Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש מוזר באיביזה טורבו 2002 שלי,שאני נוסע בשיוט על 100-110 אני שומע מין רעש חשמלי כזה,כמו איזה משהו שזז או משהו כזה ע"י מנוע חשמלי מאיזור המכסה מנוע,אין שום תופעות לוואי בנסיעה או משהו כזה,רק את הרעש המוזר הזה,לפעמים גם שאני מניע את האוטו פתאום אחרי כמה שניות של עמידה במקום אני שומע את זה..מזה יכול להיות?

לא זכור לי שהיה תמיד את הרעש הזה ונדמה כאילו זה רק בחודש האחרון התחיל.

יכול להיות שזה משהו שקשור למשאבת דלק?האוטו עם 90 אלף קילומטר ועדיין עם משאבה מקורית,תודה.

פורסם

תבדוק שאין לך עלים או משהו תקוע מתחת למכסה מנוע לפני השמשה, נשמע מטופש אבל ככה זה היה אצלנו:lol:

אין לך מה להפסיד :wink:

פורסם
תבדוק שאין לך עלים או משהו תקוע מתחת למכסה מנוע לפני השמשה, נשמע מטופש אבל ככה זה היה אצלנו:lol:

אין לך מה להפסיד :wink:

אני אבדוק את זה למרות שלא נראה לי כי גם שעומדים במקום לפעמים שאני רק מניע יש את הרעש הזה,ממש רעש של מנוע חשמלי שעובד לשניה ומפסיק.

פורסם

שלום דניאל.

לא עשיתה טיימינג לפני כמה זמן?!? אולי זה קשור.

יכול גם להיות שזה המנוע החשמלי של ההגה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • ספונסר פורום
פורסם

משאבת הגה חשמלית באיביזה הותקנה החל ממודל 2003 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אולי איכשהו זה מגיע מהמנועים של הכיוון גובה אורות

ת'אמת שזה נשמע רעש דומה למה שאתה מתאר אבל זה קורה גם שאני בלי אורות וגם שאני נוסע בלילה עם אורות ויש את הרעש לא רואים שינוי באורות...הרעש הוא בערך שניה ואז מפסיק,כל פעם לשניה אחת.

• תוכן חדש...