Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשמחתי המשפחה עומדת להתרחב בקרוב.

הרכב הנוכחי,סוזוקי ליאנה, לא יצליח להוביל את כולנו ולכן אני מחפש רכב אחר.

אני צריך רכב שיוכל להכיל במושב האחורי שני בוסטרים עם גב(ילדים בני 5-6) + סלקל של תינוק.

התקציב הוא כ50K ש"ח.

התחלתי להתעניין בקורולה 03-04 שמתיישבת לי בול על התקציב, אבל מקריאה בפורום הבנתי שדווקא לשנתונים האלו יש בעיה במחשב/ממיר קטליטי.

אשמח לשמוע רעיונות נוספים (ביחוד מבעלי נסיון בהובלה וחגירה של 3 ילדים).

תודה

פורסם

אני לא מכיר מקרוב את דגם הטויוטה שאתה בוחן - לי יש נסיון עם ליאנה ועם קורולה מדגם קודם. הליאנה הרבה יותר מרווחת מהקורולה, הן מבחינת המרחב הפנימי והן מבחינת תא המטען (שחשוב מאוד למשפחות עם ילדים קטנים). בכלל, אני מסופק אם תמצא רכב משפחתי סטנדרטי שבו תוכל להכניס 3 כסאות ילדים מאחור, אלא, אולי, בואן רחב.

אני הייתי במצב דומה לשלך בעבר,אלא שהיה לי רכב עוד יותר קטן, אקסנט 1995 (מהראשונים שהגיעו ארצה). הפתרון שלי היה לשים את הסל-קל מלפנים, ואת האשה בין הגדולים מאחור. הסתדרנו כך אפילו בנסיעות בין חיפה לאילת. מבחינתך הדבר מצריך ביטול כרית האויר הימנית הקדמית במוסך. יש לכך יתרון נוסף - יהיה מי שישגיח על הילדים בזמן נסיעה, ואי אפשר לסמוך על ילדים בגיל הבוסטר שישגיחו על תינוק, אשר בגיל הסל-קל מצריך השגחה רצופה. אמא (או אבא) מאחור יוכלו גם לטפל בילדים שמאחור וגם להשגיח על התינוק שלמלפנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי, פוקוס או מגאן בלבד (מקבוצת משפחתיות קטנות) יתאימו להרכבה תקינה של שלושת המושבים.

שני הרכבים האלה גם בעלי בטיחות מעולה.

אפשרויות נוספות: מיניוואן (סניק\קסארה פיקאסו),

משפחתית גדולה (C5, מונדאו, 406)

רנו קנגו בנזין אוטומטית (שנתון גבוה נכנס לתקציב אבל 4 כוכבי בטיחות בלבד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לחפש רנו סניק שיהיה מאוד מרווח ונעים למשפחה, מציע המון תאי אכסון ומגשים נשלפים לילדים.

אופציה נוספת היא פיג'ו 307 SW שגם היא מתאימה למשפחות צעירות.

בהצלחה וחנוכה שמח.

פורסם
נצל"ש - אותו מצב עם הילדים, אבל עם תקציב של 30-35 אלף ש"ח.

מה מומלץ?

מאיזו בחינה?

נוחות, בטיחות,מרחב פנים, בגאז' גדול - רנו סניק או סיטרואן קסארה פיקאסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסניק אוטו נהדר ! מנסיון של 8 שנים ו-2 דגמים. בטיחות ברמה גבוהה מאוד (לי זה היה שיקול עיקרי), מאובזר ומפנק (לא בגרסת ליסינג) שימושיות רבה, ניהוג טוב. חפש רכב שטופל כמו שצריך (כל 30,000) ויש ממה ועם מה להנות. גם כשהילדים גדלים, וגם כשנוסעים לבד.

מאחור יש 3 מושבים נפרדים שנעים בנפרד וזנ נוח מאוד עם התינוק. יש התקני איזו וחגורת אמצע עם 3 נקודות עיגון.

שים לב שב-2004 היתה החלפת דגם וכדאי לקחת את החדש יותר (סניק 2).

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...