Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם הראשונה שאני ראיתי את המכונית, הייתה בחניון של המכללה שלי. אני חייב לציין שנעמדתי לידה והסתכלתי עליה במשך כמה דקות טובות. פשוט נעמדתי והסתכלתי (ולעזאזל השיעור:)).

המכונית פשוט מקסימה, כ"כ מיוחדת ועד היום, לא קראתי/שמעתי על תיאור מדוייק, שיתאר את הייחודיות שלה.

אני מכבד את דעת פותח השרשור, אבל עדיין ממשיך לתהות: אתה רואה מכונית שפשוט עושה לך את זה והכל מרגיש נכון, אפילו, איכשהו העלאת המחיר המוגזמת טיפה, אז למה לחשוב אם אתה תהיה הלקוח ה-100 שרוכש אותה? רבאק, היא נותנת לך הרגשה מיוחדת וזה הכי חשוב.

עוד הפעם, אני מכבד את הקטע של הייחודיות, אבל אני ממש לא מתייחס לצד הזה.

פורסם

האם רוב גולשי האתר הזה הם חובבי קג"מים וכו"סים, ואפילו, רחמנא ליצלן, דוושה שמאלית???

כן!!!

האם חווית הנהיגה במקק באמת תגרום לנו להזיל ריר???

כנראה שלא!!!

האם יצרן מתחרה כבר עובד על הדור הבא של K300???

כנראה...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
המאזדה נמכרה כבר לפני שנה וחצי ולא טרחתי לעדכן את החתימה. מאז הספקתי לפתוח עסק ולקנות בשארית כספי CC (גם

העסק הזה נסגר, אבל בלי עין הרע לא ממש מסיבות רעות). עדיין מדי פעם אני חושב לחטוא ולקנות שוב MX-5. הרכב המהנה

ביותר במחיר השפוי ביותר (בהתחשב בעניין שהוא גם קבריולט) שנהגתי בו. מדהים לחשוב שאת שלי מכרתי ב-122,000 ש"ח

כאשר המחירון היום (כמעט שנה וחצי אחרי) עומד על 120 אלף ש"ח. תחושת פספוס קלה :)

תנוח דעתך - המחירון שלה היום עומד על 112-113 ( לוי יצחק /YAD2)

ובכל מקרה היא נמכרת תמיד מתחת למחירון - במקרה הטוב קרוב אליו, במקרה הפחות טוב קרוב ל-100

פורסם

קפןץ לסיטרואן להעיף מבט ב-DS3. אם עיצוב ויחודיות הם מה שמדברים אליך - אני חושב שלא תתאכזב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לאחותי יש פונטו עם גיר רציף, היא משיגה צריכת דלק גרועה ב-10% משלי באופן קבוע - לי יש פונטו ידנית. שתיהן 2006.

יהיה מעניין לבדוק את צריכת הדלק אם תחליפו את המכוניות לכמה שבועות. תביא בבחשבון שהן תנאי הנהיגה והן אופי הנהג משפיעים מאוד על צריכת הדלק.

ולגבי הג'וק - האסוציאציה שלי לגביו היא סופרמיני שהורכב על בסיס של משאית קלה או משהו כזה - רכב שתופס שטח כביש עצום אבל הקיבולת שלו קטנה. כיוון שאני חסיד של שימושיות זה נראה לי בזבוז עצום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא יודע למה הרבה מתלהבים מהניסן ג'וק ,אבל שהוא עובר מולי ברחוב באלי להקיא,הוא פשוט מכוער.

אכן שמו הולם את מראהו. אבל אין ספק כי הוא מתאים לרבים האוהבים את המראה המוחצן.

פורסם
יותר נכון מי שיקנה יפסיד 3000 או הרבה יותר. אי אפשר שלא לתהות למה צריך לשלם כ"כ הרבה על כ"כ מעט.

בבריטניה הג'וק עולה 13K פאונד שהם... 76K ש"ח!

טעות נפוצה שחטתי בה פעם הינה להשוואת עם המחיר הבסיסי בחו"ל. המחיר הרלוונטי מצורף

JUKE[1].pdf

פורסם

רכב מהמם.מה זה מענין אותי בכלל מה חושבים אחרים?

אם היה לי את התקציב ,זו אחת המכוניות שהיו נשקלות בכובד ראש.ראיתי אותה בתערוכת אוטומוטור בת"א.הרכב מהמם.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אכן שמו הולם את מראהו. אבל אין ספק כי הוא מתאים לרבים האוהבים את המראה המוחצן.

אני חייב למיין שאני, בתור אחד שמאוד אוהב את המראה הסולידי ולא נמשיך למשהו "שונה", מאוד נדלקתי על המכונית.

שלא תבינו לא נכון, אני לא טוען שהמכונית הזו יפה, היא אפילו לא קרובה לכך. מצד שני, מאוד קשה לי לתאר אותה כמכוערת, כי היא ממש לא כזאת.

• תוכן חדש...