Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזאוני רכב בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן לבקר בסוף השנה בברלין - המלצות למוזאוני רכב (בעיקר רכבי אספנות) בעיר או בסביבה הקרובה מאד, אתרים/תצוגות שנתגלו באקראי ויש כתובות / גלריות לרכבי אספנות - בקיצור כל מידע על מקום שבו יש תצוגה מעניינת של רכבי אספנות - תתקבל בברכה.

מצא משה

פורסם

במזרח העיר, בשוליה של שכונת מגורים ישנו מעין מחסן, שהוא האנגר ענק בו מאוכסנות מכוניות אספנות רבות.

בצמוד למקום הזה שוכנת סדנא שמשחזרת רכבים וגם מספר סוכנויות שמתעסקות במכירה של רכבים קלאסיים.

המקום מאוד קרוב [מרחק הליכה] מהדילר של BMW בברלין.

הרחוב אמור להיות משהו שמתחים בWR שטראסה, בערב אהיה בבית ואנסה לדלות את שם הרחוב.

אני הגעתי לשם בעקבות המלצה של חבר הפורום - AMOSBMW שדי "גילה" לי את המקום.

ביליתי שם יום שלם מרותק לחלוטין לכל המכוניות שהסתובבו שם.

ובכן -

הנה השרשור המקורי שעוסק במקום הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194981

והנה הכתובת:

Wiebestrasse 36 – 37

10553 Berlin

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זה אומנם יותר גימיק מאשר רכב אספנות אמיתי, אבל בברלין, ממש ליד צ'ק פוינט צ'ארלי (וליד ארומה...:roll:) יש סוכנות השכרה של טראבאנטים.

שוכרים טראבאנט ונוסעים איתה לסיור בעיר - לא עשיתי את זה מפאת חוסר זמן, אבל זה נראה לי רעיון מדליק.

פורסם

אני הייתי לאחרונה בברלין ואפילו העליתי שרשור בנושא.

אמורה להיות תצוגת רכבי אספנות במוזיאון הטכני של ברלין. עם המזל שלי, כשהגעתי לשם, התצוגה הייתה סגורה עקב שיפוצים... :x.

אבל אני ממליץ לך ללכת לשם בכל מקרה. יש שם דברים מעניינים לא-פחות, ומי יודע, אולי סיימו עם השיפוצים...

עריכה: עכשיו אני נזכר שה-BMW שאהבת מהשרשור על ברלין חנתה ליד המוזיאון הנ"ל. אם זה לא סימן משמיים ללכת לשם אז אני לא יודע what else...

• תוכן חדש...