Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, רכשתי חלק מהמוצרים והייתי רוצה לדעת שלא טעיתי .

מצאתי נייר 500 ו 1000 , ברצוני לרכוש גם 1500-2000-2500 אבל לא מצאתי בראשון לציון ( איפה ניתן להשיג את השאר? ) .

רכשתי "טרפנטין מינרלי טהור מטיפוס 1" - זה בסדר?

בנוגע ללכה, מצאתי פחית קטנה ב55 ש"ח אבל זה נראה לי יקר מדי אז אבדוק בעוד מקומות .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
היי, רכשתי חלק מהמוצרים והייתי רוצה לדעת שלא טעיתי .

מצאתי נייר 500 ו 1000 , ברצוני לרכוש גם 1500-2000-2500 אבל לא מצאתי בראשון לציון ( איפה ניתן להשיג את השאר? ) .

רכשתי "טרפנטין מינרלי טהור מטיפוס 1" - זה בסדר?

בנוגע ללכה, מצאתי פחית קטנה ב55 ש"ח אבל זה נראה לי יקר מדי אז אבדוק בעוד מקומות .

נירות מים בגריט יותר גבוה ניתן למצוא ב"טופ קולור", ישחק שדה 37, תל אביב.

אם אין להם במלאי, אז יש באיביי

לכה - תחפש לכה עם מסנן קרני UV, הכי טוב "יאכט ורניש" של יעקובי. היא לא זולה במיוחד.

פורסם (נערך)

היום המשכתי את הפנס השני, אחרי שאתמול כבר התחלתי אותו אבל הייתה לי טעות חמורה, בידיוק בסיום של מריחת הלכה כניראה שלקחתי יותר מידי לכה והיו נזילות, שניסיתי לנגב אותם ניהיה יותר גרוע, ואחריזה ניסיתי ללטש שוב והיה ממש קשה כי כבר הייתה לכה והכל נמרח קיצר בלגן, חיכיתי כמה שעות שהתייבש ואז שייפתי שוב הכל מהתחלה, והשארתי את הפנס משוייף עד להיות בבוקר.

היום חזרתי לסיים אותו, שייפתי שוב כדי להיות רגוע, הפעם היה הרבה יותר פשוט עשיתי את זה ברבע שעה, בסוף מרחתי את הלכה הפעם יצא לי יותר טוב, אבל כמובן שגם הפעם שכחתי משהו, התחלתי במריחת הלכה מי למטה למעלה, ואז היו נזילות ממש קטנות כי הפעם לקחתי פחות לכה במטלית, העדפתי להשאיר את הנזילות הקטנות האלו ככה וזהו.

כניראה לקחתי את זה יותר מידי בקלות, מאז שעשיתי את הפנס הראשון בפעם הראשונה, עבדתי כל כך מסודר שהוא יצא מושלם, בפנס השני באתי הכל מהיר ושכחתי את הדבר הכי חשוב בסוף.

אבל יצא בסדר גמור העיקר שהורדתי את רוב השריטות, הפנס הזה היה במצב קשה ממש.

iw7z7o.jpg

nwfxjm.jpg

zvbptl.jpg

qnsh9x.jpg

וסתם עוד תמונה שעשיתי בפוטושופ P:

20uqvpv.jpg

bfhw1c.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
פשוט היית "מהיר ועצבני" עם הפנס השני

בסוף עבדתי על זה יומיים ועברתי על הפנס כמה וכמה שיופים מחדש, גם נגמרו לי הניירות הלכתי לקנות חדשים, עכשיו אני ילמד שצריך לעבוד לאט ומסודר.

אממ.. ואתה מסתלבט על האוטו שלי עם המהיר והעצבני הזה?

חח טוב נו הוא באמת מתחיל להראות אחד כזה שיצא מהסרט, גם הנהג שלו אבל סרט מדע בדיוני XD

פורסם

אממ.. ואתה מסתלבט על האוטו שלי עם המהיר והעצבני הזה?

חח טוב נו הוא באמת מתחיל להראות אחד כזה שיצא מהסרט, גם הנהג שלו אבל סרט מדע בדיוני XD

עד שאין משהו מעניין מתחת למכסה מנוע מה שווה כל התפאורה הזאת?!

XD רשמת.

ביקשו כבר לא להפוך את הפורום המכובד הזה לפורום FXP. אז תשדל בבקשה.

