Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזוי... רכב שנמכר ב-85, כנראה מחייב סבסוד מהרכב החדש, אבל נשאיר את הקטנות האלה ליבואן ולבחור שבטוח ש"נדפק"...

ירון, אני דווקא צוחק מכל החבר'ה שרצו לקנות את ה-1.4 (במבצע הראשון) וכעבור חודש החליטו שהם מנסים למכור ברווח. YAD2 מפוצץ בחבר'ה כאלה, וגם לא חסר מהחכמולוגים שקנו 1.6 (במבצע השני) ומנסים להיפטר מהן ברווח כל שהוא...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ירון, אני דווקא צוחק מכל החבר'ה שרצו לקנות את ה-1.4 (במבצע הראשון) וכעבור חודש החליטו שהם מנסים למכור ברווח. YAD2 מפוצץ בחבר'ה כאלה, וגם לא חסר מהחכמולוגים שקנו 1.6 (במבצע השני) ומנסים להיפטר מהן ברווח כל שהוא...

אנשים קונים רכב להשקעה.. פשוט מגוחך!

פורסם

זו התוצאה הישירה של מבצעי בזק.

לבל נשכח את מבצעי ה"לחמניות" עבור הרכב הזה.

חוץ מזה,

רכב בשנתו הראשונה מפסיד כ 25% מהמחיר ששולם עליו כחדש.

עכשיו, אני לא יודע כמה אתה שילמת אבל תעשה חשבון ותראה שמה שמציעים לך קרוב מאוד למציאות (אגב, זה נכון לגבי כל רכב וכל דגם).

מעבר לזה,

תחשוב ככה - למה שמישהו ירכוש את המשומשת שלך כאשר הוא יכול לרכוש חדשה בהפרש יחסי נמוך ועוד לקבל את כל "הטבות" היבואן עבור רכב חדש?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אל תגזים, רכב חדש לא מאבד 25% בשנה הראשונה, אלא בערך 15%מקסימום 20%, בכסף זה הרבה, .

ולפותח השירשור , אני חושב שההצעה שנתנו לך דווקא טובה,אולי אפילו תוכל להתמקח ולקבל עוד איזה 2000 שקל.

אני ישאל אותך שאלה,שמכרו 1.6 עם מלא תוספות ב90K ועכשיו מוכרים 1.4 עם מלא תוספות ב86K שקל,

בוא אתה ותתמחר את הרכב שלך, אתה בתור רוכש פרטי, לוקח לבדיקה, מבזבז יום עבודה,עלות בדיקה 500 שקל, הבנחה שאתה באמת מאמין בבעל הרכב והוא נראה לך אדם ישר גם,וכן דאג לו,בהנחה ובעוד 4 שנים תרצה למכור את הרכב וגם ככה יש ממנו המון אז החדש לפחות יהיה יד 1 ויהיה יותר קל, רכב בניילון ולא רכב של שנה על הכביש,אחריות לזמן ארוך יותר ובטח יש עוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם,

כמה שווה לך להוסיף מעבר ל75K שקל בשביל לקבל כמו שלך חדש? אני גם ב75K לא הייתי קונה את הרכב.

בשבילי כל זה שוה 10K שקל תוספת, ואני בטוח שגם לרוב חברי הפורום.

ובכלל נמאס לי כבר לשמוע את המילה "מבצע" כשמשהו כל השנה נמכר במחיר X אז המחיר שלו יהיה X, רק הישראלי שומע את המילה "מבצע" נדלקות לו כל הנורות.

אביב8)

פורסם

סיאט לאון 1.8 טורבו ידני נמכרת אף היא ב"מבצע" במחיר של 125K וגם זה אינו המחיר הסופי. ליבי עם בעלי לאון שקנו אותה ב140-145 אלף ש"ח טרם פיגועי המכירות של סיאט.

איני מלין על המחיר הנמוך, לדעתי במחיר של 120K~ זאת כמובן אחלה עסקה אבל למה ל*יין כל כך חזק את הלקוחות הקודמים? התנודות כאן חזקות מדי לטעמי. אם זה המחיר היום, אז כנראה שה140 אלף ש"ח + של אתמול היו מנופחים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

סוף סוף יש הורדת מחירים אצל איזה יבואן, אז אתה מתלונן?

מתישהו צריך לעבור "קו פרשת המים" כאשר מוזילים את המחיר, ותמיד מי שקנה לפני ירגיש פגוע - השאלה כמה לפני.

הנה, הוזילו את ה- GTI ב- 10K, חודשיים אחרי שקניתי אותה. אתה שומע אותי מתלונן? להיפך - כן ירבו.

הלוואי וכל היבואנים (נניח פורד, טויוטה, רנו, מיצובישי) היו מוזילים כך רכבים, ממילא הרי המחיר שלהם מלאכותי כדי להחזיק את שוק הליסינג...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, תקרא את החלק השני של מה שכתבתי.

אני מתכוון לכך שהורדת המחירים הנוכחית היא ככל הנראה נקודתית בלבד ואינה מצביעה על מגמת שינוי כלשהי. ימים יגידו...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הנה, הוזילו את ה- GTI ב- 10K, חודשיים אחרי שקניתי אותה. אתה שומע אותי מתלונן? להיפך - כן ירבו.

