבלת את הדו"ח הזה זה אומר שהתפרעת כמו משוגע על הכביש וסיכנת את כל המשתמשים בדרך.

ברור, כי הרי ידוע שמתנדבים אף פעם לא טועים או משקרים. ואם קיבלת דו"ח על אי עצירה בעצור זה אומר שלא עצרת.

:turn-l:
פורסם

אין לי איך להוכיח שהשוטר טעה וגם לשוטר לדעתי אין איך להוכיח. השאלה, הם עדות הנוסע שהיה עימו בניידת מספיקה בשביל להרשיע אותי.

פורסם
אין לי איך להוכיח שהשוטר טעה וגם לשוטר לדעתי אין איך להוכיח. השאלה, הם עדות הנוסע שהיה עימו בניידת מספיקה בשביל להרשיע אותי.

כן

עוד דבר תשמור על עצמך ועלינו תנהג בזהירות מבלי לקחת סיכונים מיותרים,מספיק טעות אחת למחוק משפחות שלמות

פורסם

tomerR, מה נכתב בנסיבות המקרה שבדוח ? (או שתעלה אותו לכאן).

לפי התאור שבסעיף אישום, הדוח נראה חובבני.

השוטר אמור לפרט בהרחבה את מהות חוסר זהירות, כך שזה ימחיש את מהות העבירה !

- מה הכוונה לעבור מנתיב לנתיב במהירות ? (אין זמן מוגדר למעבר)

- מה זה קירבה מסוכנת ? (2 מטר, מטר, סנטימטר)

- האם גרמת לרכבים אחרים לבלום ו/או לסתות מנתיב נסיעתם מחשש לתאונה ?

- האם צויין בדוח מרחק הדרך בו בוצעה העבירה והנתיבים ?

- איפה נסע השוטר ומי היה איתו בניידת (עוד שוטר/מתנדב או אזרח) ?

- האם היית לבד ברכב ?

פורסם

נסיבות:

"במהלך סיור עם ****** הבחנתי ברכב הנ"ל נוסע במהירות גבוהה ממהירות הנסיעה של כלי הרכב שנעו בכביש 20 בין 3 נתיבים. הרכב עבר מנתיב לנתיב בקירבה מסוכנת לכלי הרכב בכביש ובחלק מהמקרים עבר מנתיב ימני ביותר לשמאלי ביותר ללא איתות. נסעתי אחריו לאורך כ 2 קמ תוך שמירת קשר עין רצוף ובהיותי במקביל לרכב הורתי לו לעצור".

נסעתי בין 90-100 ובהחלט לא עברתי מספר נתיבים בבת אחת (ימני ביותר לשמאלי ביותר). בכל המעברים, עברתי נתיב אחד עם איתות.

לא גרמתי לרכבים לבלום או לסתות.

אני לא יודע מי היה איתו בניידת וכן, הייתי לבד.

פורסם

כיוון שבניידת היו שניים בוודאי השני רשום כעד בדו"ח

אם תלך למשפט שניהם אמורים להעיד. אם שקר בפיהם אז תצליח אולי להפיל אותם בחקירתך.

רק קח בחשבון שאם לא תצליח , ותורשע העונש עלול להיות יותר כבד, תלוי בגליון ההרשעות שלך למשל.

אתה כותב שלא גרמת לרכבים לבלום או לסטות , אבל אין זה בהכרח האמת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דה ז'ה וו?

קדימה גיסנו, כתת רגליך לתחנת המשטרה הקרובה ובקש לקבל לידיך את כל החומר המצוי בתיק. תחזור אלינו עם סריקה של החומר הזה ונראה איך נתקדם הלאה.

אגב, לא ציינת מה נכתב בסעיף "דברי הנהג".

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כיוון שבניידת היו שניים בוודאי השני רשום כעד בדו"ח

אם תלך למשפט שניהם אמורים להעיד. אם שקר בפיהם אז תצליח אולי להפיל אותם בחקירתך.

רק קח בחשבון שאם לא תצליח , ותורשע העונש עלול להיות יותר כבד, תלוי בגליון ההרשעות שלך למשל.

אתה כותב שלא גרמת לרכבים לבלום או לסטות , אבל אין זה בהכרח האמת.

לא ראיתי בוודאות אם היו 2 בניידת או לא . סעיף "פרטי העדים" ריק.

בכל שאר הדו"ח , לא חסר פרטים. הכל מדויק (ממבט המתנדב) ולא הושמט שום פרט.

תחת דברי הנהג הוא רשם "בד"כ אותתי" , למרות שאמרתי לו "אותתי" .

פורסם

הם היו בקאיה פורטה לבנה נכון?

לי הם נתנו דו"ח על אותו הסעיף בדיוק ביום שישי שעבר.

השוטר עוד הואיל לציין כי אומנם אותתי במעבר בין הנתיבים אך הפחדתי נהגים אחרים.

לא היה שום סיכוי לצאת מהמתנדב הזה- הוא בא לתת דוחו"ת וגם הודיע לי על כך מיד שאמר לי שלום.

בנוגע לטענתי ש11 שנה אין לי עבירה אחת ושיבדוק במסוף, הוא ענה שאין תקשורת מחשבים כרגע ושאכתוב מכתב.

בקיצור, מס לכל דבר.

המתנדבים הללו הם מכת מדינהף מעניין למה אין רופאים מתנדבים, מנקים מתנדבים או קציני צבא מתנדבים.

יום יבוא ונמצא את הדרך לכפר שלהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין איך הוא בדיוק מוכיח שהפחדת את הנהגים....

לטעמי ללא ציון מפורש של נהג שנאלץ לבלום או לסטות בגלל שהופתע מהתמרון הקרוב, עו"ד טוב יוכל לעשות הרבה.

פורסם

גם עו"ד לא כזה טוב יוכל לעשות הרבה, זו לא הנקודה, זה הטרטור + ביזבוז הזמן שהמתנדבים האלה גורמים לאנשים שלא עוול בכפם.

פשוט ביזיון.

• תוכן חדש...