Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים בין הדגמים P7500MP, P7550MP, P750MP-Premier. אני יודע שהדגמים דומים מאוד, לכן אבקש להתייחס לאותם ההבדלים הקטנים ביניהם.

תודה רבה וחג שמח לכולם 8) .

פורסם

ראשית, חג שמח גם לך :p

לגבי שאלתך. מצ"ב קישור לאתר הרשמי של פיוניר-אירופה הכולל אפשרות השוואה בין מכשירים שלהם.

קישור:

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=61&__QSUB=5&taxonomy_id=25-121

סמן את המכשירים, ולחץ על כפתור ה"Compare" לקבלת התוצאות.

אני מקווה שזה יעזור לך.

בברכה,

אורן. 8)

פורסם

היי אורן.

קודם-כל תודה. לצערי זה ממש לא יעזור לי כי משלושת הדגמים המבוקשים רק אחד מופיע אצלם באתר... האמת היא שלא הצלחתי למצוא שום מידע על הדגם 7550, למרות שמוכרים אותו פה.

אשמח לתשובות נוספות.

פורסם

טוב, בגלל שלא קיבלתי תשובות בינתיים אפרסם מה שמצאתי ממקורות חיצוניים:

1) על דגם 7550 עדיין לא מצאתי שום דבר רשמי, שזה כבר חיסרון - נראה כי הדגם הזה הוא איזשהו customized assemlage. בנוסף הוא עולה פחות, מה שבד"כ מצביע

ע"י קיצוצים או שימוש ברכיבים זולים יותר.

2) ההשוואה בין DEH-P7500MP ו- DEH-P750MP-Premier :

א. לדעתי ההבדל המהותי ביותר הוא בקדם מגבר של היציאות. בדגם 750 מתח גבוה יותר ביציאות - 6V לעומת 4V בדגם 7500.

ב. לא יודע כמה זה רלוונטי בארץ, אך במקור Pioneer נותנת שנתיים אחריות על דגמי Premier (שה-750 הוא אחד מהם), לעומת שנה לדגמים הפשוטים (וביניהם 7500).

ג. כל המחברים בדגמי Premier מוזהבים.

ד. ייתכן ויש שינויים מינוריים באלקטרוניקה ותכנון בתוך המכשיר - מצאתי הרבה הערות דומות לטובת דגמי Premier מול בן-זוגם "הפשוט", אך לצערי ללא התיחסות להבדלים בין שני המכשירים הספציפיים.

ה. כעקרון דגם Premier יקר יותר, אך ההבדל די זניח (כ-100 שקל).

אשמח לקבל תיקונים והערות.

• תוכן חדש...