Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידה המדוברת היא 205/50/15 (אופל אסטרה GSI sw, נקנתה מחבר בפורום),

אופי הנהיגה יהיה רגוע (ממש לא ספורטיבי) אבל-

אני כן רוצה שתהיה לי אחיזה טובה בפניות! ומבחינתי עוד מטר לבלימה זה חיים של המשפחה שלי..

חשוב שהצמיג יהיה עמיד יחסית לשמש פה, והנוחות/רעש ממש לא חשובים.

התקציב נע בין 1600-1800 (אפשרי טיפה יותר אם זה יהיה שווה את זה).

אני אישית חשבתי על פאלקן 912 אבל אשמח לעוד חוות דעת.

עריכה: שכחתי לציין- שיחזיקו לפחות 3 שנים\40K ק"מ.

עדיפות לפנצ'ריות באיזור י-ם\ת"א.

וכמובן שהמחיר הוא לרביעייה כולל הרכבה ואיזון.

תודה רבה לכם!

פורסם

חפש TOYO T1R או YOKOHOMA S-DRIVE

הם בסביבות 450 - 400 לצמיג ויתנו לך את מה שאתה מחפש.

היוקו יותר שקט ושניהם עם אחיזה טובה מאד הן ברטוב והן ביבש

קובי

:-)

פורסם

תודה רבה, ושניהם יחזיקו לי 3 שנים? אגב, אני אשמח אם תוכל להפנות אותי למקומות ספיציפיים במידה ואתה מכיר וממליץ.

פורסם

אה, קנית את ה GSI SW? מזל טוב.

הרכב במצב מצוין אבל אתה חייב להכנס איתו אך ורק למוסכים שמכירים בדיוק את הדגם הזה כי אחרת אתה מהר מאוד מיתדרדר לחוסר אמינות שיגרום לחוסר הנאה מהרכב ועלות תיקונים גבוהה.

אני הייתי פונה למוכר ומבקש לדעת איפה הוא טופל עד היום וממשיך לטפל שם.

לא ברור לי למה רכשת את הרכב אם אין לך כל כוונות להיגה ספורטיביות אבל יאללה, שיהיה, תהנה ממנו, יש ממה להנות!

בנוגע לשאלתך, הנושא דוסקס בהרחבה בפורום, בצע חיפוש ותקבל מידע רב על הסדרות השונות של יוקוהמה, טויו, דאנלופ, ועוד רבים וטובים.

על הדרך תוכל לקבל גם מידע על פנצריות מומלצות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הצמיגים הללו יחזיקו לך 3 שנים ובנוסף יתנו לך גם אחיזה טובה מאד הן ביבש והן ברטוב.

היוקוהומה מעט שקטים יותר

בדוק אצל אנטון ביפו או צמיד ישיר ב פ"ת ותקבל מחיר בטלפון

תבדוק אצל מי הם הכי טריים

בהצלחה ותהנה מהרכב

קובי

:-)

פורסם

טיפולים שוטפים כמובן שכל מוסך נורמלי יכול לעשות (תחת בקרה קפדנית שלך על איכות, טיב והתאמת המוצרים שבשימוש) אבל תקלה הכי קטנה + מוסך שלא מבין מהחיים שלו בדגם ופתאום אתה מתמודד עם חיישנים תקולים שלא נמצאים במלאי בארץ ועולים 2000 ש"ח כל אחד.

זמינות החלפים היחודיים לדגם (במיוחד חיישנים ואלקטרוניקה) אפסית בארץ וכל חיישן עולה כמו רבע עלות הרכב (אני לא צוחק) אז תעשה לעצמך 2 טובות:

1.תמשיך לטפל במוסך שמכיר את הרכב.

2.תתחיל לתרגל את יכולות ה E-BAY שלך.

ושוב, תתחדש על אקזמפלר ייחודי בארץ הן בדגם והן במצב הכללי שלו.

שמור עליו, תהנה ממנו ומידי פעם, כשהאשה והילדים ישנים, נסה קצת לחקור את היכולות הספורטיביות שלו כי דוקא יש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מלכתחילה, ואפילו לטיפולים בסיסיים ופשוטים אני מעדיף לקחת לאחד שמבין ברכב הספציפי.

אני מאמין שלכל רכב יש את הג'וקים שלו אז זאת העדיפות הראשונה.

דבר נוסף, את eBay אני מכיר לא מהיום אבל עם התעסקות של ייבוא חלקים לרכב לא

התעסקתי בכלל.

ותודה שוב על העזרה.

פורסם

מבירור עם כמה פנצ'ריות היום המחיר ל S DRIVE עומד על 630+- וזה לא סכום שהייתי רוצה להשקיע.

מה שכן ראיתי שבסכום הזה זה קצת בעייתי.

יש אתר שיכול להשוות לי בין הצמיגים האלו- R1R,T1R,DZ 101? ומה פלוס מינוס זמן החיים שלהם?

תודה.

• תוכן חדש...