Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי, איזו בכיינות. אפשר לחשוב. הסקירה הייתה די מחמיאה, וכן - ברור שזה מתוסרט. מישהו טען אחרת?

אני גם לא מסכים עם מה שנכתב בכתבה:

אמנם כל אדם בר דעת מבין שתוכנית מוקפדת כמו טופ גיר מצריכה הפקה מוקדמת ולא מעט החלטות מראש אך סיפור הפרשה הזאת, כמו גם המסע המתוסרט לחלוטין מראש בארץ הקודש מהעונה הנוכחית, מוריד משהו מחוויית הצפייה, מאמינות המבחנים ומהאתגרים והתחרויות המשונות הנשקפות מהמסך.

תאמינו לי, אם זה לא היה מתוסרט מראש זה היה משעמם מאוד. התסריט, ההפקה והדינמיקה בין המנחים הופכים את התוכנית לחווית צפייה מעולה, וזה לא מוריד ממנה ולא בטיח.

אכן תוכנית בידור בלבד,מה שהופך אותה לבילתי אינפורמטיבית לחובבי הגה.

וכן חלק מהסיקורים מזוייפים ולא אמיתיים(כמו בתחילת העונה האחרונה,לא באמת הפרארי F40 והפורשה 959 התקלקלו באמצע)

ממש לא בלתי אינפורמטיבית. אפשר למצוא שם הרבה מאוד מידע. רק צריך לסנן אותו היטב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:mm_yeah:

בהחלט. ברור שדברים שם מתוסרטים, אבל זה לא מוריד בשום דבר מחוויית הצפייה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לכתוב על טיפ נידל שהוא חופר וכאלה, אולי.

לדעתי כדאי לזכור לו חסד נעורים בזמנים שהוא הנחה את טופ גיר, יחד עם קלרקסון ובחור בשם קוונטין וילסון. בזמנו העונות היו מעולות (אני מדבר על תחילת שנות האלפיים..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממה הם כ"כ נעלבו באמת?! בשורה התחתונה דווקא פירגנו להם מאוד.

ומה כ"כ מפתיע שזה מתוסרט?! זה ברור.

כמו כל סדרה, סרט או מה שזה לא יהיה, יש תסריט.

המבחנים שלהם מעולים, וגם מה שהם מכניסים לתסריט אני בטוח שזה ממידע מוקדם ולא סתם המצאות ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

המבחנים של טופ-גיר מתמקדים על איך מכונית גורמת לך להרגיש.

אי אפשר ולא צריך להתווכח על זה.

להגיד שזה בילתי אינפורמטיבי לחובב הגה ?! זה לא להבין כלל על מה התוכנית ומה היא מנסה להעביר. וד"א, כמו שרוני ציין, יש דווקא המון מידע אינפורמטיבי בתוכנית, לא רק מעולם הרכב (דוגמא טובה היא הכתבה המרתקת של ג'יימס על רכב הירח החדש של נאסא).

מעבר לזאת, לטעמי, העובדה שהם לא מדברים על גודל בגאז' ומרחב פנים זו בדיוק הסיבה למה התוכנית הזאת כל כך מיוחדת, לטובה. וזאת לפני שנכניס למשוואה את הצילום והעריכה הגאוניים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...