Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה דוקי, הכבוד לדעות הזולת תמיד היה אחד הצדדים החזקים בחברה הישראלית.

אם אני מדד שלם לחברה הישראלית, אז עדיף שאפנה למינה צמח. אחסוך לסבתא החביבה אלפי שקלים.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלה העובדות וזה המצב. אבל האם היה מגיע לאותו נהג למות ?

לא זכור לי שטענתי את זה. אני באמת לא מבין מה הקשר בין מה שאני אמרתי למה שאתה כתבת.

סה"כ אמרתי שאני לא כ"כ מסכים עם היחס הכפייתי לכבוד המת. כל מת - ישראלי, ערבי או תייר בחופשה.

דריש - אז למה אתה ממשיך להתחכך עם הישראלים בעלי התרבות הלבנטינית?

זוכר את הסיפור של לוט? אז יש פה עוד כמה צדיקים בפורום, שאני מעריך את דעתם והשקפת עולמם.

תרבות הדיון הלוקה בחסר היא אחת הסיבות שבגינן הפסקתי לכתוב בפורומים האחרים מלבד האוף-טופיק.

לא הכל חייב להיות כמו באירופה...

מי אמר לך שבאירופה משדרים תמונות של גופות כל היום? ומה זה בכלל "באירופה" - בצרפת או בגרמניה?

נכון, מדינה קטנה, אבל הרכב שרוף, המספר גלוי (את זה דווקא כן הייתי מצנזר) והמתים מתים. מה בדיוק

הצופים יראו שם שיגרום לזיהוי מוקדם?

ושוב, אני לא טוען שדעתי היא נכונה בהכרח, פשוט אני חושב שיש לנתח כל מקרה לגופו ולא לדרוש צנזורה

גורפת משיקולים אבסטרקטיים.

פורסם

חיית כאן 20 שנה ולא זוכר, שיש כל מיני לחצים, גישות קשות בנושא כבוד המת ואי הסכמה לרמת הצנזורה בנושא במגזרים מסויימים?

מי מוסמך לנתח את המיקרה ולהחליט בשבת בבוקר, האם זה ראוי לשידור או לא?

לכן הגישה היא גורפת, והשיקולים לא אבסטרקטיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זוכר את הסיפור של לוט? אז יש פה עוד כמה צדיקים בפורום, שאני מעריך את דעתם והשקפת עולמם.

תרבות הדיון הלוקה בחסר היא אחת הסיבות שבגינן הפסקתי לכתוב בפורומים האחרים מלבד האוף-טופיק.

עכשיו סוף סוף הבנתי אותך - באוף טופיק ישנם כמה צדיקים בעלי גינונים אירופאים כלבבך, פראי האדם נמצאים בפורומים האחרים...:shock:

פורסם

חבל שאתה חושב שאתה יותר טוב מאיתנו עם הגישה ההזויה הזאת שלך.

אגב, התירוץ הזה שאתה ''רוסי'' לא תופס, גם הוריי הגיעו מברית המועצות, אך מעולם לא הרגשתי שהמדינה מארחת אותי.

כולנו בסופו של דבר ישראלים, ומי שלא נאה לו ולא מתאים לו, שימצא את מקומו בעולם, הוא מספיק גדול והאפשרויות עצומות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
החברה מסביבי לא הצליחה משום מה להסתדר איתי.

אתה מזכיר לי את הקשיש שנסע נגד כיוון התנועה באיילון והיה בטוח שהבעיה אצל כל האחרים...

פורסם

הצלחתי לאתר רק תמונות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הכל עניין של גישה.

אתם חושבים שאני מתנשא. אני פשוט התייאשתי כבר מלהתקבל כשווה לחברה הישראלית הנעלה, הבנתי שבעיניכם

אני אהיה "רוסי" עד סוף ימי חיי (אלא אם כן אשנה את שמי ואתחיל לדבר בח' וע' גרוניות ובשפת שכונה), והלכתי

לחפש את מזלי במקום אחר.

זה לא השפה שלנו, זה השפה שלכם שאני למדתי על בוריה, מתוך כבוד למקום שהגעתי אליו

ושאירח אותי ואת משפחתי במשך 20 שנה. זה הכל. אף אחד לא מתנשא מעליכם, ואין טעם

לחפש מי מנסה לדפוק אתכם הפעם.

במידה והינך יהודי, אזי העברית שפתך מימי ראשית אבותיך.

בנוסף, העקביות והשיטתיות שבה אתה מתנגח ומתנצח בכל מה שקשור לישראלי(גם אם בצדק וגם אם לא) היא מגוכחת, בטח כאשר אתה נושא עימך דרכון ואזרחות ישראלית.

אדם בעל אזרחות ישראלית המחזיק בדרכון ישראלי- הינו ישראלי לכל דבר, לכן במידה ואתה רואה זאת כבעיה, אז אתה מוזמן לוותר על אזרחותך הישראלית.

ומכיוון שאתה חזק בקישורים, קבל :

http://www.mfa.gov.il/MFAHeb/Sherut/Consular+service/vitur_ezrahut_Israelit.htm

בנוסף, אם אתה חושב שבעיני כולם אתה "רוסי" וזה אמור להיות תיאור גנאי,גם אם המקורות הם בארצות אחרות שהיו חברות בברית המועצות, זאת גחמה אישית שלך בלבד, ואל תפנה אותה על הכלל.

