Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, השבוע אני עושה לרכב טיפול 10K.

אני מעוניין להחליף, פלאגים כי שלי עברו כבר 20K והם במצב לא משהו, שמן,פילטר אוויר שמן ודלק,ונוזל קירור.

יש לי כמה שאלות:

1.מה אתם אומרים על המים הירוקים של פרסטון (בקבוק צהוב) יש לי בבית מיכל מלא סגור שלא הישתמשתי בו עדיין חבל לקנות חדש.

2.איזה שמן אתם ממליצים לרכב שלי, חשבתי על LM חצי סינטטי עם תוסף איך הוא ? והאם יש משהו יותר מומלץ עד 150 ש"ח ?

3.את כול הפילטרים אני שם מקוריים של פג'ו, אבל פלאגים אני לא יודע מה הכי מומלץ מה אתם ממליצים ?

פורסם

1. מדובר בנוזל קירור סביר. נוזל הקירור המקורי של פיג'ו זול וזמין, והאמת היא שאני לא רואה סיבה להתפשר על משהו אחר.

2. LM שמן בינוני מאוד (לפחות זה שבקבוק בצבע זהב). יש המון שמנים איכותיים אחרים, במיוחד אם אתה רוכש בחנויות חלפים ולא בחנויות כמו אייס או הום-סנטר.

3. אני ממליץ על דנסו אלקטרודה כפולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנוזל המקורי של פיג'ו נקרא Technic. עולה משהו כמו 50 ש"ח לגלון.

שמנים טובים - בשעת בוקר מוקדמת זו עולים לי לראש רק השמות בהם השתמשתי לאחרונה ברכי, Elf ו Motul. אבל אני בטוח שיש עוד כמה טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Technic לא כאלה זמינים, אין אותם בכל חנות חלפים שתראה, אני קונה אותם במוסך מורשה, שמה תמיד יש, המחיר 90 ש"ח.

לגבי שמן, מומלך גם ליקווי מולי בבקבוק הזהב עולה בסביבות 120 ש"ח 5 ליטר.

לגבי פלגים יש NGK שהם הכי מומלצים אבל דיי יקרים, DENSO הם ברמה סבירה מאד, וגם אני משתמש בהם, כמובן תבדוק את הקוד.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...