Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חברה רוצה מצלמה איכותית, נוחה, טובה וכיוצא בזה.

המחיר הוא עד 3000 ש"ח לערך, אך יוכל לעלות בעוד כ- 200-300 ש"ח במידה ויהיה משהו ממש שווה.

היא החלה להתעניין ומצאה מצלמת CANON D500, נראה לי :oops:, אבל התבאסה כי יצא שיפור של המצלמה.

אני לא מבין כלום במצלמות (ממש אפס, שום דבר, נאדה) והבטחתי לעזור לה ולשאול מה המצלמה המומלצת בתקציב זה.

לגבי חדש/ משומש, העדיפות נוטה לכיוון החדש בגלל החוסר הבנה בתחום וגם בגלל האחריות אבל המשומש עוד לא פסול על הסף.

כל מידע נוסף שצריך או אם תוסיפו דברים נוספים שחשובים במצלמות רק יועילו.

תודה לכולם על העזרה! וגם לאלו שרק קראו!

פורסם

השאלה היא איזו מצלמה ועדשה.

אבל יותר מהותי, מה החברה שלך מבינה בצילום?

כמה חשובה שהמצלמה תהיה קלה לנשיאה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא מבינה מעט, רוצה להיכנס לתחום יותר עמוק (אבל לא בתור מקצוע בעתיד אלא משהו יותר לכיף).

לגבי קלה לנשיאה- אין לי מושג מה זה אומר (מה ההבדל בין קלה לכבדה?), היא לא צריכה להיות כבדה אבל אם היא תיהיה כבדה בקילו ממצלמה אחרת אבל תיהיה שווה את זה זה לא מה שישנה.

אוקי, אז איזו מצלמה ועדשה? אם יש דרישות נוספות ו/או ספציפיות אני ישאל אותה.

שוב תודה וסליחה על הבורות.

פורסם

אין בעיה עם הבורות, אבל קצרה היריעה להתחיל כאן הסבר אילו סוגי טכנולוגיות יש, מה זה "נופים", והאם בכלל שווה לחברה שלך להשקיע ב-DSLR (המושג הראשון בו אתה צריך להתחיל להבין).

אבל בוא נתחיל.

היא כבר מצלמת עם משהו?

אם כן, עם מה, ומה היא רוצה לשפר?

אתה יכול להביא קישורים לסוג התמונות שהיא אוהבת ורוצה לעשות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...