Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

אנא עזרו לי להבין!

אני עושה מידי יום את דרכי לאזור התעשייה ליד קניון איילון.

מבחינת הכבישים העירוניים מדובר בתחומי עיריית בני ברק שבתחומה נמצא גם מקום העבודה שלי.

מכיוון שדרכי הגישה בשעות הבוקר בעייתיים מכל כיוון שרק מדמיינים להגיע אני עושה את המסלול הרגיל והשגרתי של צומת גהה דרך רח' החלוצים פונה שמאלה באברבנל ובצומת T (המכבים) פונה ימינה עד לרחוב הקישון.

לאט לאט החלו עבודות שיפוץ ברחובות שהזכרתי ,אך לאחרונה הציבו רמזור בצומת ה-T שהזכרתי.

הצומת הייתה עם עדיפות לנתיב שמגיע מרחוב אברבנל שנפח התנועה בו גדול יותר.(היה הגיון!)

בימים אלו לאחר הצבת הרמזור כל הנתיבים פקוקים.שלא כהרגלי ניסיתי היום לבחון את ההגעה דרך רחוב המכבים (לאחר שראיתי שהפנייה לרח' החלוצים לא מתאפשרת עקב התור הארוך) אך שום דבר לא זז גם ברחוב המכבים.

לבסוף הגעתי לצומת המרומזרת שם עמד בצד שוטר (נראה לי מתנדב שעמד חסר אונים ) ואני מסמן לו שיש ממש בלאגן בכביש.שום דבר לא זז.

ניסיתי בבוקר להשיג גם את עיריית בני ברק ולשאול למה???? 08:30 טרם היה מענה.

מה הביא אותם להצבת הרמזור ?

במקביל אני תמהה על הפרוייקט ארוך השנים והיומרני שרק פרוייקט החץ יומרני כמוהו.

הפרוייקט הוא דרך אם המושבות ומחלף אם המושבות.

כביש הגישה המהיר מאזור קניון איילון לכביש גהה נסלל באופן איטי ומרגיז כבר כמה שנים.הדרך נקראת דרך אם המושבות , והמחלף שאמור להבנות (במהרה בימינו אמן!!!) הוא מחלף אם המושבות.כמה זמן זה עוד יקח?? האם חיבור נתיב ירידה לכיוון דרום הוא מסובך כל כך? ובכלל איפה המידתיות בכל הנושא?

עוד מעט חוגגים עצמאות ויש המון דברים משמחים בצד הדברים העצובים לפני. מקווה שבעצמאות בשנה הבאה נכתוב על סיום הפרוייקט.

שולח קשור לאתר בו שותפים כל הגורמים שלא ידליקו משואה אי פעם:

http://www.civileng.co.il/Default.aspx?cp=337&artPage=1&art=300&da=False&dt=False

נסיעה בטוחה וחג שמח !:(

צ'צ'יק

• תוכן חדש...