Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אשתי נוהגת ברכב מסוג יונדאי לנטרה 1996 ידנית 1600 .

כבר כמה ימים שהמד חום קופץ - הוא לא עובר את החצי

נאמר בבוקר - לאחר נסיעה של 10 דקות המחוג מתחיל לקפוץ למעלה למטה ( הוא יורד למינימום ושוב עולה לחצי ) אך במהירות רבה מקפץ במיוחד שדוושת הגז לחוצה.

מה יכולה להיות הבעיה.

תודה לעונים

פיתום ורעמסס.

פורסם

יכולות להיות הרבה סיבות- לי היתה בעיה דומה והתברר שיש טעינת יתר ולכן כל צרכני החשמל עבדו ב"פולסים". אבל חכה שיגיבו עוד כמה אנשים עם סיבות יותר סבירות..

פורסם

לא חלילה שאני לא מקבל את הדעות הקודמות

אך אני מקווה לקבל תשובה רצינית - ולא הימורים

תודה לעונים

פורסם

חבר'ה העניין קצת רציני ,

אני לא יודע אם ניתן להמשיך לנסוע ככה או שזה משהושדורש תיקון דחוף

תודה

פורסם

במידה והמחוג צונח וחוזר מיידית מדובר בתקלת מגעים בחיווט (צמה או בלוח השעונים) או חיישן תקול.חום מנוע לא משתנה תוך שנייה - שתיים אלא יש תנועה יחסית איטית ורציפה של המחוג גם אם יש בעיה במערכת הקירור.

לדוגמא,ברכב שלי (מגאן 99) היתה בדיוק את אותה בעיה והיה ברור מכך שהמחוג היה נופל לרגע וחוזר,נתקע על הרבע ואקראית קופץ לחצי,נשאר שם או לפעמים אחרי שעה צונח שוב וחוזר חלילה,שלא שמדובר במע' הקרור אלא בעיית חיווי כלשהיא.

הוחלף החיישן (90 ש"ח ורבע שעה עבודה עצמית של החלפת החיישן וניקוז אויר מהמערכת קירור)והבעייה נפתרה.

מה שכן יכולה להיות בעיה - במידה וברכבך(תתיעץ עם כאלו שמכירים את הרכב) יש מחשב ניהול מנוע והחיישן הזה גם מספק נתונים לשעון החום וגם למחשב ניהול המנוע מומלץ למהר ולטפל בבעיה.אצלי יש שני חיישנים צמודים - אחד שמשדר למחשב וזה שההוחלף שמשדר רק לשעון בתא הנהג ולכן זה לא היה דחוף.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
במידה והמחוג צונח וחוזר מיידית מדובר בתקלת מגעים בחיווט (צמה או בלוח השעונים) או חיישן תקול.חום מנוע לא משתנה תוך שנייה - שתיים אלא יש תנועה יחסית איטית ורציפה של המחוג גם אם יש בעיה במערכת הקירור.

לדוגמא,ברכב שלי (מגאן 99) היתה בדיוק את אותה בעיה והיה ברור מכך שהמחוג היה נופל לרגע וחוזר,נתקע על הרבע ואקראית קופץ לחצי,נשאר שם או לפעמים אחרי שעה צונח שוב וחוזר חלילה,שלא שמדובר במע' הקרור אלא בעיית חיווי כלשהיא.

הוחלף החיישן (90 ש"ח ורבע שעה עבודה עצמית של החלפת החיישן וניקוז אויר מהמערכת קירור)והבעייה נפתרה.

מה שכן יכולה להיות בעיה - במידה וברכבך(תתיעץ עם כאלו שמכירים את הרכב) יש מחשב ניהול מנוע והחיישן הזה גם מספק נתונים לשעון החום וגם למחשב ניהול המנוע מומלץ למהר ולטפל בבעיה.אצלי יש שני חיישנים צמודים - אחד שמשדר למחשב וזה שההוחלף שמשדר רק לשעון בתא הנהג ולכן זה לא היה דחוף.

ADZ

חשבתי לקחת את הרכב למוסך אבל אני פשוט לא רוצה שיעבדו עליי - אין לי שקל מיותר.

פורסם

ישנם הרבה מוסכים שהבדיקה אצלם לא תעלה לך כסף (זה סה"כ לומר מה הבעיה, לא לתקן כלום). תמצא אחד כזה וחזור לעדכן, כמובן גם שתיקח ממנו הצעת מחיר לתיקון.

:)
פורסם

רעמסס ערב טוב.

1. תבקש ממשתמשים שמכירים את הרכב הסבר איך לנסות לבודד את מקור הבעיה.במידה ואכן מדובר במשהו פשוט (כמו החיישן במקרה שלי) תנסה להחליף לבד אם אתה חושב שתוכל להתמודד.

2. במידה ואתה לא רוצה לנסות לאבחן ולתקן לבד תבקש המלצה כאן בפורום על מוסך טוב הקרוב למקום מגוריך.יש מוסכים אמינים שיוכלו לאבחן את הבעיה ולא "להאכיל" אותך שקרים ולומר לך האם זו בעיה שחייבת טיפול או שלא,לא בהכרח יגבו תשלום על האיבחון למרות שלדעתי כן יש לשלם עבור איבחון(זמן עבודה,ידע מקצועי) ולתקן במידת הצורך במחיר סביר.

ותחזור לעדכן על הפתרון למען משתמשים אחרים שיתקלו בבעיה דומה בעתיד.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

היתה לי בדיוק את הבעיה הזאת

שהמד קופץ כלפי מטה ולא עובר את הנורמה

נסעתי עם התקלה הזאת משהו כמו שנה...

חבר שלי אבא שלי בחצי שניה תיקן לי אותה, המגעים של החישן על המנוע היו קצת רופפים תשחק איתם הבעיה אמורה להפתר

הבעיה פה עם אתה תמצא אותם... רק מי שמבין בזה יודע איפה הם...

• תוכן חדש...