Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לדעת איזו מטלית להשתמש כי גם במיקרופייבר יש כאלו שמשאירות הרבה סיבים, מנסיון.

לגבי ספריי - תקבל טקסטורה תמיד, אם עשית מספיק שכבות יהיה ניתן לעבור עם מכונת פוליש וחומר מתאים כדי "להחליק" את התוצאה לכדי מצב כמעט מושלם, אך זו עבודה ארוכה יותר (למי שמרח לא תקין ואין לו כוח לעשות שוב מלכתחילה).

התוצאה הסופית שלך CARSO טובה יותר מההתחלה, לא אמורה להיות בעיה בטסט לדעתי.

לדעתי - אם אתה הולך לעשות שוב את העבודה מההתחלה אולי שווה לשקול נסיון עם מכונת פולישר ופוליש עדין כדי להחליק את הלכה שמרחת, אולי זה יוכל לעזור בלהוריד את הטקסטורה (אין הרבה מה להפסיד מלבד זמן עבודה), וזאת כמובן אם יש בידך מכונה כזו ופד מתאים - אם לא אז עדיף כבר להתחיל שוב ידנית.

Opel Adam S 2017

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

liav12 תודה. אין לי מכונת פוליש.

אנסה קודם לעבור את הטסט.

האם ב"להתחיל שוב ידנית" כוונתך משלב השיוף? או שניתן אולי להסיר את הלכה עם טרפנטין ולמרוח מחדש?

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

פורסם

ברגע שתוריד את הלכה שוב אתה תצטרך לשייף אכן כן, הפנס יהפוך שוב עכור ומהנסיון שלי עשיתי שיוף חוזר.

המתן אבל לתשובות של מנוסים יותר (ניסיתי פעם אחת בודדת)

Opel Adam S 2017

פורסם

ראשית כל הרכב יעבור טסט. דבר שני לא צריך לעבור שוב שייף בהסרת לכה -מספיק מעבר מהיר של

פוליש והפנס יחזור למצב אחרי שייף. (לא עכור)

פורסם (נערך)

עדכון: הבוקר הסרתי את הסרטים שהדבקתי מסביב לפנסים ואחד מהם ירד יחד עם הצבע של האוטו :cry:

לא יודע אם זה בגלל שהשתמשתי בסרט הדבקה לא מתאים או שאולי נכנסה טיפת טרפנטין מתחת.

yogev20, סליחה על השאלה אבל איך עושים פוליש לפנס? האם צריך לקנות חומר כשלהו? מה הפרוצדורה?

האם לאחר הפוליש למרוח את הלכה שוב?

עריכה אחרונה על ידי carso

פורסם
עדכון: הבוקר הסרתי את הסרטים שהדבקתי מסביב לפנסים ואחד מהם ירד יחד עם הצבע של האוטו :cry:

לא יודע אם זה בגלל שהשתמשתי בסרט הדבקה לא מתאים או שאולי נכנסה טיפת טרפנטין מתחת.

yogev20, סליחה על השאלה אבל איך עושים פוליש לפנס? האם צריך לקנות חומר כשלהו? מה הפרוצדורה?

האם לאחר הפוליש למרוח את הלכה שוב?

הסרטים לא אמורים להוריד צבע ולא הבנתי איך טרפנטין בכלל נזל... אתה אמור לספוג אותו עם מטלית כלשהי ואז לנקות איתה את הפנס, לאחר מכן למרוח לכה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

חבר אתה שואל שאלה ומקפיץ אתה אחרי 30 דקות? אנשים עובדים אצלך?

רואים שלא קראת את השרשור הנ"ל בכלל.

carso, אכן סרט הדבקה עם דבק חזק - יכול להוריד שכבת לכה ביחד עם צבע על אזורים שעברו צביעה

וגם על צבע חדש. צריך להיזהר בבחירת סלוטייפ.

פוליש? אתה שואל באמת? חיפוש קטן אפילו ביוטיוב תקבל הסברים מפורטים אפילו

מצולמים למתקשים להבין.

פורסם

כן, אני מאמין שזה הסרט הדבקה :-(

באיזה להשתמש להבא?

כן אני באמת שואל. חיפשתי על פוליש אבל אולי אני לא יודע מה לחפש. האם כוונתך למכונת פוליש? (כפי שציינתי, אין לי כזו)

כתבת קודם שלא צריך לשייף שוב אז אני מנסה להבין מה שלבי הפתרון שאליו התכוונת ואיך בדיוק לממש אותו.

פורסם (נערך)

בסרט הדבקה כזה, שהדבק שלו חלש.(שכחתי את שמו)

http://www.yhome.co.il/items/465259

פוליש ידני כמו שעושים לרכב, אחרי כמובן ניקוי בטרמפטין - ייתן לך משטח חדש למריחת לכה שוב.

את הלכה צריך למרוח בנגיעה אחת בלי הרבה משחקים (יוצר גלים) עם מטלית טריקו קטנה.

עריכה: הוספת סרטון מה שעלה לי ראשון.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

דבר נוסף וחשוב, מסירים את המסקנטייפ מייד לאחר הלכה. אין צורך להשאיר אותו "להתבשל" על הצבע. לדעתי זו הסיבה להסרת חלק מהצבע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

10 חודשים לאחר החידוש בעזרת הערכה של קארטראקט, הפנסים חזרו למצבם ההתחלתי.

הגענו ל-110 עמודים ולא הצלחתי להבין במדוייק אם היאכט ורניש עדיין מומלצת או שישנה עדיפות לאוטם צבע וכו׳.

יש לי כבר ניירות שיוף בכל הדרגות האפשריות, השאלה היא מה למרוח הפעם שישמור על התוצאה לטווח ארוך יותר - לכה / אוטם (דגם ספציפי יהיה ממש מעולה)?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

קצת מוזר בהתייחס לזה שהערכה היא בדיוק מה שעושים כאן, רק שאצלם משתמשים בחומר שמגיע בבקבוקון להגנה ולכה במקום יאכט ורניש וכו', כנראה שהחומר שלהם פחות עמיד.

Opel Adam S 2017

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...