Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רציתי לבדוק מפלס מים באוטו וכיוון שהיה קצת חשוך החלטתי לפתוח את הפקק. הבעיה היא שעשיתי את זה דקה לאחר שכיביתי המנוע ומייד נשמע רעש של תסיסה והמים הרותחים נזלו קצת החוצה. מייד דאגתי לסגור את הפקק (כמות איבוד המים היתה מינימלית) אבל רעש התסיסה בצינורות נמשך עוד דקה שתיים.

שאלתי היא אם עצם פתיחת הפקק אפילו לרגע, כשהמים במערכת עדיין רותחים עלולה לגרום נזק למערכת הקירור?

פורסם

בזה שפתחת את הפקק גרמת להורדת לחץ במערכת המים, וכתוצאה מכך המים רתחו.

בבוקר תבדוק את המפלס כשהרכב קר, ותשלים בהתאם.

מתחדשת*

פורסם

כמו שאמרו לך זה מסוכן מאוד לך.

ברגע שתסובב את הפקק, הלחץ שיש במערכת יעיף את הפקק וכל המים הרותחים ישפכו עלייך.

בודקים את גובה מפלס המים במנוע קר.

קובי

פורסם

זה מסוכן כשהרכב נתקע למשל ועוצרים רגע בצד לפתוח ולראות. אם לא נזהרים המים יכולים להשפריץ בדיוק כשהראש שלך עומד מעליו. והמים רותחים, לא נעים.

 

על חלק מהפקקים (ברכבים חדשים יחסית) יש סימון אזהרה

×
×
  • תוכן חדש...