Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2004 - שתי שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניינת ברכישת גולף 2004 ויש לי שתי שאלות:

1. לפי ה-NCAP נערך מבחן לגולף ב-2004 והיא קיבלה 5 כוכבים אולם בכמה פורומים באינטרנט וגם במחירון של יד2 נאמר כי יש לה 4 כוכבים בלבד. מה נכון?

2. אני גרה בחיפה ואמורה לעלות עליות רבות ולכן מעוניינת בגיר אוטומטי בלבד, שלא יווצר מצב שאני מידרדרת בעליה אם לא לחצתי על הגז מהר מספיק. האם לגולף בשנה זו יש גיר רובוטי או אוטומטי?

אשמח לתשובות

תודה :)

פורסם

הגולף MK4 קיבלה בשעתו ציון של 4 כוכבים במבחן הריסוק התקני, מה שמעיד על רמת בטיחות טובה יחסית.

אין שום חשש שהמכונית תדרדר לאחור בעלייה, אלא אם מדובר בעלייה תלולה במיוחד, לא משהו שנגיעה קלה בדוושת הגז לא אמורה לפתור..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בקשר לאוטומט, אני רוצה לציין שבגולף האוטומט רגיש (במילים עדינות), אם לא התקינו קולר חיצוני בזמן, עלולות להיות בעיות שנובעות מהתחממות. בשביל עבודה קשה, כמו עליות של חיפה הייתה ממליץ לבחור על רכב יפני עם גיר אוטומטי ולא פולקסווגן או נגזרותיו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה

שני רכבים אחרים שחשבתי עליהם הם ההונדה ג'אז וטויוטה runx

האם להם גם יש גיר רובוטי? (הכוונה היא לשנים 2004-2006)

איך הן מבחינת בטיחות?

פורסם

להונדה ג'אז יש תיבת הילוכים אוטומטית רציפה ואילו לטויוטה תיבה אוטומטית פלנטרית.

שניהן קיבלו ציון של 4 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי.

פורסם

בקישור מופיעה הגולף MK5 וזה לא הדגם שאת מתכוונת אליו.

לגולף MK4 ששוקה כאן עד סוף 04' היו 4 כוכבים (מופיעה כגולף שהוצגה ב 98').

• תוכן חדש...