Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרשום את הרכיבים שהוא מתרשם מהם ?

אם הוא מתרשם מרמקול X שמוגבר ע"י מגבר של CELESTרע זה רלוונטי לגביו אם הוא יחבר אותו ברכב שלו ( שהוא רכב אחר... ) על מגבר אחר , על יחידת ראש אחרת ?

כבעלים גאה של CELESTRA FA2150 על זוג מידבאסים הרץ מילה, אני מאוד לא מסכים איתך.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

וואו זה ממש נגרר למחוזות חדשים וסטה מהנושא.

אני עדיין מתלבט.....

איך לאמר בעדינות.. מה הפרוצדורה לרכוש מערכת, בלי ללמוד חודשים על גבי חודשים את יסודות הסאונד, תורת החשמל, פיזיקה ושאר גורמים שמעורבים בזה.

אני לא מתענין בסאונד ביום יום, זה רק שכרגע אני זקוק למערכת.

לכן אני מתייעץ אתכם.. (כנות אצלי זו תכונה מאד דומיננטית)

אפשר בבקשה המלצה לרדיו דיסק שתואם את הדרישות שלי (כמו שכתבתי בהודעה הראשית - bluetooth/usb)

את הקומפוננטים הקדמיים הבנתי שהם לא מומלצים כאן, ולא במחיר הזה בכל אופן. ושאני צריך להתעקש לשדרג מבלי לחרוג מהתקציב.

ועל זה אני אערוך משא ומתן עם המתקין שלי.

מהבחירות שציינתי - בסאב יש לי 2 אפשרויות, ובמגבר 2 אפשרויות.. באיזו לבחור? אם באף אחת מהן - אז באיזו אפשרות אחרת כן לבחור?

האם הסטאפ של 2קומפוננטים קדימה + 2רמקולים סטוק בדלתות מאחורה + במגש מאחורה 6.9, מגבר וסאב, כמו שציינתי בהודעה המקורית - זה משהו שנכון לעשות?

תודה רבה אני מקווה שאקבל התיחסות לשאלותיי. :beerchug:

פורסם

ראוי לציין שבפורום ישנם כמה מתקינים מאוד מקצועיים. שווה להשתמש בחיפוש ולמצוא אותם, לנסות ולהתייעץ איתם. אני אישית יודע על ארבעה, שעם שלושה יש לי נסיון כזה או אחר (יעוץ, רכישה וכיו"ב. התקנה אני עושה לבד).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כבעלים גאה של CELESTRA FA2150 על זוג מידבאסים הרץ מילה, אני מאוד לא מסכים איתך.

בעצם אתה אומר שזה בסדר לשפוט ביצועים של רכיב אחד במערכת ולתת עליו ביקורת ?

אני לא אוהב סלסטרה. זכותי , מעניין שכל מי שלא מסכים איתי יש לו אחד.

זה בסדר להקשיב לרמקול במערכת של מישהו אחר ולחשוב שהרמקול ישמע ככה במערכת שלי ברכב אחר ?

אם לא אז מה זה רלוונטי איך רמקול מתנהג ברכב של חבר פורום כזה או אחר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אי אפשר לשפוט ביצועים של סטאפ שלם לפי רכיב בודד.

אפשר לשפוט ביצועים של רכיב בודד אם ביצעת השוואה אחד לאחד, בתנאים הנכונים, להחמרתך, ועידת על הבדלים בין האחד לשני.

במידה ואין בידך בכדי לבצע השוואה בתנאים הנכונים, כמו לחלק נכבד מהקהילה, בין אם זה מחוסר זמן אמצעים או ידע, ניתן להסתמך, או יותר נכון, לבצע ניחוש אינטליגנטי על איך רמקול, או אולי אפילו רכיב אחר, יישמע אצלך ברכב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

2 עמודים והבנאדם לא קיבל תשובה לשאלה שלו:roll:

ההמלצה היא קומפוננט מקדימה וסאב מאחורה, כאשר שניהם מחוברים למגבר, מכיוון שיש לך רמקולים אחוריים של הרכב אתה יכול לחבר אותם לרדיו דיסק ולהמניך אותם דרך הפיידר ברדיו דיסק.

