Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הסתקלתי באינטרנט ומצאתי כמה רכבים בחברות מימון כמו באוטו שי ודריידמוביל, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על החברות האלו?

מה התנאים שאני חייב לעמוד בהם כדי לרכוש רכב בחברות האלו? או עדיף לקחת הלוואה בבנק ולקנות רכב מול בנאדם פרטי?

אני ממש לא מבין איך כל זה עובד והם תוכלו להסביר ולתת לי קצת אור בעניין הזה מאוד יעזור לי להחליט.

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
אני הסתקלתי באינטרנט ומצאתי כמה רכבים בחברות מימון כמו באוטו שי ודריידמוביל, ורציתי לדעת מה אתם חושבים על החברות האלו?

מה התנאים שאני חייב לעמוד בהם כדי לרכוש רכב בחברות האלו? או עדיף לקחת הלוואה בבנק ולקנות רכב מול בנאדם פרטי?

אני ממש לא מבין איך כל זה עובד והם תוכלו להסביר ולתת לי קצת אור בעניין הזה מאוד יעזור לי להחליט.

שלום

רוב החברות נותנות 80% מימון על רכב, למרות שיש כאלה שנותנות גם 100%

לדוגמא trademobile . לפי מה שבדקתי בטריימובייל הם נותנים מימון עם ריבית שנתית 3%.

ז"א אם אתה קונה רכב ב100 אלף שקל , הריבית שלך ל5 שנים תהיה 15 אלף שקל.

ואם המימון הוא רק ל24 תשלומים (שנתיים) אז 6 אלף שקל ריבית לאותו רכב.

יש עוד מספר דברים שאתה אמור לבדוק לפני שאתה קונה . אלה התנאים שאתה חייב לממש בשביל לרכוש את הרכב.

בדרך כלל זה יהיה שעבוד לרכב עצמו,ביטוח מקיף ובחלק מהמקרים גם ערבים כו'. הכל לפני התקנון של החברה הספציפית.

פורסם

בוקר טוב,

קודם כל, אנחנו בטריידמוביל לא מכריחים אף אחד לקחת מימון מאיתנו. אנחנו מאפשרים לקחת מימון חוץ בנקאי דרכנו כי זאת בקשה של חלק מהלקוחות שלא רוצים להגדיל את החוב שלהם לבנק אבל כן זקוקים לפריסת תשלומים נוחה לרכישת הרכב. אין שום בעיה לקחת הלוואה מהבנק ולקנות איתה רכב דרכנו.

מה עדיף? זה כבר באמת תלוי בך. כל אחד מקבל תנאים אחרים מהבנק בהתאם להיסטוריית האשראי שלו.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

קיימת עוד בעיה שכדאי לשים עליה דגש.

הבנק איתו אתה עובד קרוב לודאי שיש לך חסכונות, חשבון עו"ש, משכורת קבועה וכו', הבנק מכיר אותך.

מעבר ל% הריבית שקיימים בבנקים אל מול חברות המימון, אם תאחר באיזה תשלום יתכן ומסיבות אלו הבנק יתחשב בך ולא ימהר להפעיל את המשכון שמוטל על הרכב.

האם כך הדברים גם בחברות המימון? אני בספק.

• תוכן חדש...