Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכנן לטוס לארצות הברית בסביבות ה 27.10 , המסלול המתוכנן הוא- לוס אנג'לס, וגאס, מיאמי, אורלנדו, ניו יורק.

אני נורא חושש להתאכזב מהטיול עקב המזג אויר.

אני כנראה אהיה בלוס אנג'לס 4 ימים,

וגאס 7 ימים

מיאמי 3 ימים

אורלנדו 4 ימים

וניו יורק 12 ימים.

בערך חודש של טיול.

אני יודע שבניו יורק יהיה קר, אבל אין לי בעיה עם זה.

הפחד שלי הוא בלוס אנג'לס ווגאס, אני אוכל להנות גם מהבריכות במלונות? המזג אויר יתאים?

ומה עם מיאמי ואורלנדו? אני יודע שאלו מקומות עם מזג אויר טרופי, אבל מה זה אומר על פני השטח?

זה יהיה חבל מאות לא להנות מהחופים המדהימים של מיאמי, ולא להתנועע בחופשיות בפארקים באורלנדו.

אני נוסע בתקופה טובה?

אני נורא חושש להוציא כל כך הרבה כסף ולהתאכזב.

אנא ייעצו לי.

פורסם

בווגאס אין לך בעייה, דומה לאילת במזג האוויר ובכל מקרה לא תרצה לבלות בבריכות שם, כשתגיע תבין...

לדעתי אתה מבזבז את זמנך בלוס אנג'לס, לטעמי יומיים מספיקים לעיר הלא סימפטית הזו.

האם אתה מתכנן לטוס בין המקומות?

למה אתה מוותר על סן-פרנסיסקו? מקסימה!!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מה יש לעשות בסן פרנסיסקו? פשוט הרבה אנשים שאני מכיר שהיו שם התאכזבו ואמרו לי שהמקום משעמם ולדלג עליו.

סן פרנסיסקו היא אחד המקומות היפים והמיוחדים בעולם, וזו לא רק דעתי.

לעומת זאת לוס אנג'לס משעממת ואפורה(זו כן דעתי).

אם אתה רוצה תשובות תענה לשאלות שנשאלת...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סן פרנסיסקו היא אחד המקומות היפים והמיוחדים בעולם, וזו לא רק דעתי.

לעומת זאת לוס אנג'לס משעממת ואפורה(זו כן דעתי).

+1

בLA אין מה לעשות יותר מיום-יומיים בתור תייר, וסן פרנסיסקו מדהימה (אני אישית גם נורא אהבתי את סן-דייגו).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כן בהחלט, אני מתכוון לטוס בין המקומות.

אני יודע שזה ייקר לי את הטיול משמעותית, אבל אני לא מתכוון להשכיר רכב, אני אתנועע בעזרת מוניות ואוטובוסים בעיקר.

אני אשקול את צעדיי בקשר ללוס אנג'לס, כנראה אקצר, אבל מה בדבר מיאמי ואורלנדו?

פורסם

אם אתה כבר מגיע עד ניו יורק אתה פשוט מוכרח להגיע למפלי הניאגרה. הייתי בחודש שעבר בניו יורק ופשוט השכרנו רכב והגענו עד הניאגרה (קנדה). זה מקום מדהים שבשום אופן אסור לוותר עליו. הנסיעה אורכת בערך כ14 שעות אולי יותר אבל זה פשוט חובה. ודעתי האישית היא שאת ניו יורק אפשר למצות בשבוע ימים כולל כל המוזיאונים האפשריים סנטרל פארק ועוד אתרי תיירות. אם כבר אתה עושה טיול ארוך אתה יכול להגיע לכת האמיש הם נמצאים בכמה מקומות והם ממש אנשים מיוחדים.

פורסם

מזג האויר יהיה קר עד קר מאוד, אולי מושלג בחלק מהזמן וחלק מהמקומות. אז מה? אתה מגיע לשם כל יום? תהנה ותכייף.

גמני מצטרך להמלצה עם סן פרנציסקו במקום ל"א. פי אלף מהנה ויפה. (לכל היות רבקר בדיסנילנד וסן דייגו).

בוגאס נסו לארגן טיול לגרנד קניון.

אם אינך מתכנן שייט במיאמי או נסיעה בגשרים הגדולים שבסביבה- ניתן לקצר או לדלג.

ליד ניו יורק ( כמה מאות ק"מ בארה"ב זה ליד) יש לך את וושינגטון, הופ שהיא חביבה על הדרך, ביח"ר הארשי לשוקולד (זה גם שמה של העיר בה הוא נמצא) והביקור שם מתוק ומהנה, אזור האיימיש היה גם לי מעניין,

שים לב: בעונה הזו אתה יכול לנסוע לניארה פולס דרך ניו אינגלנד לצפות בשלכת הצבעונית וזה מקסים. שווה ביקור רק למטרה זו.

אם בא לכם, אפשר לסיים במונטריאל (עדיפה לביקור על פני טורונטו) ולחזור משם לארץ הקודש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חברים, אני חולק על דעתכם,

הייתי בארה"ב לפני שלוש שנים, הייתי בניו יורק, LA, ווגס, סאן פרנסיסקו וסאן דייאגו,

בניו יורק הייתי בערך 10 ימים, אחרי שלושה ימים מיציתי, הכל אותו דבר שם...

ווגס וLA היה מטורף, אני לא מבין איך היה לכם "אפור ומשעממם" ,

דברים שאני זוכר משם,

דבר ראשון זה רודאו דרייב, מקום של כל הסלאבס והמליינים שם, חנויות מטורפות, בתי קפה מדליקים, והעיקר מכוניות מטורופות.

דבר שני, שדרת הוליווד, מי לא רוצה לראות את הכוכבים על הרצפה ? שדרה מגניבה ואפשר לעבור עליה בחצי יום.

דבר שלישי , סיקס פלגס (לצערי לא הייתי שם)

דבר רביעי , יוניברסל סטודיו, מקום מטורף ואסור לפספס.

דבר חמישי סוכניות ומוסכים של רכבים אקזוטיים, אני עברתי במקרה ליד מוסך של לוטוס, והצצתי פנימה, חווייה...

דבר שישי, דיסני וורלד (לא בדיוק בLA אבל קרוב).

סאן פרנסיסקו - אם אתה לא הומו אין לך מה לחפש שם.

סאן דיגו- מקום בסדר, אפשר לוותר.

ווגס- פה מגיע כל הכיף של הטיול, מקום שאתה לא תרצה לעזוב, לא תרצה שהטיול יגמר...

מלונות מטורפים, רכבים מטורפים, בנות מטורפות...

כל לילה מסיבות מטורפות בכל מלון.

בקיצור תעשה חיים...

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...