Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע , בשביל מה גגות למשטרה? :shock:

לתפוס אנשים עם חבלים לגג?

לא גגות,גגונים עם "דבורות" עליהם.

כל ג'טה שניה בצבע שמפניה כבר באה מציודת עם הגגונים.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש נהגים שבמראה האחורית מזהים את הסירנות הגדולות שעל גג הניידות גם אם הן כבויות (ביום במיוחד אפשר לזהות) לכן שמו את הסירנות במקום סמוי.

אני מתכוון, שאם כבר זה כבר סמוי, למה לעזאזל להשים סירנות גאדמת?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אלמוגית, אם מתנ"א יסעו על מאזדה 3, סבתא שלי עם הקורקינט תוכל לברוח להם... קצת פוגם ביכולת האכיפה.

לא שהמאזדה 6 או ה- B4 או הג'טה והפאסאט מהירות במיוחד, אבל לפחות הן מסוגלות להתקרב לאיזור הספרה 2 מצד שמאל במד המהירות.

אתה חי בסרט שהמכוניות האלו חלשות ... ולא רק להתקרב ל200 הן גם עוברות את זה ועוד איך

פורסם

א. תביא נתוני יצרן על מהירות מקסימלית בבקשה :roll:

ב. "חלש" או "חזק" זה יחסי, כל אחד ונקודת ההשוואה שלו בחיים :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה כולם מתרגשים,

תוך שבוע שבועיים נקבל עדכונים פלוס תמונות של הרכבים פלוס צבע ואבזור ואז נתחיל להתרגל גם אליהם (עד שהם יתחילו להגיע למוסכים עקב בעיות שאין לרכבים האחרים שלהם).

חוץ מזה שוולנטיין מגלה את כל הניידות כבר מק"מ לפני שרואים אותם .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

עזבו, כבר פעמיים ראיתי שוטרי מתנ"א בפג'ו 107 שכורה בצבע שחור, באזור המרכז.

מגיע להם העונש הזה אחרי כל ה B4 והג'טה!

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
לא גגות,גגונים עם "דבורות" עליהם.

כל ג'טה שניה בצבע שמפניה כבר באה מציודת עם הגגונים.

אפשר דוגמה? לא שמתי לב לזה

פורסם

זה דבר מקובל מאוד שניידת משטרה תהיה רכב שמעמדו קצת מעל הסטנדרט או לפחות בשכבה העליונה שלו, ואני לא חושב שזה משיקולי מרדפים אלא יותר עניין של מעמד ותדמית. בארה"ב למשל כבר שנים משתמשים בפורד קראון ויקטוריה - רכב שבארץ היה נחשב לפרימיום. גם בארץ זה לא משהו חדש: B4, פסאט, קארינה. הייתי אז קטנצי'יק אבל נראה לי שגם הסיירה הייתה משהו מכובד למדיי. מישהו יודע להמשיך ברוורס? סתם מעניין...

פורסם

התרגלתי כבר לרעיון שהמשטרה משקיעה כסף ואנרגיה לשווא, עכשיו גם התחילו להפעיל את השכל - מדהים!

אולי זה עניין של זמן עד שהם ייקלטו שהם "נותנים פול גז בניוטרל" ויתחילו לתפוס נהגים מסוכנים באמת מאשר נהגים עירניים שקולטים אותם מקילומטר במראות. :)

לגופו של עניין, יש דבר אחד שלא ישתנה, השוטר זה אותו שוטר שנוהג בניידת בצורה מזלזלת בסביבה (ובמקרה שקלט אותך גם יצמצם טווח באגרסיביות) וקל מאוד לזהותם גם בשל כך.

אני מקווה שהם יתיישרו עם משרד התחבורה ויתחילו לחשוב איך הם עושים את הכבישים בטוחים יותר לנהיגה נמרצת.

(מבחינתי שיחלקו דוחות לכל התקועים בשמאלי יותר מ3 שניות ללא הצורך ולאלה שלא מצליחים לשמור על נסיעה במרכז הנתיב שלהם)

פורסם
פורד קראון ויקטוריה - רכב שבארץ היה נחשב לפרימיום.

קראון ויק רכב מאוד מיוחד. כניראה זה רכב פרטי יחיד עם שלדת סולם שעדיין מיוצר. יש לו כמובן מנוע בריא V8, אבל עם פחות מ300 סוסים. ויק מיוצר רק עבור ציי רכב, כגון מונית, משטרה, כוחות ביטחון ולקוח פרטי יכול לקנות אותו רק כמשומש (רק להבדיל למכאן שמכוניות משטרה לשעבר נמכרות עם 400,000 כשהן גמורות וקרועות, שם מכוניות 2008 כבר נמכרות לידיים פרטיות עם כ-150,000ק"מ שזה כלום בלאי לרכב כזה במחירים של 6,000$). לינקולן טאון קר מבוססת על אותה שלדה.

זה בהחלט ראוי שמשטרה תיהיה מצויידת ברכבים ייחודיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשבארץ יהיו כבישים כמו בארה"ב - אז ניידות כמו קראון ויקטוריה יהיו הגיוניות. בינתיים, אין למשטרה שום סיבה להחזיק מכוניות חזקות יותר מ-B4 Spec-B שיצא לי לראות (יחידות בודדות כמובן).

פורסם

אני גם ראיתי יונדאי אקסנט עם שוטרים בפנים לא יודע עם זה מתנדבים אבל היה להם אפוד זוהר עם כתב של משטרה.

לגבי הציוד שיהיה בניידות אלו זה יהיה מולטנובה F6 שמבוסס על גלאי רדאר..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשטרה משתמשת הרבה ברכבים שכורים, ראיתי שוטרים במאזדה 3 ביונדאי מטריקס ובגטס של אלדן. בדרך כלל הם מלבישים את האפוד הזוהר שלהם על הכיסא כך שאפשר לזהות שאלה שוטרים. לדעתי כל העניין של ניידות תנועה סמויות זה טימטום. שוטרים צריכים להראות נוכחות בכבישים כדי להרתיע עברייני תנועה, לא ליסוע אחריך ברכב סמוי כאילו אתה איזה סוחר סמים ,למדוד לך מהירות ואחרי זה לעצור אותך בצד כי נסעת 10 קמ"ש יותר... אבל מישהו צריך לשלם על כל הרכבים החדשים האלו לא?:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...