Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ידני שנת 2010.

התופעה מתרחשת כאשר מרימים את דוושת הקלאצ' לנקודת החיכוך. נוצרות מעין רעידות שממש מרעישות ומרעידות את כל המרכב של האוטו. אני חושד באגזוז שפשוט לא מקובע כהלכה. האם ידוע על תופעה שכזו באלטו? או אולי תושבות מנוע שלא ממש עמידות? תופעה זו קיימת מיומו הראשון של הרכב על הכביש. כאשר נותנים מעט יותר גז הרעידות והרעשים הנ"ל לא נוצרים.

תודה.

:)
פורסם
יש לך אחריות, גש למוסך מורשה ותתלונן על הרעשים.

לא רוצה שיתחילו להיתעסק ברכב ויתחילו לפרק שם כל מיני דברים. סה"כ רציתי לדעת אם התופעה מוכרת ברכב הנ"ל מאנשים שיש להם אותו הדגם ידני.

פורסם

רעידות בגלל שהרכב הוא 3 צילינדר זה ידוע. השאלה אם לרעידות מתלווה רעש של דפיקות קלות בעת הרמת המצמד לנקודת החיכוך כאשר הלחיצה על הגז היא עדינה רק בשביל שהרכב לא ייכבה ויתחיל בתנועה.

פורסם
רעידות בגלל שהרכב הוא 3 צילינדר זה ידוע. השאלה אם לרעידות מתלווה רעש של דפיקות קלות בעת הרמת המצמד לנקודת החיכוך כאשר הלחיצה על הגז היא עדינה רק בשביל שהרכב לא ייכבה ויתחיל בתנועה.

קשה לענות על כזה דבר דרך האינטרנט.

פורסם
הרכב ידני שנת 2010.

התופעה מתרחשת כאשר מרימים את דוושת הקלאצ' לנקודת החיכוך. נוצרות מעין רעידות שממש מרעישות ומרעידות את כל המרכב של האוטו. אני חושד באגזוז שפשוט לא מקובע כהלכה. האם ידוע על תופעה שכזו באלטו? או אולי תושבות מנוע שלא ממש עמידות? תופעה זו קיימת מיומו הראשון של הרכב על הכביש. כאשר נותנים מעט יותר גז הרעידות והרעשים הנ"ל לא נוצרים.

תודה.

מישהו שכח איך מזנקים בעליה? כאשר הקלאצ' מגיע לנק' חיכוך, והרכב לא זז, הרכב ירעד עד ש-1) תתחיל לנסוע 2)המנוע יכבה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מישהו שכח איך מזנקים בעליה? כאשר הקלאצ' מגיע לנק' חיכוך, והרכב לא זז, הרכב ירעד עד ש-1) תתחיל לנסוע 2)המנוע יכבה

12 שנים יש ברשותי רשיון, 10 שנים מתוכם+- נהגתי רק על רכבים ידניים כך שאין פה בעיית מקצועיות. אם זה לא היה ניראה לי קצת חריג לא הייתי פותח את השירשור. גם כאשר רכב רועד שאתה בנקודת החיכוך הוא לא אמור להשמיע נקישות במרכב אלא רק לרעוד מעט.

פורסם

אם זכרוני איננו מעטה אותי זכורה לי תופעה של אגזוז לא מחוזק כראוי בסוזוקי אלטו, לא רוצה להתחייב לא בטוח שזאת הייתה האלטו אך אני חושב שכך היה.

• תוכן חדש...