Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר מישהו שזורק נעל על שופט מקבל 3 שנות מאסר,

אבל מי שביודעין נוהג בעודו בגילופין, פוגע בנערה צעירה ומותיר אותה חיה-מתה - מקבל קנס של אלף ש"ח.

אוי לה לאותה מדינה שאלה הם שופטיה ונבחריה. פשוט בושה וחרפה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, אתן לכם את הא'-ב'.

שם המשחק זה "עיסקת טיעון". התובעים בארץ נעים איפשהו בין המיץ של הזבל, לכתם שהמיץ של הזבל משאיר. הם יחתימו כל אחד על עסקת טיעון, אפילו אם יש ראיות והוכחיות חזקות נגדו. בכך הם משיגים הרשעה במעט עבודה ועוד v קטן ללוח ההרשעות שלהם. מצד שני, אם הם יתעקשו על הוכחות, זה אומר שהם יהיו צריכים לעבוד הרבה יותר, "להתמודד" מול עו"ד אחר שיגן על חפותו, ואחרי כל הזמן הזה, להיות בספק אם השופט ירשיע או לא.

יצא לי להכיר את המערכת הזו מבפנים, ובערך מכל הצדדים שלה. בית בושת בנווה שענן נראה כמו הבית הלבן בהשוואה לבתי המשפט בארץ.

עד אז נשאר רק לבכות שהשם משפחה שלנו זה לא ארונסון או חשין, וגם אז מנת הצדק היומית תגיע על חשבון הון ושילטון.

פורסם

מעציב לקרוא, ובו זמנית מעורר עצבים ברמות אחרות, איך דבר כזה יכול להתאפשר?

ילדה שעוד לא התחילה את החיים שלה, כבר נמצאת במצב כזה, פשוט "מדהים"

איך מבחינה חוקית זה יכול לקרות ? למה בכלל חייבו אותו ל1000 שח, שגם היו משלמים לו

בושה

פורסם

התחשבו בזה שיש לו עבר נקי, מצב משפחתי קשה ובטח עוד אי-אילו סעיפים שעורכי דין יודעים להוסיף.

לא שזה עוזר לבחורה המסכנה הזאת, אבל גם אם הוא היה מקבל 20 שנה בכלא זה לא היה עוזר לה ואת האמת שגם לא מרתיע אף אחד מלנהוג שיכור.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

עד שהחוק לא יישונה כך שמי ש: דרס/דקר/פצע/אנס/רצח (מחק את המיותר) בזמן שהיה בשכרות יחשב כמי שעשה את המעשה מתוך כוונה תחילה, כך זה ימשיך להראות.

בנוסף, לאמונתי מערכת המשפט הישראלית היא אכן בזיונית ברמה כזו, שכשמשווים אותה לבית בושת הדבר מהווה עלבון צורב לבנות העובדות... :roll:

פורסם

זה גזר דין בדיחה!!! הבן אדם עלה להגה שיכור ופצע בדרך שתי ילדות!!!

אני במקום האבא של הילדה הייתי דורס לאותו נהג את אחד הילדים.

פורסם

בנוסף, לאמונתי מערכת המשפט הישראלית היא אכן בזיונית ברמה כזו, שכשמשווים אותה לבית בושת הדבר מהווה עלבון צורב לבנות העובדות... :roll:

התבטאות מיוחדת משהו .

אבל תסתכלו על הצד השני ההגנה שלו הייתה מהמעלה הראשונה או לחילופין השופט מ-רמה בולב*ל !

ביזיון .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
לא, זה פשוט נורא. תגידו לי שזאת טעות.

זה לא קורה בכלל. לא פה.

מה אתה מתפלא?

איפה זה כבר יכול לקרות אם לא פה.

משהו פה לא הגיוני, ממש דפוק מהיסוד.

נ.ב

איך מערכת ynet אישרה לפרסום את תגובה 408 בכתבה הנ''ל, יכול להיות שגם שם מסכימים עם התגובה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חלק מהכעס שלי על מדינת ישראל נובע ממערכת המשפט העקומה.

איבדתי מספר חברים בתאונות דרכים, חבר אחד נדרס כהולך רגל בדרכו לחופשה מהבסיס, הנהג ברח והותיר אותו מדמם בתעלה לצידי הכביש כשכל גופו מכוסח, התאונה ארעה בשעות הערב והוא נמצא בשעות הבוקר, עדיין חי אבל גמור.

אם הנהג החרא הזה היה טורח להתקשר למגן דוד אדום אפילו שיחה אנונימית, הוא היה ניצל.

תאונה אחרת גבתה את חיה של ילדה מהכיתה ואחותה, נהג שיכור פגע בהם כאשר המתינו לאוטובוס, הוא נעצר מספר ק"מ מאוחר יותר. הבחור מחק משפחה וקיבל קצת פחות משנתיים מאסר בפועל.

