Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבולבל, מכרתי את רכבי לאחרונה , וכרגע אני מחפש לקנות רכב. הסכום שעומד לראשותי הוא סביב ה90 אלף ש"ח לכיוון ה100אלף

אני מחפש רכב מנהלים מפואר הוא משהו בסביבה של זה , רכב עם נוכחות על הכביש מרשים ויפה ,

ההתלבטות שלי היא בין ככמה רכבים

קדילאק CTS

שנתון 2005-2007

קדילק STS

שנת 2005

אודי A6

שנתון 2005-2006

ביואיק לוצרן 2006

ביואיק לה קרוס 2008

ידוע לי שהחזקת רכבים אלה יקרה וזה נילקח בחשבון,

מה שחשוב לי לדעת הוא , איזה מבין הרכבים שציינתי אמין יותר וטוב יותר , אני יודע שלאמריקאיות יש שוק בעייתי , השאלה על מה אתם ממליצים לי , מה כדאי לי לדעת , לאיזה רכב יש יותר בעייות ומה הם , ואם יש עוד דברים שכדאי לדעת לפני , לפני מה ששמעתי על אודי יש להם בעיות גיר ובמדגשים של הטורבו , ההעדפה שלי באופן אישי זה הקדילאק הדגם היותר ספורטבי (סי טי אס) בכל אופן אשמח לדעת יותר על רכבים אלה

תודה רבה על העזרה

פורסם

בהקשר לקדילאק....אני גם התעניינתי עד ששמעתי על מישהו שהלך לו חלק שנקרא "חליל" שיושב איפה שהשסתומים

והתיקון עלה לו 12 אלף..כי לפתוח את המנוע באוטו הזה זה סיפור בפני עצמו

פורסם

אני הייתי הולך על הCTS בלי לחשוב פעמיים,לדעתי יש מודל 2007 שזה כבר צורה חדשה.

מבחינת מחירים,רכבים שמורים הולכים ב-15-20% פחות מהמחירון.

האחזקה די יקרה,אבל התמורה גבוהה מאד.

למרות ש2007 אתה ממש לא קונה ב100K.

פורסם

ראשית , תודה על התגובה המהירה

אם יש עוד חוות דעת לגבי ההתלבטות שלי בעניין איזה רכב עדיף וכדאי , אני אשמח לדעת

תודב רבה

• תוכן חדש...