Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל מהטכנאי שהרס כל חלקה טובה במכשיר שנתתי לתיקון (החלפת פלקס) ועד להמצאות שונות ומשונות שחצי מכשיר הלך בגלל כל מיני קצרים למיניהם ,המשיך באחראי המקום הנחמד שהעדיף לא להתערב ועד לבעל המקום -כך נאמר לי -שפשוט זילזל .

חייב לציין שהמקרה קרה לפני שנים וייתכן שמאז זרמו מים רבים בירדן אבל מסופקני.שנים שחונות בגשמים לא היה ודאי בכוחם לשטוף את השליליות שפשתה שם. :wink:

אשרייך שאתה זוכה מהם לשרות מצוין כדבריך ואכן צודק צדק רב איתמר שיש משקל רב בכך שהינך קשור אליהם בקשר עיסקי אבל, מצופה ממקום שנותן שרות,שילמד דרך ארץ ונימוסים מה הם .

ליאור

פורסם

אז ככה חברים יקרים, אתמול ממש נפלה ליידי עסקה מצויינת שלדעתי "אכלה" את כל מה שחשבתי שיש לי בראש לפני זה.

העניין הוא ככה, חיפשתי גם BLUETOOTH לרדיו דיסק והמכשירים של פיוניר הבסיסים מגיעים בלי בגרסאות הזולות,

אז אתמול לתומי נכנסתי למחסני חשמל בעין המפרץ סתם כדי לעיין בציוד סטאריו שיש להם (יש להם חדר יעודי נחמד עם מקומות ישיבה וטלויזיה ענקית).. הלכתי למחלקת הרדיו דיסקים ושם קלטתי את הפרימייר הבא :

CD446USB_large.jpg

Premier CD 446 USB

בגלל שפרימייר זו חברת בת של פיוניר התחלתי להתעניין (אני מאוד שונא "מותגים" וחיקויים כאלה ואחרים) ומסתבר שהפונקציות במכשיר עולות על כל מה שראיתי עד עכשיו גם במס' וגם באיכות.

יש בלוטוס כולל מיקרופון ושליטה מלאה בפלאפון דרך המכשיר, יש כפתורי "מענה" ו"ניתוק" ופד מספרים שאפשר לחייג דרך המכשיר לכל מי שתחפצו, השיחות שהתקבלו, השיחות שלא נענו ושאר אופציות מגניבות בתור דיבורית לפלאפון.

כמובן שאפשר לנגן מוזיקה דרך הבלוטוס של הפלאפון רק להתחשב שהפלאפון צריך בלוטוס בריא בישביל לנגן, בפלאפון שלי Sony Erricson W595 (בשתי מכשירים גם בשל אחי ליתר דיוק) והבלוטוס התחיל לקרטע ולאבד את עצמו מידי פעם, להתנתק לבד ולפעמים לא לקלוט.

גם האיכות לא הייתה הכי שבעולם ופשוט העדפתי להעביר לUSB, אם אתם לא מתכננים לנגן בדרך קבע בבלוטוס אז זה מצויין ובהחלט סביל.

הדיבורית עובדת מצויין חוץ מהדבר הבסיסי שלא שומעים את מי שמדבר איתך דרך הרמקולים אבל אני מאמין שזה כבר הגדרות בסוני אריקסון שצריך לעשות... בכל מקרה האופציות של הדיבורית מגניבות מאוד במכשיר.

המכשיר גם מעוצב יפה עם תאורה כחולה וכיתוב גדול וברור.

איכות הסאונד מפתיעה לטובה בטווח המחירים שהוא נמצא בו והוא מנגן מאוד יפה (מצד שני הוא מחובר למגבר ככה שאני לא יודע מה החוליה החזקה פה ;))

יש 2 יציאות למגבר (מקבלים רק מתאם אחד בקופסא לRCA, כנראה את השני צריך לקנות מאיפשהוא), כניסת AUX IN וכמובן אקולייזר ושלל תכונות כיוונון סטנדרטיות.

בפונקציית הדיסקים עוד לא יצא לי להשתמש אבל אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד כמו שצריך.

בכל מקרה, המכשיר עולה ברוב החנויות 550 ש"ח עם שנה אחריות, במחסני חשמל הציעו לי 500 ש"ח עליו כולל כמה פיצ'יקס בחינם (כבלים וזה ולא שזה כזה משנה).

כשהגעתי לקופה המוכר נתן לי חשבונית ובה היה רשום 450 ש"ח, הבחור הנחמד סידר לי הנחה קטנה בלי שביקשתי אפילו, תרגיל שיווקי שבהחלט הולך לקראתי.

יצאתי עם חיוך מהשירות הטוב ומרוצה על הרדיו דיסק החדש.

