Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הא, רק עכשיו נופל לי האסימון!

כל השרשור הזה הוא בעצם אלגוריה שאשתך מתלוננת שיש לך ז קטן!

מה, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הא, רק עכשיו נופל לי האסימון!

כל השרשור הזה הוא בעצם אלגוריה שאשתך מתלוננת שיש לך ז קטן!

מה, לא?

לא ציפיתי לתגובה כזאת ממנהל פורום....

פורסם

מתלוצצים ויקטור...

אבל בלי קשר, אתה אשכרה רציני? אשתך נוהגת בתוך גוש דן ורוצה להתנייד בכזאת מפלצת ואשכרה חושבת שהג'ימני הקנה לה מיומנויות חניה של סילברדו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עברתי על כל התגובות ולא מצאתי עדיין את ההודעה שאומרת "סתם צחקתי חברי'ה".

למה אישתך צריכה את הדבר הזה?!? הדבר היחיד שהמפלצות האלה תורמות הם לריקון אספקת הדלק בעולם ומתן זכות קדימה אוטומטי בכל מצב בכביש.

אם היה לי תחנת דלק פרטית וחנייה פרטית ולא משותפת הייתי קונה את הטנק על 4 הזה, חוץ מזה לא מוצא עוד סיבה טובה לקנות את הדבר הזה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מרחב מחיה של בית, אין סוף שימושים, אפשרות לשטח (שבילים ומקומות שאינם צפופים כמובן)

אם היו לי 230 אלף שח, או אם הייתי עצמאי, ללא ספק הייתי רוכש אחד כזה, בלי לחשוב פעמיים.

הוצאות הסולר כאמור מוחזרות, זה עדיף מאשר לקנות טנדר טויטה או איסוזו שם אתה מוכר במס מקמ ה10000 והלאה, ככה שהכל מתקזז בסוף בגלל השווי שימוש 0.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למה אישתך צריכה את הדבר הזה?!? הדבר היחיד שהמפלצות האלה תורמות הם לריקון אספקת הדלק בעולם ומתן זכות קדימה אוטומטי בכל מצב בכביש.

נפתחה ההרשמה לגרין פיס, תירשם לפני שייגמר ולא הבנתי את עניין הזכות קדימה האוטומטי, קיצור תסביר.

אתה מבין שמבחינת אחזקה אתה הולך להוציא פי שלוש כסף לפחות??

אני מתנייד לפעמים על סילברדו 2007 , הרכב נוח ומרווח מאוד אבל הדלק יורד יותר מהר מאשר המד מהירות עולה.

מוסכי umi ממה שאני חוויתי לא ממש מכירים את הרכב וכל תקלה זה סיפור אצלם, סך הכל הרכב מאוד אמין אבל תקלה חוזרה שאני יודע עליה היא עם הטורים של המנוע שעולים לבד בפארקינג, משהו הזוי שעד עכשיו במוסך לא הבינו את התקלה והחליפו כבר 2 חיישן סל''ד ומחשב רכב, מזל שזה על חשבון החברת ליסינג:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טוב נו....

זהו, התפשרנו....

אני קונה לה פיאט 500 קבריולט ומקיף את הרכב בחיישנים שיהיה לה קל להחנות :lol:

מזל שהיא ויתרה על המפלצות.

פורסם
טוב נו....

זהו, התפשרנו....

אני קונה לה פיאט 500 קבריולט ומקיף את הרכב בחיישנים שיהיה לה קל להחנות :lol:

מזל שהיא ויתרה על המפלצות.

לי קצת צרם שכתבת "אני קונה לה".

ומה היא עושה לךבתמורה? שירותי נקיון וכביסה? שירותי מין?

מה הכוונה ב"אני קונה לה"?

חשבתי שהכספים של הבעל והאישה (ככה זה אצל אנשים נורמליים, לא?) וההכנסות, הן משותפות.....

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
לי צורם בעיקר שאתה נכנס לחיים האישיים שלו, מה זה עניינך?

לא מדברים כך לנשים, או על נשים, נקודה.

"קונה לה"?

כשהיא עושה קניות לבית וכ'ו, הוא אומר: נתתי לאישתי את האשראי. ?????

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

וואי וואי, הבנאדם פתח שרשור בפורום, לא ברור אם הלצה או רצינות, הלכתם איתו לגרין פיס, חניות בת"א, איך מתנהגים לאישה.

הלו, זה פורום רכב או פורום הסתדרות המורים ?

הבנאדם רוצה לקנות לאשתו משאית ליום יום, מה אכפת לכם ?

ספרו מה שאתם יודעים, אל תכנסו לו לחיים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

1+

חוץ ממה שרשמת על הגרין פיס כי לא רשמתי את זה לו, זה היה מכוון למישהו אחר פה שהתחיל לדבר על זכות קדימה אוטומטי ומשהו על בזבוז דלק ועוד כמה דברים :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אשתי עצמאית, עובדת למחייתה / מחייתנו (מה שנוח לכם) ויש לה כמובן כרטיס אשראי משלה (ויותר מאחד).

הביטוי "קניתי לה" מקובל מאוד בתחום הרכב, בו, מה לעשות, לגברים יש לרוב הרבה יותר ידע מהנשים והם אלו שבסוף הולכים וחותמים על טופס ההזמנה. גם אם האישה בחרה את סוג הרכב, הצבע, האיבזור וכל השאר, עדיין עצם חתימת הבעל על טופס ההזמנה ברוב המקרים הוליד את הביטוי "קניתי לה"...

חשוב לבדוק דברים נוספים ברכב שלרוב הנשים פחות מודעות להם (יסלחו הנשים עם הידע ובראשם הצלמת ל' ועוד..) לי היה חשוב לבדוק תוצאות הרכב ב - NCAP ואבזור בטיחותי נוסף למען שלום הילדים. גם שנות אחריות, מוסכים מורשים ועלויות נלקחו בחשבון ואת זה עשיתי אני, כי לפחות במקרה שלנו, אני מבין בזה קצת יותר.

אני לא פותח פה דיון על גברים ונשים בעולם הרכב, רק מציג את המצב הספציפי אצלי ומסכים עם מי שכתב "נא לא להתערב לאדון בחייו האישיים".

אני לא רואה פה שום בעיה (וגם אשתי לא).

ולמי שרוצה לדעת: השרשור נפתח כהלצה ונגמר עם הרכב שבאמת קנינו (בדגש על קנינו)

ערב טוב לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...