Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב גולף 1995, אוטומט, 1800 סמ"ק, 135,000 ק"מ.

 

יש לי נזילת שמן גיר; עד כמה שאני מבין הנזילה יכולה להיות רק ממחזירי שמן הגיר; ה אוטו נוסע מצויין, אין שום בעיות גיר - לפני כ-8 חודשים הופיעו לי דפיקות כשגיר החליף הילוכים; הוסיפו לי 1 ליטר שמן גיר והדפיקות נעלמו ואין שום בעיה בגיר.

 

הבעיה היא שאני רואה שיש נזילת שמן גיר וזה בא לא רק מאגן שמן הגיר שעלות החלפת האטם שמן גיר שם היא עד כמה שאני מבין כמה מאות שקלים בודדים - אלא שקיימת לי נזילה גם מלמעלה ואני מבין שזה נזילה ממחזירי שמן גיר.

 

שאלותי הן כאלו:

1. האם כדאי להמשיך לנסוע וכאשר יופיעו דפיקות להוסיף שמן גיר ואם ילך הגיר אז לשפץ את כל הגיר ? ואם כן מה עלות שיפוץ כל הגיר ?

2. האם כדאי להחליף כבר כעת את מחזירי שמן הגיר ? כמה מחזירי שמן גיר יש ברכב שלי דרך אגב ? ומה עלות החלפת מחזירי שמן הגיר ?

(אמרו לי שאם כבר מחליפים מחזירי שמן גיר, אז מפרקים את כל הגיר, ואז כדאי לשפץ כבר את כל הגיר - כי העלות היא אותה עלות ... האם זה נכון ?)

3. האם כשמחליפים מחזירי שמן גיר או כאשר משפצים את הגיר צריך להחליף את כל שמן הגיר ? או שאפשר לשמור את השמן גיר הקיים ולהחזיר אותו למערכת ולהוסיף שמן גיר נוסף חדש אם צריך ?

פורסם

למה להגיע למצב שהגיר יהרס?

במידה ותצטרך להחליף גיר הגיר יהיה משומש שאין לך שום מושג מה עבר עליו.

אתה יודע שהגיר שלך תקין מדוע להרוס אותו?

הרנס את הרכב למוסך מקצועי שיודע לענות לך על כל השאלות ולתת לך דיאגנוסטיקה ברורה על מה אתה הולך לשלם ומה יעשה ברכב ואז תדע בפני מה אתה עומד.

אם הגיר תקין מי אמר שצריך לשפץ אותו? אולי כדאי להחליף מס' דברים על הדרך אבל אם הוא תקין מדוע לגעת בו? שיפוץ מלא יעלה מס' לא מבוטל של אלפי שקלים.

מה שלא יהיה להרוס גיר זאת לא הדרך הנכונה.

אני והרבה מחברי הפורום יכול להמליץ לך על מוסך רון בתל אביב המתמחה ברכבי פולסוואגן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בעיות לא נפתרות מאליהן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=343272 כפי שאתה רואה.

כדאי לך לטפל בגיר, ללא דיחוי לפני שיקרוס (אם מוסיפים שמן והגיר מתפקד כראוי - כנראה שלא צריך לשפצו).

גם אני ממליץ לך על מוסך רון, לא משנה מהיכן אתה בארץ. גש ופתור פעם אחת ולתמיד את הבעיה.

alfa 156 2.5.

×
×
  • תוכן חדש...