Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מד מומנט איכותי,מאיביי או מחנויות בארה"ב,ואני מבקש המלצה למד מומנט שכזה.

אודה אם מישהו יכול להמליץ על משהו איכותי ומעולה.

אלי

השימוש הוא לברגים בהונדה סיויק 97.אם יש מד מומנט דיגיטלי שנחשב לאיכותי,אשמח לשמוע.

פורסם

בארה"ב חברה שנחשבת אחת הטובות היא craftsman.

אם אתה מחפש משהו באיכות מעולה הייתי ממליץ לך על beta (החברה איטלקית ומוכרים ומייצרים אותה בעיקר באירופה),

חברות אחרות שנשחשבות קצת פחות איכותיות- king tony (שתמצא בשפע בארה"ב) ו- signet, שמיוצרת איפשהו במזרח הרחוק אבל מוצרים ברמה גבוהה+

פורסם

עוד דבר- תבדוק בספרות הרכב שיש לך באיזה שיטה\מידה הם משתמשים- יש ניוטון מטר ועוד סימון כלשהו לפי ליברות אם אינני טועה. כך תידע איזה מד מומנט ספציפי לקנות

פורסם

עם משלוח ומכס זה בד"כ יעלה כמו בארץ.

הפירמות הטובות הן בעיקר norbar, beta, snap-on, stahlwille, hazet, gedore.

היבואן של beta הוא שמיר אספקה ביצחק שדה בת"א, היבואן של norbar ו-snap-on יושב באשדוד אבל שכחתי את שמו.

פורסם

אני נמצא כעת בניו יורק,ואני יכול לקנות דרך האינטרנט,כך שהמוצר יגיע עד לכתובת שלי בניו יורק.

מישהו יכול לתת לי לינק לאחת החנויות בארה"ב שמוכרת מד מומנט כזה?

אם הדיגטלי יקר מדי,אני אתפשר על מד מומנט רגיל,רק חשוב לי שיהיה באיכות מעולה.

תודה

אלי

• תוכן חדש...