Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי,

החשש והפחד שמשתק אותך עכשיו הוא לא תיקונים, טיפולים, נוחות, או אביזרים....

ביננו, הפחד הוא מהשקט של הטלפון לאחר הפרסום עוד שנתיים - שלוש בלוחות המודעות.....

השאלה אם זה מה שיוביל אותך. כי אם אתה חושש לקנות "משפחתית" אז כנראה לעולם לא תקנה מיטו ושות'.

יתקנו אותי מומחים גדולים יותר פה, אבל לדעתי הצנועה, אם בסופו של יום לא תשתמש ברכב בצורה ספורטיבית, ואם אתה לא רואה בו פלטפורמה לשיפורים, המאזדה תספק אותך ותתן לך גם את השקט הנפשי שאתה כ"כ מפחד ממנו.

האמת, לטעמי גם ה 3 בגרסת 2 ליטר חמש דלתות יפה ומרשימה מאד. לטעמי בצבע הנכון יפה בשתי דרגות מהלאון , אבל זה עניין של טעם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלאון תעשה כ14 קמ לליטר במשולב

המזדה עושה 10 (לגרסת 2000)

למזדה תיבת הילוכים מיושנת.

חבר מחזיק אחת שנת 2010, הוא דיי מרוצה, אבל אני רואה את המזדה כשבלונית, עצלה, למרות המנוע ה"גדול" היא ממש לא נותנת לך להרגיש כוח.

חייב לחזק - המאזדה לא חזקה כפי שהיא מצייטרת לפי מספר חברי פורום. בהאצות ביניים היא מ-א-ו-ד עצלה. בנוסף, היא שתיינית דלק לא קטנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הלאון בהחלט נהנית מביצועים משובחים ( הנתון שהובא למעלה על צריכת הדלק שלה מאוד אופטימי ), אלא שאין לשכוח שנסיעתה מאוד קשה, ההגה לא ממש טוב ( הרבה פחות מגולף למשל ) ועיצוב הפנים לא מבריק. בקיצור לפני כל החלטה כדאי מאוד ל"עשות סיבוב". בכל מקרה תחושת הכח ה"משכרת" שלה, למי שזה חשוב, מעמידה את המזדה כאופציה הרבה פחות נחשקת.

פורסם

לדעתי,על הלאון הזו תפסיד הרבה יותר בעוד שנה-שנתיים.

הסיבה פשוטה- בעוד /נתיים שוב צ'מפיון תעשה מבצעים ותציע הנחות של עד 10,000 לרכב חדש ואז,כאשר תרצה למכור רכב בן כמעט 3 הפערים לא יהיו כל כך גדולים בין המחיר שלך למחיר של חדש.

במאזדה בד"כ אין מבצעים בסוכנויות לרכב חדש (במיוחד לא בדגם הספיריט ,שדי נדיר בליסינג אם כי אנחנו רכשנו אחת כזו ומרוצים מאוד).

אני לא מדבר על מתנה של אבזור כזה או אחר אלא להנחה משמעותית כמו של סיאט/שאר המכוניות המקבילות תוצרת VAG.

מעבר למחיר למאזדה יש יתרון מהותי-תיבה אוטומטית חדישה,בעלת 5 הילוכים,שחסכונית יותר בדלק בהשוואה לספיריטים ממודלים קודמים לעומת הלאון שלגבי תיבת ה-DSG שלה יש לא מעט הסתייגויות /תקלות/ספק תקלות כמו רעשים מהתיבה

וחס וחלילה ארם יקרה משהו אחרי האחריות-חבל לך על הזמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הלאון תעשה כ14 קמ לליטר במשולב

המזדה עושה 10 (לגרסת 2000)

למזדה תיבת הילוכים מיושנת.

חבר מחזיק אחת שנת 2010, הוא דיי מרוצה, אבל אני רואה את המזדה כשבלונית, עצלה, למרות המנוע ה"גדול" היא ממש לא נותנת לך להרגיש כוח.

בסיבובים היא טובה, יש טוענים שמאוד, הבעיה היא, שבלי כוח, אתה לא יוצא מהסיבוב כמו שצריך, אז מה עשית בזה?