פורסם (נערך)

XD רשמת.

טוב אז אני יגיב לך וזהו כי רשמתה לי סימן שאלה :p

והתשובה שלי היא שלא כזה מעניין אותי שיפורים במנוע כי הכוח של הרכב הזה 140 כ''ס ונפח מנוע 1.8ויטאק מספק אותי

אם הוא לא היה מספק אותי הייתי מתבאס עליו ולא היה לי חשק להשקיע בו בכלל.

כמו שהייתה לי גולף דור 5 שחורה ממש יפה אבל היא הייתה 1.6 והכוח שלה לא סיפק אותי, וממש ממש התבאסתי מיזה

לא יכולתי לסבול אותה בגלל שהיא הייתה כזאת עגלה, לא הייתי רגיל לזה, ההונדה 97 שלי הייתה יותר חזקה מימנה בהרבה.

הרגשתי שאני ממש יורד ברמה של הכוח באוטו וזה מאוד הפריע לי

מכרתי אותה לאחר 4 חודשים בלבד אחרי שקניתי לה דבל דין ב 2000 שקל, ועוד קצת דברים + כל חודש ירידת מחירון 1000 ש''ח

אז אוטו יפה והכל, אבל גם לי יש דרישות מינימליות לכוח של אוטו, שלא יהיה מכונית מרוץ אבל שגם לא תיהיה עגלה.

למרות שלא הייתי מתנגד לעוד כמה כוחות סוס, אבל אנחנו בישראל אל תשכח.

(למרות שהכל אפשרי אבל צריך לשלם פה פי 10 וגם לא חוקי)

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

XD רשמת.

תפסיק בבקשה לחפש את civic07. ניסית לקטול אותו בהודעה הקודמת לזו והוא ענה לך בצורה נחמדה.

ואז באת וחזרת על זה עם ההודעה הזאת עוד פעם.

אני מבין שאתה לא כל כך מחבב אותו, אז או שתתעלם או שתתעלם.

חוץ מזה, "עד שאין משהו מעניין מתחת למכסה מנוע מה שווה כל התפאורה הזאת?!" משפט כזה בפורום דיטיילינג? נו באמת.

תתבגר.

civic07, תפסיק בבקשה לנסות לדחוף את תמונות הרכב שלך בכל פוסט שני שלך. זה מתחיל להציק למשתמשי הפורום שמספרם קטן יחסית וכמעט כולם כבר מכירים את הרכב שלך, טיפה יותר מדי.

ותספיק לענות על כל הודעה והועדה שמופנת אליך באופן ישיר או עקיף, תתחיל להתעלם קצת.

עוד משהו, "חחח" ו"אחי" וסמיילים שמורכבים מאותיות לועזיות לא נהוגים בפורום הזה (עזוב עכשיו שזה חוק דבילי), פשוט תספיק עם הדברים האלה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

צריך המלצה למקום במרכז (קרוב לדרך השלום יהיה מושלם) לקניית ניירות הליטוש ולכה יאכט ורניש.

הבנתי שלא בכל טמבוריה יהיו ניירות עדינים כ"כ או הלכה הספציפית הזו..

פורסם

ניירות 1000, 1500 ויאכט ורניש מצאתי בטמבוריה. 2000 כנראה אצטרך לגשת ל Topcolor.

הכתובת שבאתר שלהם היא יצחק שדה 37, ת"א.

פורסם
צריך המלצה למקום במרכז (קרוב לדרך השלום יהיה מושלם) לקניית ניירות הליטוש ולכה יאכט ורניש.

הבנתי שלא בכל טמבוריה יהיו ניירות עדינים כ"כ או הלכה הספציפית הזו..

יש לך ניירות מים בשזאר.

פורסם
יש לך ניירות מים בשזאר.

כמה עולים הניירות? 3 שח ל1 כמו בהתחלת השירשור או שעדיף כבר להזמין מאיביי?

כי אין לי כוח ליסוע לשזר בקריות

וכמה עולה טרפנטין?

ולמה כשאני מקליד האתר הזה מחסיר לי אותיות כל הזמ ואנ ת ל שניה( הזמן ואני מתקן כל שניה)

פורסם

ניירות שיוף בדרך כלל 3-5 ש"ח ליחידה,

איביי תמיד זול יותר הבעיה זמן המשלוח.

טרפנטין, בדרך כלל 15 ש"ח לכמות הכי קטנה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...