Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רנו קליאו 1998. בשנים האחרונות, אני סובל מקפיצות ברכב בזמן הנסיעה: בכל פעם שאני משחרר את דוושת הגז, אפילו בעדינות, האוטו קופץ אחורה, במיוחד כשהאוטו קר.

תיקונים שכבר נעשו ולא עזרו: החלפת תושבת גיר, החלפת תושבת משקפיים, החלפת בולמי זעזועים קדמיים, תוספי דלק.

תיקונים שהוצעו במוסכים מסוימים: החלפת תושבת מנוע ימין – ויתרתי, כי במוסכי רון ומרתון מורשי רנו (בכפר סבא וברעננה) אמרו שאין צורך, ושיפוץ גיר בגלל החופש שבו – ויתרתי כי מדובר באלפי שקלים.

במוסך האחרון שבו הייתי, אמרו שזה נראה כמו משהו שלא קשור בכלל לתושבות, אלא למערכת הזרקת הדלק: יש טפטופי דלק לתוך המנוע גם כשלא צריך, וזה מה שגורם לתגובה הלא חלקה שלו ולקפיצות. התיקון יכול לעלות 1,500 ₪ כי הוא יצריך החלפה של יחידת הבקרה.

מה דעתכם על התיקונים שהוצעו? מה יכול להיות המקור של בעיה כזאת?

תודה רבה.

פורסם
הבעיה שלך קשורה לתושבת המשקפיים שיושבת מתחת לגיר למרות שהוחלפה.

אתה צריך תושבת משופרת שעשויה מפוליאטרן(או מהשו כזה). היא תפתור את הבעיה

תודה, אלכס. קראתי את ההתכתבות שלך כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2640269

האם התושבת שהתקנת היא מפוליאוריטן? והאם היא פתרה את הבעיה אצלך אישית?

אצלי כשהחליפו לתושבת משקפיים חדשה, רגילה, לא היה שום שיפור. גם אחרים בהתכתבות הנ"ל סיפרו שהחליפו תושבות וזה לא עזר. אגב, יש לציין שהבעיה שתיארתי בולטת הרבה יותר בהילוכים הראשון והשני.

פורסם

לא הרכבתי תושבת מפוליאטרן אלא עשיתי קומבינה.

לקחתי תושבת מקורית של גיר אוטומט שהיא הרבה יותר קשיחה מהתושבת של הגיר הידני והרכבתי. המכה הופסקה אך בגלל שהתושבת מאד קשיחה הרכב היה רועד בסרק. הוצאתי את התושבת וקדחתי כמה חורים בתוך הגומי וכך למעשה החלשתי אותה אבל עדיין היא היתה קשיחה יותר מהתושבת של הגיר הידני.

מאז, הרעידות בסרק לא מורגשות והמכה נעלמה כמעט לגמרי.

לדעתי תושבת מפוליאטרן תפתור את הבעיה בלי קומבינות.

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...