אתה לא מתלונן כי קנית אותה במחיר קרוב למחיר אחרי ההוזלה.

emotion of motion

פורסם

אלכס: זה נכון, אבל מאחר שההנחה שאני מקבל היא ממחיר המחירון, אז עכשיו הייתי יכול להשיג אותה עוד יותר בזול. אם זה היה קורה שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב, הייתי מתעצבן. אבל עברו חודשיים+, אז נראה לי שמפלס עצבים שווה לפתח מ- 25K ומעלה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כששולי הרווח של היבואן מתרחבים (כתוצאה למשל מהתחזקות השקל) ויש לו יותר "בשר" מכל מכירה, אז קל יותר לקבל הנחה משמעותית באולם התצוגה.

לכן, גם כשההנחה "האפורה" הופכת לרשמית, ישנם מעט מאוד לקוחות שנפגעים באמת, הרוב רוכשים את הרכב במחיר קרוב למדי למחיר החדש.

פורסם
לפני שאתם מתלהמים:

המחירון מתחשב בכל ה"מבצעים"? הרי מכרו את הרכב הזה ב- 80+ אלף ש"ח.

בכמה קנית אותה אתה?

זה מנוע 1.6, קניתי אותה בזמן של המבצע על ה1.4 ועשו לי 10000 שקל הנחה "בשקט בלי שאף אחד יידע" מהמחירון שהיה 111900, בכל מקרה, בוא נאמר ש 80000 שקל בטרייד אין על הסיאט זה סביר אבל להוריד 20000 שקל ואז לראות באתר אוטודיל איביזה משומשת ב100 אלף שקל בזמן שלי מציעים 75 אלף שקל , לא תודה.

דרך אגב לכל החברים אני מבסוט מהרכב, פשוט ביררתי "על הדרך" בסוכנות, שוב פעם זה המנוע 1.6 עם 6 כריות אויר לפני המחיר שחיטה שמכרו את ה1.6 ב90 ומשהו אלף למרות שזה משפיע מאוד. וקראתי עכשיו שיש מבצע על ה1.4 ב86600, בקיצור סיאט מרסקים גם חוכומולוגים כמו שיש ביד 2 וגם אנשים תמימים כמוני שהתלבטו בין הפולו TSI לבין האיביזה והלכו בסוף על האיביזה בגלל האיבזור. לצערי אני באמת הייתי תמים והאמנתי לנציג מכירות שקיבלתי הנחה מופלגת וזה גם אחרי שעשו טעות במכירה של ה1.4 שהזמנתי בהתחלה בגלל המחיר הטוב ואז הסתבר רק שהדשבורד באולם תצוגה היה שחור ובפועל הוא מגיע לבן אז ביטלתי ואז הציעו לי פיצו בדמוי הנחה על ה1.6 וקבלתו עם דשבורד שחור.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
זה מנוע 1.6, קניתי אותה בזמן של המבצע על ה1.4 ועשו לי 10000 שקל הנחה "בשקט בלי שאף אחד יידע" מהמחירון שהיה 111900, בכל מקרה, בוא נאמר ש 80000 שקל בטרייד אין על הסיאט זה סביר אבל להוריד 20000 שקל ואז לראות באתר אוטודיל איביזה משומשת ב100 אלף שקל בזמן שלי מציעים 75 אלף שקל , לא תודה.

דרך אגב לכל החברים אני מבסוט מהרכב, פשוט ביררתי "על הדרך" בסוכנות, שוב פעם זה המנוע 1.6 עם 6 כריות אויר לפני המחיר שחיטה שמכרו את ה1.6 ב90 ומשהו אלף למרות שזה משפיע מאוד. וקראתי עכשיו שיש מבצע על ה1.4 ב86600, בקיצור סיאט מרסקים גם חוכומולוגים כמו שיש ביד 2 וגם אנשים תמימים כמוני שהתלבטו בין הפולו TSI לבין האיביזה והלכו בסוף על האיביזה בגלל האיבזור. לצערי אני באמת הייתי תמים והאמנתי לנציג מכירות שקיבלתי הנחה מופלגת וזה גם אחרי שעשו טעות במכירה של ה1.4 שהזמנתי בהתחלה בגלל המחיר הטוב ואז הסתבר רק שהדשבורד באולם תצוגה היה שחור ובפועל הוא מגיע לבן אז ביטלתי ואז הציעו לי פיצו בדמוי הנחה על ה1.6 וקבלתו עם דשבורד שחור.

קנית סיאט איביזה 2010 1.6 ידנית דגם "ספורט" במעל 110 אלף ש"ח, האם זה מה שאתה אומר?

פורסם

ממה שהבנתי הוא קנה את הרכב ב-10K מתחת למחירון(112000),משמע=102,000

עדיין יוצא "מופסד" מכל המבצעים האחרונים על איביזה(95K,90K).

אני גם בעל איבזה SC 2010 ואני חייב לציין שהרכב פשוט תעעענוג,לא מחליף בשנתיים הקרובות

החיסרון היחידי מבחינתי -רעש מנוע קצת מוגזם אך לא משהו בלתי סביל.

לגבי ירידת הערך אני מסכים בהחלט על הפגיעה של סיאט בלקוחות הקיימים,סיאט עברו לשיטת ה"שוק"

הרווחים גדלו ב-300% אך בתווך הארוך צפוי לה נטישה גדולה.........וחבל.

• תוכן חדש...