Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק של המיני הקטנות עדיין לא קורץ לי ואני כרגע עם מכונית בעלת מנוע 1.8, אבל תמיד כייף להתעניין בקטגוריות אחרות.

לפי הלינק המצ"ב - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000616414 , אני די בהלם והלם חיובי!

המנוע יותר גדול ויותר חזק, האיבזור הרבה יותר שופע וצריכת הדלק לא מביישת.

מה אתם אומרים ? אם אני מבין כאן דבר או שניים, ביי ביי למתחרות?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני שאני נותן " כיפאק היי " לשלמה שמלצר :).

פורסם

ה-C1 רק עכשיו התחילה את השיווק שלה.

מכאן יהיו שתי מצבים, או שהייבואנים האחרים יורידו מחירים או ש-UMI יביאו גרסה יותר מוזלת של הספארק ואם יצליחו לתמחר אותה בפחות מ-60000 ההצלחה מובטחת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היתרון היחידי, שאני רואה כרגע, של המתחרות, הוא הגיר האוטומטי. למרות ששילוב של מנוע קטן וגיר אוטומטי הוא לא השילוב המומלץ, עדיין יש אנשים שנוהגים רק באוטומטי. הספארק נמכרת, נכון להיום, רק עם גיר ידני.

למרות עניין הגיר, מנוע 1.2 בעל הספק נאה של 83 כ"ס ועוד איכשהו מהירות הגיונית של 0-100 (קצת יותר מ-12 שניות), יעשו את העבודה היטב, לפי דעתי.

נ.ב

שמתי לב לפשלה קטנה שלי. התכוונתי לגלובס ולא גלובוס, כמובן :).

פורסם

יש לה גם גרסא ספורטיבית אם אני לא טועה , כמו כן יש גם אוויאו RS עם מנוע 1400 טורבו נראית ממש טוב אשמח לשים את יידי על אחת כזאת

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

לפני שאתם ממהרים להפרד מה-C1/אלטו/107/פנדה/I10, חכו קצת. יש מצב שלספארק נשארו כמה גנים של דייהו (היא נמכרת תחת המותג דייהו בכמה מדינות אגב).

פורסם
האם זאת דייהולט?, היכן היא מיוצרת?.

בברכה - רפי לין

לפי מה שקראתי, תכנון ע"י אופל, הרכבה בדרום קוריאה.

לגבי דגם ספורט, לא יודע אם קיים כזה, יש דגם LT שהוא המאובזר ביותר

Spark LT comes with 1.2-litre engine only and 15-inch alloys, climate control, interior detailing to match the exterior (depending on colour), an exterior body kit and a six-speaker stereo.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הבנתי שזו הדייהו מאטיס החדשה, שבכלל מיוצרת בהודו (ויקיפדיה)... איפה כתוב שהתכנון ע"י אופל? מי יודע, אולי הפעם יצא להם משהו טוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
במחיר הזה אני חושב שהיא תהפוך ללהיט.

סוף סוף מכונית זולה ומאובזרת עם ביצועים טובים.

ביי ביי פנדה :wave:

גם לספארק יש 5 מושבים?

פורסם

למה היא צריכה להראות ככה, אני עדיין לא מבין.

למה היא לא יכולה להראות כמו מכונית מן השורה, בניגוד לניסוי עיצובי שהשתבש?

!AWDSOME

• תוכן חדש...