Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, היום נמצא בתיבת הדואר שלי מכתב שמישהו פתח, המכתב הוא פוליסת ביטוח המנהלים של אמא שלי שמכיל כמובן המון פרטים עליה, כולל שם, ת.ז., חשבון בנק וכו' - ממה להיזהר ובאילו צעדים מומלץ לנקוט?

נ.ב.

כבר נכווינו בעבר מגניבת זהות כאשר מישהו החליט להתחזות לאבי ומס הכנסה באו לדפוק לנו בדלת ולשאול למה הוא עובד בשתי עבודות!

 

תודה רבה,

דני.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאנו את הבנאדם והחתמנו את המעסיק שלו שזה לא אבא שלי וזה די סגר את העניין מבחינתנו.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

×
×
  • תוכן חדש...