Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוספתי תמונה של לוח שעונים שמצאתי באינטרנט- אבל הנורית היא אותה נורית. האם זאת נורית שמן?

בדקתי שמן והיה שליש מהמקסימום. האוטו די קירטע..הוא לא נסע חלק כמו שהתרגלתי.

מה לפי דעתכם הבעיה? אני ימלא שמן עוד מעט שהאוטו יתקרר.

האם עליי לעשות עוד משהו ,או לבדוק עוד דברים שאולי קשורים?

תודה.

speedoodo.jpg

פורסם

זו נורית תקלה כלשהי במערכות המנוע. כנס למוסך שיסרוק את המחשב ויוציא את קוד התקלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי.

בשנתונים אלה, ידועה תקלה במגאן ובקליאו בסלילי ההצתה.

ישנם 4 סלילים, אחד על כל פלאג.

בד"כ אחרי ששובק אחד, שובקים האחרים אחד אחרי השני.

אם אתה רוצה, אתה יכול לבוא אלי, ואוודא איתך איזה מהסלילים שלך פגומים.

אצלי במגאן, החלפתי לפני שנה את כל ה 4 בעלות של 1000 ש"ח, לסלילים מקוריים של חברת וולאו הצרפתית.

את העבודה ביצעתי לבד.

בבדיקה שביצעתי מול החברה, נהוג לקחת עבור זה 2800 שקל שזה כולל חיבור למחשב אבחון, סלילים מקוריים (אך עם סמל של רנו), ועבודה + מע"מ.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
מה לא ברור במה שחברים פה כתבו, זו נורית תקלת מנוע, כלומר בעיה כלשהי במערכת ניהול מנוע.

אני גם מוסיף.

כאשר היא נדלקת + תחושה של מנוע לא עובד "עגול" + חוסר סחיבה = סלילה הצתה

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מסומן בירוק - נורית שמן :|

*תזכיר לי לא לקנות ממך רכב לעולם.

speedoodo.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני גם מוסיף.

כאשר היא נדלקת + תחושה של מנוע לא עובד "עגול" + חוסר סחיבה = סלילה הצתה

לא תמיד. זה יכול להיות חישן גל ארכובה או כל דבר אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו נזכרת לעדכן שרשור מ2010?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אני לא טועה, במנוע 1.2 אין סלילי הצתה נפרדים לכל צילינדר, אלא סליל הצתה אחד רגיל וממנו יוצאים חוטי הצתה רגילים ל 4 מצתים. 100 ש"ח זה כנראה מחיר לסליל משומש.

• תוכן חדש...