למזדה ספיריט יש תיבה אוטומטית 5 הילוכים , כמו לסיוויק , ובשתיהן התיבות עובדות מצוין ואמינות מוכחת לשנים רבות. המאזדה וההונדה הם בין הרכבים הפופולרים ביותר (בקטגורית הקומפקטיות) במדינות רבות כמו ארה"ב וקנדה. גם שם מכוניות אלו שומרות על ערכן שנים רבות בשוק המשומשות וניתן לראות על הכבישים הרבה הונדות ומאזדות ישנות מאוד שעדיין בשימוש יומיומי (ממש כמו בישראל). סיאט לא נמכרת שם אבל גם מכוניות אחרות של פולקסווגן רואים שם הרבה פחות....

פורסם
אתה מגזים, לשכן שלי יש סקודה סופרב 1.8TSI שמעתי הרבה דברים טובים על המנוע אכן מנוע מצויין והחלטנו לבדוק כמה ה TSI יותר מהיר מ 2.0 אטמוספרי שלי, בדפי נתונים מאזדה ספיריט (דור קודם) המיאוץ ל100 הוא כ 9 שניות, ושל סקודה הוא 8.7 שניות, במירוץ הקטן שעשינו לא היה הבדל.

התוכל לומר מה הרלונטיות של דראג רייס בין שתי מכוניות לא ממש קשורות לנושא השרשור כשנהג של לפחות אחת מהן כנראה לא לגמרי שולט ברכבו, ונהג של לפחות אחת מהן לא לגמרי שולט בנתוני נייר של רכבו?

פשוט תעשה נסיעת מבחן בלאון וב-3 ספורט/ספיריט החדשה כמו ש-tayrie עשה ותרגיש את ההבדל. גם בפתיחות ברמזור, אם זה מה שעושה לך את זה, וגם (בעיקר?) בהעצות ביניים.

זה שלאון הנ"ל "קורעת" את 3 הנ"ל בהאצות לא אומר שלאון זה רכב "יותר טוב". הוא פשוט שונה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
למזדה ספיריט יש תיבה אוטומטית 5 הילוכים , כמו לסיוויק , ובשתיהן התיבות עובדות מצוין ואמינות מוכחת לשנים רבות. המאזדה וההונדה הם בין הרכבים הפופולרים ביותר (בקטגורית הקומפקטיות) במדינות רבות כמו ארה"ב וקנדה. גם שם מכוניות אלו שומרות על ערכן שנים רבות בשוק המשומשות וניתן לראות על הכבישים הרבה הונדות ומאזדות ישנות מאוד שעדיין בשימוש יומיומי (ממש כמו בישראל). סיאט לא נמכרת שם אבל גם מכוניות אחרות של פולקסווגן רואים שם הרבה פחות....

מממ... נראה לי שאתה מתבלבל, בארה"ב ויפן אין שום מאזדה בין המכוניות המובילות, בארה"ב מהיפניות זה הרבה טויוטה, קצת ניסן וקצת הונדה ואצל היפנים זה הרבה טויוטה הרבה הונדה וקצת ניסן:

http://autos.aol.com/gallery/best-selling-cars/

http://www.etawau.com/HTML/Car/INDEX_TopJapan.htm

ונראה שרק בארצנו הקטנה כולם מתים על מאזדות :lol:

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=816970&contrassID=2&subContrassID=0&sbSubContrassID=0

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
הלאון לא תתחלף בשנה-שנתיים הקרובות.

רוני

ציטוט מגלובס לגבי ליאון חדשה:

אם לסמוך על העיתונות בחו"ל, תוצג המכונית כבר בתערוכת ז'נבה, מה שעשוי להביא אותה אלינו באמצע 2011
פורסם

לא שזו אינדיקציה הכרחית בכל הנוגע לאיכות, אבל פולקסוואגן רואים לא מעט בארה"ב. המון ג'טות ומפתיע יותר ג'טות ישנות, מה שאנחנו מכירים כבורה, שזוכות ליופי של עדנה שם ואפילו מקבלות מיקצי שיפורים נחמדים פה ושם.

• תוכן חדש...