אלה רק 2 דוגמאות.

אני חושב שישראל צריכה ליישר קו עם מערכת המשפט בארה"ב בכל הנוגע לטיפול בנהגים שיכורים, פה זאת עבירה רצינית מאוד ולא פעם אנשים נשפטו על רצח כאשר הם נהגו שיכורים וגבו חיי אדם.

haters will hate

פורסם

באמת שזה פשוט בושה,

בדיוק קראתי את העצומה שאחותה הגדולה כתבה..

באמת קורע לב

באמת שאם חס חס וחלילה הייתה התאונה קוראת והנהג לא היה שיכור אוקי תאונות קוראות שלא נדע אבל מבחניתי

נהג שיכור=רוצח!.

שאלה למתעסקים במשפטים שבנינו,

אין אפשרות של המשפחה לערער על ההחלטה (בג"ץ?)

דור.

פורסם

שאלה: מה לדעתכם מקבלים על נהיגה בשלילה, נהיגה תחת השפעה של הירואין וקוקאין, חציית צומת במהירות באור אדום ורצח של שני נשים תמימות שחצו במעבר חצייה.

תשובה: http://www.mako.co.il/news-law/legal/Article-1268c56d880ed21004.htm

ניחא, להיות אפס ולהתמכר להירואין וקוקאין אבל לעשות כל זאת עוד בזמן ההיריון? איזה אנשים אפסים חיים בעולם הזה. התגובה של האמא על כל "הסיפור" הזה בכלל הזוי. משהו בסגנון "היא ילדה טובה אבל נרקומנית".

הייתי רושם "השם ירחם" אבל זה ברור שהוא לא מרחם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הוא מרחם מאוד, בחסות הדתיים שמתנגדים לעונש מוות במדינת ישראל.

כואב לי על התינוק שנולד במעצר, לאמא שכזאת, כשיש כ"כ הרבה זוכות שלא יכולים להביא ילדים לעולם.

6 שנות מאסר. אני אומר את זה תמיד, אם אחליט להכנס לעולם הפשע, אחזור לישראל, תדרוס מישהו למוות ותקבל שנתיים על תנאי. חחחחח.

haters will hate

פורסם

אני מרגיש כל כך חסר אונים כשאני קורא על כאלה מקרים!

אכן, מערכת משפט בזיונית. הקדימו את הדיון מבלי לעדכן את המשפחה ושחררו את הנבלה, WTF? :shock:

שופטת שרק מחפשת צידוקים לפושע ומתעלמת מהקורבן ומצורך של הרתעה..

אךך, כמה חסר לנו איזה דקסטר כאן שיעשה קצת צדק :?

עריכה: בנצי, לדעתי גם מערכת הענישה בארה"ב לא מושלמת, אם איזה שוטר לא הכי מנוסה עושה טעות הכי קטנה יכולים לשחרר גם רוצח, לא כך?

פורסם

קרו מקרים שבגלל טעויות של המשטרה שוחחרו אנשים, אבל... יש ענישה, נתפסת נוהג בשכרות ואכלת אותה, DUI זה עסק רציני, שלילה זה דבר כואב ואז יש לך פגישות שבועיות והמון כסף הולך לפח. בפעם השניה אתה כבר מסתכן במאסר.

אז נכון יש עילות לפסילה של תיק, אבל פה בד"כ יש תיק ויש עונש,

יש פה שירות נהגים, יצאת למועדון ביום שישי ואתה לא כשיר לנהוג, אתה מתקשר אליהם ומגיע רכב עם נהג ועוד בחור, הבחור הנוסף נוהג ברכב שלך עד לביתך כאשר הרכב השני מזגנב אחריכם, הוא יחנה לך אותו מתחת לבית ואתה תעלה בשלום הביתה.

פה אתה לא יכול לשחק עם החוק, ביצעת תאונה תחת השפעה ומישהו נפגע.... תגיד שלום לחיי היום יום שלך לתקופה ארוכה מאוד.

אתה לא יכול להתחצף לשוטר, דבר שאפשרי בישראל. כאן אם השתנת באיזו סמטה ושוטר עבר ותפס אותך - לילה במעצר!

במדינות מתוקנות יש ענישה, באוסטרליה לפני כחודשיים אדם נשפט ל3 שנות מאסר בפועל על העלאת סרטון אנטישמי ליו-טיוב.

בארה"ב בחור בן 20 נידון לשנת מאסר על התעללות בחתול, בחור צעיר ללא שום עבר פלילי, הודה באשמה בטוענה שהחתול אכל לו את הדג זהב, שנת מאסר מאחורי סורג ובריח וקנס של 12K$.

אדם שפרץ לדירה של שכנתו והרג את 2 החתולים שלה נידון ל10 שנות מאסר בפועל !

http://www.fox19.com/Global/story.asp?S=14035453

haters will hate

• תוכן חדש...