Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי בשבוע שעבר רכב מסוג הונדה סיווק שנת 98

עשיתי לו בדיקה לפני קניה במכון בחולון.

לאחר הקניה חניתי את הרכב ליד הבית על מקום ישר ורואים מאחורה בוודאות שהצד השמאלי שלו נמוך יותר מהימני.

מקדימה הרכב נראה בסדר.

היום בדרך לעבודה בסיבוב(ימינה) -יצאה מהכביש המהיר שמעתי רעשים מהגלגל השמאלי האחורי.

יש לציין שדפים של הטסט רשום:

קפיצים - V דף ראשון

בולמים - הכל ירוק בדף שני

מה לעשות ? אני די בטוח שיש בעיה במשהו , זה לא אמור להיות ככה

תודה

פורסם

הבולמים עובדים כמו שצריך

הרעש שהיה בסיבוב הוא כמו חריקות ברזל על ברזל בקצב איטי \ משהו הולך להשבר \ מתעקם

באמת נראה שטיפה חסר אוויר בגלגל האחורי השמאלי , אבל לא נראה שזאת הבעיה . אני אבדוק בתחתנת דלק את הגלגלים ואחזור עם התשובה.

פורסם
הרעש הזה קיים גם כשאתה עולה/יורד מבמפרים ובורות קטנים בכביש?

לא , פעם ראשונה ששמעתי את זה. בכללי האוטו נוסע מאוד שקט.

יש לי עוד כמה שאלות , אז אני אשאל את זה פה במקום לפתוח נושא חדש .

1.רעש שסטומים - הראש מנוע מקורי של האוטו , פתחו אותו לפני 60 ק"מ להלחיף טלטלים, יש רעש שסטומים.

השאלה אם זה בסדר לסנוע ככה עם הונדה ? זה לא מפריע לי , היתה לי דיהו ריסר שעברה ככה עשרות אלפי קילומטרים והכל היה בסדר.

2.רצועת חורקת כאחרי הנעה ראשונית - הרעש די חלש ובסופו של דבר אחרי כמה דקות, כשהטורים מתייצבים ל 0.8-0.9 הרעש נעלם. זה בסדר? טיימינג נעשה לפני 63 אלף.

3.מזגן -כשהמזגן מופעל יש לפעמים נפילות כוח במנוע ופעם שיחרורים , רעשים של "שיחרור גזים" . כל זה בסדר?

4. בלחיצת דוושת קלאצ' , יש רעש מעצבן כאילו יש משהו לא משומן\מגורז. צריך לשים גריז איפשהו או שזה משהו בפנים בקלאצ' עצמו? הקלאצ' מקורי של האוטו.

תודה

פורסם

1. תעשה כיוון שסתומים - זה לא כ"כ יקר.

2. הרצועה החורקת היא לא רצועת הטיימינג אלא אחת מרצועות האביזרים. החריקות הן כי היא כבר יבשה/לא מתוחה מספיק. גם זה לא משהו יקר ומומלץ שתחליף אם יש רצועות ישנות ויבשות כדי לחסוך היתקעות עם אחת כזו קרועה באמצע הדרך לאנשהו...

3. תקין.

4. רעש מוכר, נסה לגרז את החיבור בין משאבת הקלאץ' התחתונה לבין המזלג של הקלאץ', בד"כ פותר את הבעיה.

פורסם
1. תעשה כיוון שסתומים - זה לא כ"כ יקר.

2. הרצועה החורקת היא לא רצועת הטיימינג אלא אחת מרצועות האביזרים. החריקות הן כי היא כבר יבשה/לא מתוחה מספיק. גם זה לא משהו יקר ומומלץ שתחליף אם יש רצועות ישנות ויבשות כדי לחסוך היתקעות עם אחת כזו קרועה באמצע הדרך לאנשהו...

3. תקין.

4. רעש מוכר, נסה לגרז את החיבור בין משאבת הקלאץ' התחתונה לבין המזלג של הקלאץ', בד"כ פותר את הבעיה.

תודה !

לגבי הקפיצים , בדקתי לחץ אוויר בגלגלים והוא תקין לחלוטין.

בצד השמאלי נכנסים 2 אצבעות בין השילדה לגלגל ובצד הימיני 3 אצבעות +

נראה לי אני אלך למוסך שיתנו לי אישור על מה שלא תקין שם ואני אקח החזר כספי מהבדיקה לפני הקניה.

לא מקובל עלי שהם לא ישימו לב על לדברים כאלה

פורסם

אותה בעייה בדיוק הייתה בהונדה אקורד שהייתה לי. אצלי היה צד ימין יותר נמוך.

ולגבי הרעש שאתה מדבר עליו, זה רעש שמגיע מכיוון בתי הגלגלים האחוריים.

אצלי, החלפת בולמים אחוריים פתרה את הבעיה. תבדוק את הבולמים האחוריים ואת מצב הקפיצים.

שונא גזענים !.

פורסם
הרכב שלך מונמך?

אצלי בצד הנוסע יש מרווח בגובה של בערך 5 אצבעות ובצד הנהג מרווח של כ-3 אצבעות...

לא חושב שהוא מונמך.

אולי פשוט הגלגלים לא מקוריים ?

אלה גלגלים 185.60.14

וחוץ מזה , מה הולך בהונדות האלה ?!

איך זה יכול להיות שצד אחד נמוך וצד אחד גבוה יותר ?

זה נשמע לי לא הגיוני בכלל

פורסם

אחרי הרבה חפירות ובדיקות ב5 או 6 מוסכים , מסתבר שזה בלאי טבעי של הקפיצים ואין מה לעשות עם זה.

אי אפשר להשיג קפיצים חדשים לרכב הזה , אפשר רק להביא מפירוק משומש במצב לא ידוע.

הבדל הוא 1 ס"מ בגובה מאחורה ו1.5 ס"מ מקדימה.

הנקישות שהיו לי הם מהציריה הימנית

פורסם
היי , תמיד אפשר להזמין קפיצי הנמכה :).

בדיוק ראיתי את הקפיצים + בולמים של KONI בEBAY

יש בכלל סיבה לקנות את הKONI או הזולים גם בסדר?

זה חוקי להתקין את זה על הרכב ? עובר טסט ?

• תוכן חדש...