Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, במשך חצי שנה האחרונה הוחלפו צלחות פעם אחת, ופעם אחת עברו חריטה כי האוטו התחיל לרעוד בלחיצה על הבלמים.

בימים האחרונים הרעידות שוב חזרו ובמהירות שיוט של 100-120 קמ"ש האוטו מרגיש כאילו מנותק מהכביש ולא מגיב טוב לסיבוב ההגה.

אחרי שביקרתי במוסך הקבוע שאני מטפל, הומלץ לי להחליף צלחות שוב, דבר שאני יודע בוודאות שיפתור את הבעיה רק זמנית.

אז הלכתי לעוד שני מוסכים שהמליצו על אותו דבר. בסוף החלטתי ללכת למישהו שעובד רק עם הונדה ובעיקר הוא משפר הונדות.

אחרי בדיקה של הרכב, הוא ציין שהנאבות של הרכב כבר עייפות וצריך להחליף אותן.

אפשרות אחרת שהוא סיפר לי עליה, שאפשר לקחת את הרכב לאיזשהי מכונה שדמה מצב נסיעה ברכב, ע"י פירוק שני הגלגלים הקדמיים, וחריטת הנאבות והצלחות תוך כדי שהרכב "נוסע" על המכונה.

רציתי לדעת האם הדבר הוא בר ביצוע? ואיפה אפשר למצוא מוסך באיזור חיפה והקריות שמתמחה בדברים האלה . ?

תודה מראש.

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם

בהחלט בר ביצוע. חריטת צלחות על הרכב סביר להניח שתפתור אחד ולתמיד את בעיות הרעידה בבלימה שאתה חווה.

מספר מצומצם של מוסכים מפעילים ציוד כזה והאמת שאין לי מושג מי באיזור חיפה עושה זאת.

נמתין לאלו שמכירים את המוסכים באיזור.

פורסם

אוקיי, אז עניין המיקום לעוד אנשים שיודעים.

אבל נניח ואני עושה חריטה בשיטה הזאת, האם בעתיד כשאני אצטרך להחליף צלחות, אצטרך שוב לעשות חריטה ?. אם כן, אז יותר כלכלי בשביל לקנות נאבות חדשות וזהו, לא ?.

ובכלל, מה העלות של נאבות חדשות פחות או יותר.

שונא גזענים !.

פורסם

עד כמה שאני יודע הנבות הם "חתיכת" ברזל מסיבי שתופס את הגלגל ואני לא רואה אך יש מצב שהם יכולות להתעייף, תקנו אותי אם אני טועה.

אני הייתי ממליץ לך להחליף את הצלחות לצלחות איכתיות מקוריות, צלחות טובות יהיו רגישות פחות לעיוותים כתוצאה מחום הנוצר כתוצאה מהבלימה, כמו כן צלחת שנחרטה אפילו פעם אחת מאבדת מהעובי שלה, יכולת פיזור החום שלה יותר נמוך ולכן רגישה יותר לעיוותים שיכולים ליצור רעידות, אך אתה לוחץ על הבלם? , יכול מאוד להיות שנהג שרגיל לילחוץ לחיצות חזקות עם הפסקה (פימפום) יגרום לעיוות גבוהה ומהיר יותר של הצלחות מאשר נהג שלוחץ על הבלם בצורה מתונה שמתגברת עם הזמן ונשארת כמה שיותר יציבה.

פורסם

בקשר לנבאות, ידוע שברכבי הונדה מסוג אקורד, מתחילות להתעייף אחרי שעברו את ה 200K ק"מ. אצלי זה כבר 240K.

בקשר לבלימה, אני משתדל לבלום כמה שפחות. כשאני רואה רמזור אדום מרוחק אני משחרר את הגז ונותן לרכב להתגלגל ולא ממשיך ללחוץ עד שאני מגיע לרמזור. בתוך העיר הדבר, נסיעה רגועה לחלוטין ולחיצות עדינות על הבלמים.

בקרוב אני מתכנן שדרוג מסיבי לרכב, בגלל זה אני אזמין צלחות מחוררות עמידות לחום גבוה, או שאני אלך על מקורי של הונדה.

שונא גזענים !.

פורסם
בהחלט בר ביצוע. חריטת צלחות על הרכב סביר להניח שתפתור אחד ולתמיד את בעיות הרעידה בבלימה שאתה חווה.

מספר מצומצם של מוסכים מפעילים ציוד כזה והאמת שאין לי מושג מי באיזור חיפה עושה זאת.

נמתין לאלו שמכירים את המוסכים באיזור.

אפשר לקבל קישור למבנה המכשיר החורט על הרכב ?

פורסם

תודה דניאל. על מכשיר כזה אני בדיוק מדבר.

ידוע לך על איזה מוסך באיזור חיפה, קריות אפילו בצפון כולו, שיש לו מכשיר כזה ?

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...