שאתחדש. 8)

תודה לכם חבר'ה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מכיר את הסרט של יהודה ברקן "חייך א....ת אותה"

מצטער להיות זה שעושה לך את זה אבל פרימייר זה לא חברת בת של אף אחד

ובטח לא של פיוניר

לפיוניר יש ליין של מכשירים שנקרא פיוניר פרימייר שנמכר בעיקר בארה"ב והוא מתקדם יותר (בדרך כלל) מהליין שנמכר בארץ

וכוונת המשורר שקרא לליין הזה פרימייר הייתה בדיוק מה שקרה לך

אני לא אומר שהמכשיר לא שווה את ששילמת עליו

אבל בטח שהוא לא פיוניר ובטח שסאונד טוב הוא לא ייתן לך והוא לא הדבר המתצאים לסטאפ שיש לך ברכב

לעומת זאת היבואן שלו זה ס.ג. אלקטרוניקה והם נותנים שירות טוב (שכנראה תצטרך :-D) ובמכשיר יש המון פיצ"רים בקצת כסף

אז תתחדש ובהצלחה

דרור

פורסם

אוי, לעזאזל...

אני בתמימותי חשבתי שמדובר בדגם שמשוייך לפיוניר.

מה אעשה? הרכבתי כבר את הרדיו דיסק על הרכב אני מניח שלהחזיר להם זו לא אופציה? או שתחדש לי?

אני באמת מעוניין במשהו איכותי.

לדעתך להחזיר להם דרור ולא להתפשר?

אוי... הפתעת אותי לגמרי!!!

למעשה, לעת עתה אני דיי מרוצה ממנו... :S

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תראה אני מתנצל אני שונא להיות איש הבשורה הרעה

עדיין אם להחזיר או לא זו החלטה שלך

אומר זאת כך : מאחר שהרכבת ומאחר שזה נשמע לך טוב ומאחר שקיבלת המון פיצ"רים שעובדים במכשיר (רק ה BT שווה יותר ממה ששילמת על כל המכשיר) ומאחר שהיבואן הוא חברה רצינית שעומדת התחייבויותיה הייתי שוקל להישאר עם המכשיר

אבל במידה ובמחסני חשמל שיקרו אותך ואמרו לך שזה פיוניר אז אני הייתי כועס ועושה קצת בלאגן

בהצלחה

דרור

פורסם

מחסני חשמל לא שיקרו לי בשום פנים ואופן, אני בגאוותי המיותרת חשבתי שאני מבין יותר מהנציג (לפי מה שקראתי בפורום) בכך ששאלתי אותו האם זו חברת בת של פיוניר והוא אמר לי זה פרימייר בפשטות ולא הוליך אותי שולל וחשבתי שהוא פשוט לא מבין בזה ושנפלתי על מציאה ולקחתי.

אני מפחד יותר מהקטע שאחרי שנה וקצת שתפוג האחריות בום המכשיר ילך לעולמו חס ושלום ואז אני יכול ללכת לחפש ...

דילמה מעצבנת, אורך חיים או איכות חיים ...

כנראה דילמה שאצטרך לפתור עם עצמי.

אבל עדיין יהיה נחמד לשמוע דעות לגבי אנשים שהיה להם את המכשיר או יש להם ומשתמשים בו בדרך קבע מה דעתם עליו..

בס"ד

פורסם

הבעייה של כל המכשירים הזולים היא שהם מציעים שלל פונקציות ואורות צבעוניים אך נוטים ללכת לעולמם מוקדם מהצפוי בדרכים מקוריות למדי: פאנל שלא עובד, כפתורים מתפרקים, לא מנגן דיסקים ושאר הפתעות שיופיעו במכשירים ממותגים הרבה אחרי.

תהנה ממנו כל עוד אפשר, כשהוא ימות תרכוש מכשיר ממותג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אתה צודק אני גם בדיעה שבעקבות שלא ניסו להונות אותו בשלב הזה עדיף להישאר עם המכשיר

אבל שוב אני מדגיש שבהחלט ניתן לסמוך על היבואן שייתן שירות לפחות לתקופת האחריות (אם אני לא טועה 3 שנים) כך שגם עם הוא ייזרק בעוד 3 שנים עדיין יצא שכרו בהפסדו

דרור

פורסם

אז לדעתכם אי אפשר להחזיר אני מבין, כבר התקנתי את המכשיר והאריזה נפתחה.

מה אני אגיד לכם אני ממש מופתע וחבל שהייתי כזה בטוח בעצמי :D

בכל מקרה כנראה אשאר איתו ואנצל אותו ובע"ה שלא יעשה בעיות הסיני המסריח.

האחריות היא לשנה ולא לשלוש שנים, הלוואי ויש איזהשהיא דרך להגדיל את תקופת האחריות וככה לא יהיה כזה כואב...

מילא אם זה היה איזה מותג מדבקה שהוא חברת בת של מישהו מוכר קצת זה היה נחמד :(

אבל כמובן שהכל לטובה .

בס"ד

• תוכן חדש...