כיום, כחמישית מאוכלוסיית ישראל הינה יוצאת מדינות חבר העמים, ודוברת את השפה הרוסית.

ואין עסק,קרן,משרד או גוף כלשהו במדינת ישראל שלא מועסקים בו רוסים או אוקראינים או מולדבנים או לטבים או כל מי שעלה מברית המועצות לשעבר ודובר את השפה הרוסית.

אז כנראה שאין להם קרניים.

לכן, אם 10אנשים אומרים לך שאתה שיכור, כנראה ששתית יותר מידי.

ובתור האדם הכי לא ישראלי, ושלא מרגיש שייך לפה, ורק מתעב את כל מה שקורה פה, זה קצת מצחיק שאתה מגדיר את עצמך "שליח הפורום לאיחוד האירופאי".

ואני מניח שמישהו שחיי כאן 20 שנה, כבר הספיק להבין שעפ"י הדת היהודית(וישראל היא מדינת היהודים) ערך עליון כמו "שמירה על כבוד המת" הוא במעלה חשיבות.

under construction..

פורסם
במידה והינך יהודי, אזי העברית שפתך מימי ראשית אבותיך.

יש לך הוכחות, או שככה פשוט כתוב בתנ"ך? כי האמינות של המסמך הזה קצת שנויה במחלוקת.

אין עסק,קרן,משרד או גוף כלשהו במדינת ישראל שלא מועסקים בו רוסים.

נכון, ועם זאת בפעם אחרונה שבדקתי גם לא היה גוף פרטי כלשהו שרוסי עומד בראשו, למרות שסמנכ"לים יש למכביר.

אשמח לגלות שאני טועה.

ואני מניח שמישהו שחיי כאן 20 שנה, כבר הספיק להבין שעפ"י הדת היהודית(וישראל היא מדינת היהודים) ערך עליון כמו "שמירה על כבוד המת" הוא במעלה חשיבות.

כמובן, השאלה היא למי.

פורסם

חשבתי שאתה קצת יותר נבון מזה.

דוגמא מס' 1, לב לבייב, יליד אוזביקסטן, לשעבר ברית המועצות.

עלה לארץ ב71, בגיל 15 יחד עם משפחתו.

שירת בצבא, ברבנות הצבאית ולאחר מכן התחיל את עסקי היהלומים שלו, שמשם ועד היום הפכו אותו למיליארדר ובעל אחת החברות הגדולות בישראל.

אבל הוא עשה זאת לבד, אם תרצה דוגמאות לאנשים עולים מברית המועצות שמכהנים כמנכלים ודירקטורים, ואני יכול לתת לך שלל דוגמאות לכאו שגם מתפקדים כדירקטורים ב15-20 חברות בו זמנית.

זה שאתה אולי לא מכיר, לא הופך את זה לנכון.

under construction..

פורסם
לא זכור לי שטענתי את זה. אני באמת לא מבין מה הקשר בין מה שאני אמרתי למה שאתה כתבת.

סה"כ אמרתי שאני לא כ"כ מסכים עם היחס הכפייתי לכבוד המת. כל מת - ישראלי, ערבי או תייר בחופשה.

איפה אתה רואה אותי אומר שטענת את זה?. המשפט הזה התייחס לתגובות ההזויות שיש בשרשור שננעל.

ואפילו אם טענת, או אחד הקוראים טען כך, לי לא מפריע. זאת הדעה שלך/שלהם ואני מכבד את זה, אבל יש ישנם דרכים בשביל להביע דעה.

לפעמים הדרך שבה מביעים את הדעה שלנו , בדרך כלל כן? ללא התייחסות למקרה הספציפי הזה, היא מה שמפריד בינינו לבין סכין בלב או לבין זה שנצא חיים מסיטואציה שנקלענו אליה.

שונא גזענים !.

פורסם

לבייב הוא לא דוגמה מוצלחת. בשנות ה-70 המצב היה אחר ומנטליות כור ההיתוך שלטה, לא רק אצל הרוסים.

למיטב ידיעתי, הוא חזר וגילה את רוסיותו כשברה"מ התמוטטה ונפתח פוטנציאל לעסקים על ההריסות שלה.

אני גם לא מדבר על רוסים ששינו את שמם או התנהגותם באופן קיצוני, ברור שאנשים כאלה מצליחים להתקדם.

הכוונה היא לסרגיים ובוריסים שהגיעו בשנות ה-90, כילדים או כבוגרים, והצליחו להשתלב בשוק הישראלי.

לי לא ידוע על כאלה, כמובן יתכן שאני טועה. וסליחה שלא הבהרתי את זה מלכתחילה, פשוט בעיניי זה

טריוויאלי שכשאני אומר "רוסים" אני מתכוון לעולים של שנות ה-90.

סמיר - אתה צודק, אבל אני מאמין שהייתי עדין ודיפלומטי מספיק בדבריי, לפחות בתגובתי הראשונה.

• תוכן חדש...