Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע אלי מכתב רשום - דו"ח חניה.

גיליתי מיד שהשם אומנם שלי אך מספר הרכב לא נכון, אך המספר צלצל לי .......

לאחר מספר דקות נזכרתי: זהו המספר של הניסן לארגו שהורד מהכביש לאחר שמשאית נכנסה בי מאחור לפני 4 שנים לערך.

הנזק שנגרם היה נזק גדול מאוד, כולל פגיעת שילדה.

אני מעפולה, והעבירה בוצעה באשקלון. מעולם לא הייתי באשקלון.

עכשיו השאלה שלי - איך החזירו רכב שהוא אובדן גמור? (יש הערכת שמאי וקיבלתי כבר את כספי הביטוח)

מדוע אני עדיין רשום כבעל הרכב?

כלומר אי-שם בארץ יש מישהו שנוהג ברכב שהוא סכנת מוות, ואני מאמין שהוא אפילו לא מודע לזה. בפני מי אפשר להתלונן ?

פורסם

דבר ראשון לגשת עם המסמכים הרלונטיים למשטרה ולהגיש תלונה.

במידה והרכב ירד מהכביש המספר נשאר עם הרכב לתמיד ובכדי לעלות אותו חזרה לכביש אחרי כל כך הרבה זמן מצרי מספר חדש.

יכול להיות שמישהו נוסע עם הלוחיות הישנות שלך שנלקחו מאיזה פירוקיה שהרכב הישן שלך שוכב שם בתוך גוש ברזל גדול.

בנוסף לגשת למשרד הרישוי ולדרוש מכתב שלאחר הורדת הרכב מהכביש לא תהיה אחראי על תביעות שיגיעו לאחר תאריך ההורדה.

אם כבר יש לך טופס כזה, שמור עליו טוב טוב למקרה שתצתרך להגיע לבית המשפט.

תשלח בקשה לביטול הדוח יחד עם כל המסמכים הרלונטיים, לא בטוח עד כמה יתיחסו לזה (בדרך כלל זה עובר סלקציה אצל הפקידות לפני שזה מגיע למעלה), אבל שווה לנסות.

היה סיפור בפורום על שכפול לוחיות, אולי שווה להתיעץ עם הבחור.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

עכשיו השאלה שלי - איך החזירו רכב שהוא אובדן גמור? (יש הערכת שמאי וקיבלתי כבר את כספי הביטוח)

מדוע אני עדיין רשום כבעל הרכב?

פנה לחברת הביטוח ובדוק איתם מה עשו עם הרכב.

ממליץ לך להקליט את השיחה.

חברות הביטוח נהגו בעבר (עדיין נוהגות?) למכור לסוחרי רכב כלי רכב מבלי לבצע העברת בעלות.

כבר נתקלתי ברכב שהיה מוגדר "אובדן להלכה" אשר נמכר על ידי חברת ביטוח "מכובדת" למגרש רכב ב- 50 אחוז מערכו. הסוחר החזיר את הרכב לשוק (לאחר זיוף מד הדרך) תוך שימוש בתעודות של בעל הרכב המקורי. מכיוון שהאובדן להלכה היה כתוצאה מרכב שנגנב ונמצא, לא היה כל זכר לעבר הרכב.

פורסם

מתי התבצעה העבירה לכאורה? לאחר שהרכב הורד מהכביש? אם כן, מצבך טוב. כל מה שאתה צריך זה לשלוח העתקים מהניירת שברשותך שמוכיחה שהרכב הורד מהכביש וקיבלת פיצוי מחברת הביטוח בגינו. אם אין לך ניירת זו, פנה למשרד הרישוי ולחברת הביטוח ובקש אישורים מתאימים.

אם העבירה התבצעה לפני ההורדה, יש לבדוק האם חלה התיישנות בגין העבירה.

• תוכן חדש...