Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיעלו את הקנס ל 5000 ש"ח אולי ככה אנשים באמת יפסיקו להשתמש בנייד.

להמון, המון משפחות (שלא להגיד רוב?) בישראל, לחטוף קנס של 1000 ש"ח זה אשכרה משהוא שמשבש את הנהלת החשבונות הביתית לאותו חודש, זה לא 200 ש"ח קנס שאתה משלם תוך כדי סינון "שיהיה להם לתרופות", זה אלפיה שלעיתים מחייבת לוותר על משהוא שתכננת לאותו חודש ועדיין אתה רואה מגפה של אנשים נוהגים ומדברים תוך כדי אחיזת הטלפון ביד.

תעלה את הקנס ל 5000 ומספר העבריניים אולי קצת ירד אבל מהר מאוד תיתקל באלפי תיקי בית משפט (חביבי, ל 5000 ש"ח קנס אני לוקח את העו"ד הכי טוב בתחום ועוד נשאר עם עודף) ובמאות תיקי הוצאה לפועל פשוט כי זה סכום לא רציונלי למשפחה לשלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואת החומרה איפה תעדכן?

המחשב שלי כל הזמן מזהה חומרות חדשות והאמת, אין לי מה לעשות עם כולן אז אני יכול להלוות לו כמה...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הצעת חוק הבאה: להתקין על כל רכב חדש שמגיע מהחברה משבש קליטה ככה שאנשים לא יוכלו להוציא ולקבל שיחות מהטלפון הנייד.

שיציעו הצעת חוק שהרכב יגיע עם משבש ראדר של המשטרה :lol:

פורסם

תראו, אתם צוחקים על הנושא של הדיבורית.

זה די טיפשי לחייב כל רכב חדש בדיבורית, מכיון שלא לכולם יש היום BT ומכיון שעולם הסלולר עף קדימה בצעדי ענק.

אבל אני יכול לאמר לכם:

היום בבוקר קניתי רכב, נסעתי מפ"ת לחולון, ללא דיבורית, חשבתי שאני משתגע.

אני רגיל שיש לי דיבורית בכל רכב, נסיעה של 20 דק' ושיחת טלפון אחת לא חשובה בכלל, הוציאה אותי מדעתי.

מיותר לציין שלא עניתי וחיכיתי פשוט לסוף הנסיעה (שבה התקנתי דיבורית כמובן).

ככה שהיוזמה אולי מבורכת, הביצוע כנראה קצת פחות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני ממש לא מבין את הצורך בזה.

לי ישי שלוש מכוניות שבהן אני משתמש באופן סדיר ויש לי דיבורית רמקול שמתחברת לאן שאני רוצה.

פשוט לוקחים את הדיבורית איתכם כשעולים לאוטו וזהו.

אם מחליפים אוטו פשוט לוקחים אותה איתכם.

זה כמו הפלאפון, פשוט נמצאים איתו כל הזמן. זה חלק מהפק"ל.

• תוכן חדש...