Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את צופרת להם ושורקת? שואלת אותם על כל מיני מקומות שהם נפלו מהם?

לצערי עדיין לא התקלתי בבחור שיגרום לי לעשות את זה :(

קרו לי דברים הזויים דווקא בתור הולכת רגל

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן בעיה נפוצה

חבר שלי עם ספייס בציר 03 עוצרים אותו כל פעם שוטרי תנועה לבדיקות (עוד בעיה נפוצה בעיקר בפונטו הישנות)

בכל מקרה כבר איזה 4-5 פעמים שאחד השוטרים בדק את מצב הרכב ולאחר מכן שאל אם הוא מוכר כי בדיוק הוא מחפש רכב קטן למשפחה שלו.. בדרך כלל בן שרק הוציא רישיון או לבת הסטודנטית.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

אני מעיף מבט צידי ימינה ושמאלה אל המראות.. לוודא שאף קטנוע או רוכב אופניים לא נגע בהם בזמן שעבר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

THE-ONE-קרה לי פעם לא מזמן שהייתי בתל אביב ופרחח על קטנוע הוציא לי את המראה לכיוון החיצוני ואפילו לא עצר להתנצל, חוץ מלאחל לו שלל מילים טובות לא יכולתי בידיוק להדביק את הדוושה לרצפה ולנגוח אותו לקיר הקרוב מרוב עצבים אך ורק בגלל הפקקים האיומים של תל אביב, אחרת אני נשבע שבלהט הרגע הייתי עושה זאת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני לרוב לא מסתכל על הנהגים ברמזור.

רק נותן 2 מבטים לצדדים לראות את יש מספיק מקום לקטנוע שיוכל לעבור בלי להוריד לי את המראות.

מה שאני לא מבין זה את הקטע של אנשים להסתכל על מי שהם עוקפים אותו.

תמיד אני רואה אנשים שכשהם עוקפים אותי\עוקפים מישהו אחר הם חייבים לדפוק בו מבט של "הא! עקפתי אותך. אני מלך הכביש!". איך זה שלי אף פעם אין דחף לעשות את זה? :roll:

V5

פורסם
מה שאני לא מבין זה את הקטע של אנשים להסתכל על מי שהם עוקפים אותו.

תמיד אני רואה אנשים שכשהם עוקפים אותי\עוקפים מישהו אחר הם חייבים לדפוק בו מבט של "הא! עקפתי אותך. אני מלך הכביש!". איך זה שלי אף פעם אין דחף לעשות את זה? :roll:

אין ספק שמדובר בתופעה מרתקת, לה צריך להיות שמור מקום מיוחד ב NG.

פורסם
בני, היא נראית טוב זה בדוק. לגביי אני מסכים, אני אחד המכוערים:-P .

אבל יש לך אופי טוב 8)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...