Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 קומפורט 5 דלתות 2004 ואני צריך עזרה וייעוץ ממי שמבין בכמה דברים.

1. חשבתי לאטום את תא המטען כדי להפחית את רעשי הכביש שממש מעצבנים אותי, רציתי לדעת מה זה דורש ממני? איזה חומר איטום עושה את העבודה הטובה ביותר? כמה זה עולה? איך בדיוק מתקינים את החומר הזה ואיפה בדיוק? איפה שהגלגל הרזרבי שוכב, או שאני צריך גם לאטום מעל בתי הגלגלים? והאם זה דורש פירוק מורכב שיכול להרוס לי משהו בחשמל של האוטו או משהו כזה? ובכלל את כל המידע שאני יכול לקבל בנושא הזה.

2. אני מעוניין לשדרג את הרמקולים בדלתות של הרכב, אני לא חושב אני רוצה סאב או משהו כזה, האם החלפת הרמקולים בדלתות תשפר את האיכות של הסאונד? ואיך אני מונע את רפרוף הפלסטיקה בדלת? כך שהדלת תיטרק ללא שום רעש נילווה? (לא שעכשיו יש רעש מוגזם אבל בכל זאת)

3. יש לי בעיה בווינקר, כשאני מאותת שמאלה בווינקר הוא לא חוזר אוטומטי למקום, הבנתי שאני צריך לקנות וינקר מחלפים ולהחליף אותו, איך אני עושה את זה? האם יכולה להיות בעיה עם כרית האוויר? או שאולי יש אופציה אחרת לסדר את זה ללא החלפה של הוינקר?

4. אני מעוניין לחבר את האייפון למערכת המובנת ברכב, הבנתי שיש כמה אופציות, אני מעוניין באיזשהו חיבור שיוכל גם להשמיע את האייפון מהמערכת וגם יטעין אותו, איזה חיבור או מתאם מומלץ לי לקנות?

כפי שבטח הבנתם אני ממש פדנט, וזה מאוד חשוב לי שהרכב יהיה הכי קרוב למאה אחוז שאני יכול, אז אני מבקש באמת ממי שמבין לעזור לי עם עצות ענייניות ופרקטיות.

תודה רבה ומחכה לתשובות.

שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע!

פורסם

על מנת להפחית רעשים מומלץ לאטום גם את בתי הגלגלים, לגבי חומרים נחכה שמישהו אחר ימליץ. לא בטוח שהחומרים שמשתמשים בהם בהתקנות יתאימו פה ב 100%. לגבי פירוק, כל עוד זה נעשה על ידי מישהו שיודע מה הוא עושה לא אמוריות להיות בעיות עם שום דבר והכל אמור לחזור למצבו המקורי.

על מנת להעלים רעשים בדלת ובכלל על מנת לשפר את איכות השמע ניתן להישתמש בחומר אויטום (DYNAMAT וכדומה). כמובן חשוב "להתקין" אותו בצורה נכונה. לגבי החלפת הרמקולים תרגיש שיפור כנראה עד כמה קשה להגיד כל עוד אתה לא מחבר הגברה טובה.

לגבי האייפון נחכה שמישהו אחר יענה אני אישית לא מכיר דרך לא רוצה להטעות אותך סתם.

פורסם

נסה לאתר קודם כל את מקור הרעשים- האמנם הם מגיעים מהחלק האחורי של הרכב?

בידוד של הדלתות הן יפחית את רעשי הכביש והן ישפר את איכות הסאונד מכל רמקול שתשים בדלת, וכמובן שגם יפחית רעידות המגיעות מן הדלת.

ניתן לבודד גם אזורים אחרים למניעת רעשים כגון קיר האש, רצפת הרכב, ובעצם, את הרכב כולו. האפקטיביות המירבית מגיעה מהדלתות, מכסה המנוע ואזור בית הגלגלים/קיר אש.

חומרי בידוד- ישנם כמה חומרים המשמשים להפחתת רעשים, החל בחומרים בוטיליים דמויי זפת ועד לספוגים למיניהם. ערוך חיפוש על דיינמאט וסקנד סקין, זה ייתן לך את רוב מבוקשך.

שדרוג הרמקולים בדלתות- איכות הסאונד תשתפר, שים לב שאתה יכול לשפר את הסאונד בכמה רמות, תלוי כמה אתה רוצה להשקיע- הוספת מגבר, בידוד רעשים, ר"ד איכותי, מעבד סאונד מתקדם, בניית זוויות לרמקולים ועוד ועוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...