Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התבלבטות בין כמה מחשבים לCAR PC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחשב יד 2 שמור ולא יקר.

בעקבות זה שזה CAR PC אני לא חושב שצריך להשקיע אלפים על המחשב הזה מכיוון שלא עושים בו שום דבר חוץ ממוזיקה.

לכן החלטתי לעשות חיפוש קטן ולראות מה יד ליד 2 להציע לי..

והינה מה שמצאתי:

מחשב פנטיום 4. סוקט חדש 775.

מעבד אינטל פנטיום 3.2 עם טכנולוגית HT.

לוח ASUS P5GV-MX עם יציאת PCIe.

זיכרון קינגסטון 1.5GB DDR400

הרדיסק 80GB של WD

כרטיס מסך X550 עם 256MB זיכרון.

כונן DVD

מחיר 380 ש"ח.

מעבד אינטל (לא סלרון) תושבת 775 פין.

דיסק קשיח מקסטור בנפח 120 גיגה.

זכרון 1 גיגה.

כונן די.וי.די .

לוח אם תוצרת אסוס דגם P5VDC-X .

כרטיס מסך תוצרת Winfast עם מעבד גרפי Fx5200 ו- 128 מגה זכרון.

מחשב פנטיום 4 מהירות 3 גיגהרץ

מחיר 310 ש"ח

מחשב עם מעבד פנטיום D 820 (שתי ליבות) מהירות 2.8GHZ 1MB*2 CACHE , זיכרון 1GB 667 שתי יחידות, לוח אינטל D102GGC2, כרטיס מסך GEFORCE 7300 128MB DVI VGA ,דיסק קשיח WD 160JS, מארז מאוורר עם כניסות אודיו וUSB קדמיות, צורב DVD.

450 ש"ח.

מה לדעתכם הכי משתלם מבין שלושתם?

ואם יש לכם הצעות אחרות של מחשבים שניתן למצוא יותר טובים אשמח לשמוע עליהם(עד 500 ש"ח)

חשוב לציין שאני לא מחפש מארז של מחשב כזה כי אני בונה מארז לבד,ואין צורך בספק,וכמובן שיהיה על הלוח אם כרטיס קול.

תודה.

Scan Speak

פורסם

האחרון נראה הכי חזק. אלו שלפני יהיו מאכזבים לפי דעתי, הוא נראה לא רע בכלל.

את הכרטיס מסך שיש עליו אתה יכול להעיף.

מה שחשוב שתשים לב במחשב יד שניה לאוטו זה שהלוח הוא לא ענק בגודלATX אלא בגודל MINI-ATX.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ממליץ בחום לשים כרטיס WIFI. אפילו שזה נשמע קצת גזור מהמציאות כי בנסיעות לא תתחיל לחפש רשתות אלחוטיות אבל כשאתה חונה זה תמיד נחמד להכנס לכמה דק' לפייסבוק על חשבון איזה שכן שלא שם סיסמא.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כן זה mini atx (שיש 2 סלוטים לזכרון ו2 לpci זה הקטן ו4 זה atx מלא)

יש מידה יותר קטנה שזה מה שיש בלוחות האלה שבאים עם מעבד atom, שזה כבר ממש קומפקטי, אולי תבדוק את זה?

כי ב300 ומשהו קונים לוח+מעבד, ורק צריך להוסיף 1GB זכרון ואת ההארדיסק (והספק כוח)

פורסם

הלוח שקישרת אילו הוא עם מעבד atom 330 ושאני קישרתי הוא עם מעבד d510, מבחינת ביצועים אומרים שהם דומים, אבל בd510 הטכנולוגיה יותר חדשה, וזה יתבטא בצריכת חשמל של המחשב.

הלוחות האלה כמובן יכולים לקבל כרטיס קול חיצוני. אבל תשים לב שיש ללוחות האלה פחות חיבורים מלוחות רגילים כי הם מאוד קטנים. אז תבדוק מראש שהכרטיס והלוח תומכים באותו סוג pci.

• תוכן חדש...