Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קודם כל הרשו לי לברך את עצמי על ההצטרפות לפורום - ברוך הבא יוני :)

החל משבוע שעבר אני בעלים גאה של סקודה פאביה ספורט 1.6 2009, בנתיים מרוצה עד הגג.

בספידומטר שלי, במקום הספרות 30 ו-50 קמ"ש, מופיעים חיצים אדומים. ההשערה שלי היא שזו המלצה

להעברה להילוך שני ושלישי(הרכב ידני), אבל זו רק השערה, בספר רכב לא כתוב על זה כלום. מי יודע מה

זה באמת? :)

תודה ושבת שלום!

פורסם

אין קשר להעברת הילוכים.

הקווים האלו מסמנים מהירות מותרת בתוך העיר בערי אירופה.

יש שם איזורים בהם מהירות מותרת היא 30 קמ"ש.

בחלק מהמכוניות (הכוונה לדגמים של יצרנים אחרים) יש גם קווים ב 130 ק"ש (כביש מהיר).

פורסם

ברוך הבא יוני.

וכן כמו שאמרו לך מדובר על מגבלת מהירות בסיסית בארצות הייצור של הרכבים.

מה שכן יש את העניין הזה ב90 אחוז מהרכבים.

שבת שלום

רותם.

פורסם
באוקטביה חדשה דנדשה שבה נהגתי לפני זמן מה, היה נשמע צפצוף בכל רגע שבו הייתה המהירות מגיעה ל-50 קמ"ש. כנראה שהסיבה דומה.

במחשבי הדרך של VAG יש אופציה לקבוע התרעת מהירות לפי בחירתך - כנראה שזה הצפצוף ששמעת.

ניתן להגדיר אותו בטווח שבין 30 ל250 קמ"ש.

פורסם
באוקטביה חדשה דנדשה שבה נהגתי לפני זמן מה, היה נשמע צפצוף בכל רגע שבו הייתה המהירות מגיעה ל-50 קמ"ש. כנראה שהסיבה דומה.

אולי לא היית חגור :D ?

8)
  • תוכן חדש...