Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני לקראת פרוייקט קטנטן לעצמי, היות ויש לי שני מגברים שמוברגים לגב של הכסא, עוברים כבלים אחד על השני וזה לא נראה טוב.

התכנון, קרש עץ עטוף ב-לבד, עליו ישבו המגברים, חורים לפני כל חיבור במגבר, כך שלא יראו כבלים חשופים.

הכבלים היחידים שיהיו חשופים, הם הכבלי מתח שמגיעים מהמפצל,אל שני המגברים, שהם יעברו על הקרש.

הקרש עץ יהיה בגודל של גב הכסא השמאלי בלבד.

תמונות של איך שזה נראה היום להמחשה, ואיור של איך אני רוצה שזה יהיה:

newbitmapimageid.jpg

img20110116142638.jpg

השאלה המרכזית שלי אליכם:

איך לעשות את החורים על הקרש ולקבל תוצאה נקייה ויפה ?

אשמח לקבל טיפים, עצות, הצעות לשיפור והצעות לייעול מכל הסוגים לקראת מה שאני הולך לעשות :).

תודה רבה !

פורסם

תסמן ותקדח את כל החורים הרלוונטיים על פלטת העץ, לפני הדבקת הלבד.

תבדוק שכל הכבלים מצליחים לעבור דרך החורים הנ"ל.

לאחר הדבקת הלבד תחורר אותו במקומות של הקדחים.

מתחדשת*

פורסם

אל תשכח להכין חור דקיק מוביל לברגים של המגבר כדי שהוא יחזור בצורה שרצית לפלטה.

ואל תשכח את העיניין של הRCA שהוא לא יעבור לך ליד כבלי מתח.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

דבר ראשון -

תפרק הכל ותסדר את החיווט שיעבור בצורה כמה שיותר מסודרת לאורך הרכב - חשמל וREMOTE בצד שמאל, רמקולים וRCA בצד ימין -

אם עובר לך חיווט אנטנה לאורך הרכב (אנטנה בתא מטען) - תעביר אנטנה בצד ימין עם הרמקולים וRCA במרכז הרכב (צריך לפרק מושבים בשביל זה ולפרק שטיח - רצוי לקרוא טוב טוב הוראות בטיחות שקשורות לכריות אוויר וכו' וכו'.

ברגע שסידרת את החוטים תתחיל בכלל לחשוב על הפלטה.

אל תשכח שאם אתה רוצה שהחוטים יעברו במסודר מתחת לפלטה - אתה צריך להתקין את הפלטה על הגבהה (אחרת איך החוטים יעברו מתחתיה?)

אתה יכול גם להעביר את החוטים של המפצל מתחת לפלטה - אתה עושה חור ליד כל נקודת פיצול וליד כל מגבר ופשוט תופר את החיווט בין השניים דרך שני החורים.

------------ איך גוזרים צורה מדוייקת של פלטה

השיטה שאני הכי אוהב היא להדביק מסקינטייפ שתי וערב על גב המושב, לסגור את המושב - להכנס לתא המטען עם טוש לורד ולצייר את צורת הפתח על המסקינטייפ... להסיר את המסקינטייפ ולהדביק אותו על פלטת עץ - לחתוך אם סכין יפנית לפי הסימון של טוש הלורד - לחתוך עם ג'יגסו (ג'קסון).

השיטה הנוספת היא לקחת קרטון ביצוע - להצמיד אותו מתוך תא המטען לפתח ברכב - לבוא מהצד של המושבים כשהם מקופלים ולסמן את נקודות הנגיעה. - אני לא ממש מסתדר עם השיטה הזו.

---------- מתיחת והדבקת הבד

תלוי בדבק שאתה בוחר בו - תקרא את ההוראות לגבי זמני המתנה

בד לבד דק נמתח די בקלות - על פלטה ישרה לא צריכה להיות לך בעיה להדביק אותו ישר וטוב - רצוי שיהיה לך אקדח סיכות טוב.

מהנסיון שלי זו עבודה שעד כמה שהיא באמת לא כזו מסובכת מבחינת דרכת קושי - אני מוצא אותה כסזיפית מאוד ואין לי סבלנות אישית לבצע אותה, אני רוצה מערכת שתעבוד ושתעבוד מהר. בגלל זה אני מעולם לא השקעתי באופן אישי שום מאמץ לגבי שלב הגימור.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרחבה לדבריו של אדי היקר,

בשביל שהכבלים יעברו מאחורה הפלטה לא יכולה להיות צמודה לכיסא, אתה יכול לעשות שוליים לפלטה בגובה של 2ס"מ ואם תבחר לשים את המספר מאחורה אז בגובה שלו פלוס כמה מ"מ.

אפשר גם להריץ לייסט לאורך אמצע הפלטה, תלוי בגודל שלה.

גודל החורים הוא כגודל ראש הכבל וחשוב לתת מרחב מהחור לחיבור בשביל שהRCA או הכבל מתח שהוא קשה לעיקום יישבו ישר ויפה ולא יקשו עליך.

כמו שאדי אמר, קח את הפלטה, צייר עליה בלורד, תמדוד ותסמן, תעשה את כל החורים ואז תלבד בהתאם להנחויות.

מאחורה אתה מהדק את הכבלים בעזרת הראשים הלבנים האלה ואזיקון, מכיר?כל מתקין משתמש בהם...

*קח בחשבון את המרחק של הכבלים שיש לך שלא תייצר משהו שתצטרך כבל אחר בשבילו.

בהצלחה:)

פורסם

גומיות מעבר או שרוולי מעבר יכולים לשדרג מראה כולל שימוש בסופיות לכבלים (תיקח בחשבון אם הכבל עובר דרך החור עם הסופית או אם אתה מלביש את הסופית על הכבל אחרי שהוא עבר דרך החור).

אני באופן אישי לא משתמש בסופיות כבל ברכב הישן - שזו המערכת שאני התקנתי בעצמי - לא המצב הרצוי וגם מאוד לא אסטתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, איפה אפשר למצוא גומיות או שרוולי מעבר בגדלים גדולים יותר?אני צריך לחורי כניסת אוורור בפלטת מאוררים ולחורי יציאת אוורור בפלטה של המגברים

פורסם

אני יודע איפה אפשר לקנות מקדח קוני שיכול ליצור חורים בגדלים סטנדרטיים לגומיות מעבר - אפילו יש לי מקדח כזה

אבל אין לי מושג איפה קונים דברים כאלה היות וגימור מעולם לא היה הקטע שלי :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...