Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אזעקת ביפר MVP-625.

החיישן תקין, ומזהה 2 דרגות של זעזועים בצורה תקינה.

במכה חלשה נדלקת בחיישן רק המנורה הירוקה, וגם ברכב - האזעקה נותנת צפצוף קצר בלבד, ולא מפעילה את האזעקה במלואה.

במכה חזקה, נדלקת בחיישן גם המנורה האדומה. וברכב האזעקה נכנסת לפעולה מלאה.

הבעיה היא שבשלט - בכל סוג של זעזועים, גם קלים וגם כבדים, תמיד מופיע הסימן של זעזועים כבדים (פטיש עם שני סימונים, קבוע+מהבהב).

איפה יכולה להיות הבעיה? בשלט? במוח של המערכת? אולי בהתקנה?

אשמח להכוונה לפני שאני הולך ומתחיל להחליף חלקים כדי לבודד את הגורם לתקלה..

תודה

פורסם
עד כמה שזכור לי יש רק סימן אחד של המכה ולא משנה איזה מכה הרכב מקבל הוא מתריע רק שהרכב קיבל מכה

זה בהחלט קיים. מצ"ב סריקה של חוברת ההוראות שברשותי.

כמו כן, ראיתי גם מערכות דומות עם המצב הזה פועל.

מה זאת אומרת מכה קלה, הגדרת את החיישן שכל נגיעה באוטו הוא יפעיל את האזעקה?

בוודאי, שהרי זה כל הרעיון של מערכת אזעקה עם חיישן זעזועים דו-שלבי. :roll:

זה לא מפעיל את האזעקה על כל נגיעה באוטו. במכה קלה (שברכב שלי צריכה להיות דיי חזקה בכל מקום שלא קרוב לאיזור הנהג, כי הג'טה המאסיבית שלי מבודדת כנראה דיי טוב..) הרכב משמיע ציפצוף בודד - והשלט אמור להראות זעזועים קלים.

במכה חזקה האזעקה מופעלת כרגיל.

מישהו מכיר ויודע?

תודה :)

scan0001.jpg

• תוכן חדש...