Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רישיון נהיגה לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם,

אתמול קיבלתי מכתב בדואר ממשרד הרישוי על חידוש רישיון נהיגה לנהג צעיר, אחרי שהוצאתי רישיון ב9.8.09 (עברו להם כבר כמעט שנתיים מאז)

השאלה היא כזאת האם אני צריך לחכות עד התאריך 9.8.09 בשביל להסיע אוטו מלא או שאני יכול מאז שאני ישלם על הטופס. איך זה הולך בדיוק אשמח לתשובה.

תודה רבה וסופ'ש נעים לכולם!!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה נהג חדש עד שחלפו שנתיים מיום הוצאת הרשיון הראשון (אם אין לך הארכה) - כמודפס ברשיון הקיים. אם שוטר יעצור אותך ויבדוק במחשבו הוא ימצא זאת. מילא עבירה של שלט (קנס בלבד) אבל אם תסיע יותר מ-2 נוסעים כבר מדובר בעבירה חמורה. לא חבל להסתבך בגלל כמה ימים?

קצת חיפוש בפורום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...