ההמלצה שneorex נתן לך היא טובה ועונה על הדרישות שלך. בקשר למורל דוטק -אתה צריך לחפש בזאפ את הדגם שרשום לידו ovation ולא mkII שהוא הישן יותר, המספר שמצוין ליד (6.5 , 5.25) זה הגודל של הרמקול, אתה צריך לראות איזה גודל יש בדלתות הקדמיות שלך חפש בקישור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=27

עומרי

פורסם
morel dotech ovation 6.5 - 800 שח קומפוננט קדמי

pioner 5050ub-800 שח מערכת בעלת כניסת usb

jbl gto 1004-1000 שח מגבר 4 ערוצים תוכל לחבר 2 ערוצים לקומפוננט ו 2 נוספים לחבר בגישור לסאב

זה יוצא לך 2600 שח ב 700-800 שח יש לך מבחר מאוד גדול של סאבים שאתה יכול להוסיף

וישאר לך עוד כסף להתקנה מקצועית

לא הכנסת כאן רמקולים 6.9 מאחורה..

למה? לא צריך?

אולי איזה פיוניר 300 יספיקו?

פורסם

SROOL צודק , אני יכול לנחש אינטליגנטית איך סט של SCANDENAVIA ישמע אצלי באוטו בלי איטום על פיוניר דולפינים מוגבר ע"י BOSS.

או שלא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
לא הכנסת כאן רמקולים 6.9 מאחורה..

למה? לא צריך?

אולי איזה פיוניר 300 יספיקו?

לא אמררתי שלא צריך פשוט אני לא יודע להמליץ לך על משהוא ספציפי רוב הרמקולים 9*6 נעים בטווח מחירים של 400-500 +- מהרמקולים שברמה סבירה כך שזה גם יכול להיכנס בתקציב שלך בלי בעיה

גם המערכת שהמלצתי לא מגיעה אם אפשרות bluetooth מובנה עם אני לא טועה יש רכיב נוסף שאפשר לרכוש ולחבר למערכת בשביל אפשרות ה bluetooth אבל חוץ מי זה יש לי את המערכת הזו קרוב ל שנתיים ואני מרוצה יש חיבור usb ואת כל הכיוונים שצריך

פורסם

ניחוש יכול להיות מושכל, אני מסכים עם סרול. אבל זה עדיין ניחוש, יכול להיות שצדקת ויכול להיות שלהפך. ככל שרמת הידע שלך עולה, הסיכוי שתהה קרוב יותר ל"ניחוש" עולה.

אני נמצא במסע חיפוש אחרי טוויטר שיענה לצרכים שלי. אין סיכוי שאני אוכל לשמוע הדגמה של טוויטרים ברכב כמו שלי. יש לי טנדר ישן, חבוט וללא בידוד מהותי (כרגע). זה לא אומר שאני לא יכול ללכת ולנסות למצוא על פי שמיעה של רכיב X בכמה רכבים (או אפילו ברכב יחיד) ולעשות סוג של שכלול נתונים על מנת לנסות לקבל מושג על מה יכול להיות ברכב שלי. יהיה הטוויטר אשר יהיה, אני לא יכול לצפות, ואני לא מצפה שזה ישמע כמו אותו טוויטר בבנטלי מבודדת לעילא עם מגברים של בראקס. באותה מידה לא סביר שהרכיב ישמע בטנדר שלי כמו שהוא ישמע כמו בפרייבט ממוצעת עם בידוד בסיסי ומנוע 1600 בסל"ד סרק ומגברי סלסטרה/סאןדאון/אודיסון/אחרים.

לעומת זאת אני כן יכול להקיש מנתונים שונים על התכנויות של מה הכיוון הכללי של רכיב (כמובן שככל שיצטברו עוד נתונים (טכניים או שמיעים) אני אוכל להגיע לסוג של תמונה כללית על התנהגות של X בחיבור לY בתנאים Z). נראה לי שבסופו של דבר טוויטר לא יהפוך ממשי לאלומיניום בגלל הגברה או מיקום גרידא. כנארה שיהיה שינוי, עד כמה אקוטי? תלוי כבר ברגישות של האוזניים שלך כמה תשים לב להבדלים והאם ההבדלים יפריעו לך או לא, וזה, כבר לא קשור לאמפיריות בכלל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...